Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

[/QUOTE]Ar kas turit taip pasidares ir ka galit pakomentuot?[QUOTE]

Idealiausia būtų imti dažytą plokštę - ir gražu ir nuo vandens poveikio apsaugota.
Atsakyti
Ar tikrai indaploves ivadas vandens negali buti ties indaplove? Man meistras padare uz, na tiksliau ten kur ir stoves indaplove. Dar siena siltinsis, tai jauciu tik pats kraniukas bus issikises... ar tikrai nebepasistatys indaplove lygiai su kitais baldais ? doh.gif
Papildyta:
Dar klausimas del kampines karuseles. Parasyta kad dureles min 450mm. Bet ziuriu kartais daromas toks galiukas uzsuktas nesidarinejantis... Kazi cia jau iskaiciuotas ar ne... doh.gif vat taip ir zioplineju, kai meistras remontuoja, o as pati sau baldus susibraizius. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
nors daugumai tai turbut zinoma, bet as tai dar karteli persiskaiciau, gal kam irgi pravers ax.gif
http://www.namuinter...anuoti-virtuve/
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 10 16, 12:23)
Ar tikrai indaploves ivadas vandens negali buti ties indaplove? Man meistras padare uz, na tiksliau ten kur ir stoves indaplove. Dar siena siltinsis, tai jauciu tik pats kraniukas bus issikises...  ar tikrai nebepasistatys indaplove lygiai su kitais baldais ? doh.gif
Papildyta:
Dar klausimas del kampines karuseles. Parasyta kad dureles min 450mm. Bet ziuriu kartais daromas toks galiukas uzsuktas nesidarinejantis... Kazi cia jau iskaiciuotas ar ne...  doh.gif  vat taip ir zioplineju, kai meistras remontuoja, o as pati sau baldus susibraizius.  doh.gif  biggrin.gif

Nezinau, ar tai taisykle, bet mums kai dare virtuve, tai sake, kad uz indaploves nieko negali buti, pas mus imontuojama indaplove.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 15, 13:21)
gal kam netyčia teko susidurti su tokia juostą į kurią susistato rozetės bet kurioje juostos vietoje ir ten kur reikia  g.gif

gal tai būtų išeitis? nes dabar užknisa kai reikia tiksliai žinoti kur reikės rozečių ir kiek  doh.gif

ir dar čia dar parodytas variantas vietoje plintuso, gal visai įdomu?  g.gif

Įdomiai čia padaryta. Taip dar nemačiau biggrin.gif
Jei darysite stacionarias rozetes, patarčiau apskaičiuoti ir dar plius vieną pridėti, nes jų visada pritūksta.
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 10 16, 13:23)
Ar tikrai indaploves ivadas vandens negali buti ties indaplove? Man meistras padare uz, na tiksliau ten kur ir stoves indaplove. Dar siena siltinsis, tai jauciu tik pats kraniukas bus issikises...  ar tikrai nebepasistatys indaplove lygiai su kitais baldais ? doh.gif

Mna baldininkai, kai atejo matuotis pasake, kad uz indaploves nieko negali buti. Nei rozetes, nei kraniuku. Indaplove pas mus imontuojama.
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2012 10 17, 09:11)
Mna baldininkai, kai atejo matuotis pasake, kad uz indaploves nieko negali buti. Nei rozetes, nei kraniuku. Indaplove pas mus imontuojama.

tikrai taip... issikvieciau baldininka, liepe traukt viska i spintele kriaukles... laukiu meistro doh.gif
Atsakyti
Sveikos ,
gal kartais galite patarti kur ieskoti imontuojamu metaliniu stalciu senai virtuvinei sieninei spintai g.gif
niekur nerandu,mat vyras meistravas pats ten sumontuotu?
aciuks
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Kadangi tema visiems, kuriantiems virtuvę, noriu pasidalinti neseniai rasta puikia ir praktiška idėja!
http://www.facebook......;size=475,300

Man labai patiko, atrodo funkcionalu, originalu.. Ir patys daromės tokį, tik kopėčias marginu derančiomis virtuvėje spalvomis 4u.gif

Gal kas žinote panašių puslapių? Vis ieškau nebrangių, gražių, funkcionalių ir originalių idėjų namams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2012 10 13, 23:25)
Turiu labai mane kankinanti klausima  biggrin.gif  Gal kas turit plautuves su indu plovimo skyscio dozatoriumi???  rolleyes.gif  Nusipirkome franke kriaukle, dabar dar uzimaniau dozatoriaus, tik susiduriau su keliais klausimais, i kuriuos nezinau kur gauti atsakyma  blush2.gif  Gal kas is patirties padetu  ax.gif
1. Ar franke plautuvem tinka tik franke dozatoriai? (nes kainu ju nemaza, kitu firmu pigesniu galima rasti)  ax.gif
2. Ar musti skyle jam reikia pries montuojant kriaukle?
3. Ar statyti ji reikia butinai tuo met metu, kai montupjama plautuve? Ar galima ir veliau?
4. Ir aplamai ar nesugenda kazin jie po kurio laiko? Kokie butu ju minusai?

Virtuve maza, norisi sutaupyti kuo daugiau vietos, o ir vaizdas estetiskesnis  ax.gif
Busiu labai dekinga uz atsakymus  4u.gif

Sveiki, jei kalbate apie toki, tai labai geras daiktas thumbup.gif Nepatingėjau ir nufotkinau smile.gif
user posted image

user posted image

1. Pas mus, jei neklystu Franke kriauklė, o dozatorius iš IKEA (vežėjai iš Lenkijos atvežė) wink.gif
2. ir 3. Geriau prieš montuojant išmušti skylę, nes net jei ir sugalvosite vėliau statyti dozatorių, tai stovinčiai kriauklei sudėtinga bus skylę išmušti. Mes sugalvojome vėliau, tai teko išmontuoti kriauklę ir vežti į Senukus doh.gif
4. Na nelabai ten yra kam gesti. Bent mūsiškiam.

O minusų nematau, tik pliusai, na neskaitant, kad kriauklėje papildomą skylę padarot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 17 spalio 2012 - 18:51
Sveiki. Ir aš galvoju ar dozatorius tikrai patogus dalykas, pasisakykit turinčios, ar yra didesnių minusų nei skylė? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, ir aš manau dėsim dozatorių thumbup.gif Kai kažkurioj temoj apie juos užmačiau, pagalvojau - kokia a atsilikus, apie kai kuriuos dalykus nei nesu girdėjus biggrin.gif Man atrodo, kad super dalykas, ir vyrui patiko, juk nestovės bonkė su plovikliu....

Tik kol kas mačiau tik Senukų psl keletą variantų, kur dar galima būtų pasidairyt?.....
Atsakyti