Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(allberto @ 2012 10 21, 21:06)
Labai gera tema  thumbup.gif

Ačiū... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mildred_ @ 2012 10 21, 21:03)
Sveiki,
Taupydami vietą virtuvėje nusprendėme pirkti štai tokio tipo gartraukį http://www.varle.lt/...onia-blf80.html
Gal kasnors turite? Kaip su jo valymu, ar labai kaupiasi riebalai ant paviršiaus, ar apskritai normaliai sutraukia garus?
Būsiu lb dėkinga už pastebėjimus..

Manasis ne tos firmos, bet panašumas yra. Aš nuvalau stiklą kartą į mėnesį ar du, groteles į indaplovę įmetu irgi į mėnesį kartą, ne dažniau. Kaip ir nėra tos priežiūros.
Pas mane Gorenje, nepamenu tiksliai jo modelio, bet labai galingas ir traukia laabai gerai.
O kodėl sakot, kad taupydami vietą?Aš nepasakyčiau, kad jis vietą taupo, jis kaip tik labiau tinka, kai vietos turi daugiau ir gali juo ne tik praktiškai naudotis, bet ir savotiškai papuošt virtuvę. Taupymui įmontuojamas manau praktiškiau, nes virš jo dar gali į spintelę susidėt kažką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2012 10 22, 11:18)
Manasis ne tos firmos, bet panašumas yra. Aš nuvalau stiklą kartą į mėnesį ar du, groteles į indaplovę įmetu irgi į mėnesį kartą, ne dažniau. Kaip ir nėra tos priežiūros.
Pas mane Gorenje, nepamenu tiksliai jo modelio, bet labai galingas ir traukia laabai gerai.
O kodėl sakot, kad taupydami vietą?Aš nepasakyčiau, kad jis vietą taupo, jis kaip tik labiau tinka, kai vietos turi daugiau ir gali juo ne tik praktiškai naudotis, bet ir savotiškai papuošt virtuvę. Taupymui įmontuojamas manau praktiškiau, nes virš jo dar gali į spintelę susidėt kažką  g.gif

4u.gif
Na jis ne tiek išsikišą į priekį smile.gif gal greičiau taupydami ne vietą, o erdvę... man atrodo, kad jis atrodo stilingiau nei tie įprasti ax.gif

Ir dar vienas klausimas, ką manote apie blizgų spintelių paviršių virtuvėje? man lb gražu, greičiausiai ir darysim blizgias spinteles, tikiuosi, kad lb nesiterlios ir nereiks blizgint kasdien doh.gif

Gal kam bus įdomu, štai kaip atrodo mūsų būsimos virtuvės vizualicazija (stalviršis čia uždėtas rudas, bet bus juodas):

user posted image
user posted image

Atsakyti
Sveiki, nors mūsų virtuvė dar nejuda iš vietos, vis pasiskaitau, ką rašot smile.gif

Dėl indaplovių, tai kiek šypseną sukėlė diskusija smile.gif Aš prieš ją nieko neturiu ir jau pati laukiu nesulaukiu, kada ją turėsiu, bet teigti, kad kiek vandens suitaupo..... smile.gif smile.gif smile.gif Na sorry, bet kaip kažkuri skaičiavo, vanduo + elektra + priemonės tikrai nemažai sudaro, tarkim aš šiuo metu kubo karšto vandens nieeekad per mėn nesunaudoju virtuvėj (matau iš atskiro skaitiklio), o ir šalto iki pusės kubo maximum, ploviklio už 4lt užtenka keliem mėnesiam biggrin.gif O kur dar pirmas įnašas į tokį pirkinį! bigsmile.gif Juk kainuos minimum 1000lt. Aš tik norėjau pasakyti, kad čia toks daiktas, kuris tikrai PALENGVINA buitį, sutaupo LAIKO, bet tikrai nesutaupo lėšų 4u.gif Čia nebent savęs apgaudinėjimas, kad perki tam, kad sutaupytum, bet aš tai tikrai žinau, kad tai yra malonumas, kuris atsieis daugiau, bet jei galiu sau leist, kodėl gi nepalengvint sau gyvenimo thumbup.gif Ale kažkaip vat norėjau parašyt kilusias mintis biggrin.gif Ir einu toliau svajot apie savo būsimą virtuvę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 22 spalio 2012 - 17:27
QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 22, 19:26)
Sveiki, nors mūsų virtuvė dar nejuda iš vietos, vis pasiskaitau, ką rašot smile.gif

Dėl indaplovių, tai kiek šypseną sukėlė diskusija smile.gif Aš prieš ją nieko neturiu ir jau pati laukiu nesulaukiu, kada ją turėsiu, bet teigti, kad kiek vandens suitaupo..... smile.gif smile.gif smile.gif Na sorry, bet kaip kažkuri skaičiavo, vanduo + elektra + priemonės tikrai nemažai sudaro, tarkim aš šiuo metu kubo karšto vandens nieeekad per mėn nesunaudoju virtuvėj (matau iš atskiro skaitiklio), o ir šalto iki pusės kubo maximum, ploviklio už 4lt užtenka keliem mėnesiam biggrin.gif O kur dar pirmas įnašas į tokį pirkinį!  bigsmile.gif  Juk kainuos minimum 1000lt. Aš tik norėjau pasakyti, kad čia toks daiktas, kuris tikrai PALENGVINA buitį, sutaupo LAIKO, bet tikrai nesutaupo lėšų 4u.gif Čia nebent savęs apgaudinėjimas, kad perki tam, kad sutaupytum, bet aš tai tikrai žinau, kad tai yra malonumas, kuris atsieis daugiau, bet jei galiu sau leist, kodėl gi nepalengvint sau gyvenimo  thumbup.gif  Ale kažkaip vat norėjau parašyt kilusias mintis biggrin.gif Ir einu toliau svajot apie savo būsimą virtuvę  thumbup.gif

Mūsų bute nėra karšto vandens, todėl naudojant indaplovę tikrai susitaupo viskas - ir elektra, kadangi nereikia šildyt vandens, ir vanduo, kadangi jo pilu neužsukant. Kartais pamirštu užsukt čiaupą jeigu sulaukiu skambučio į duris arba į telefoną blush2.gif
Atsakyti
pasiskolinu foto smile.gif
norejau paklausti kokiam auksti kabinti toki garintuva? virtuve L raide vienoje sienoje spinteles pakabintos nuo stalvirsio 70cm o kur garintuvas kabes nera spinteliu toje sineoje... Nezinau kokaim auksti kabinta ta garintuva nes jis gan didokas jei virs darbstalio pakabinism 70 ar nekabes jis palubyse? bet jei plyteles uzsides ant anos sineos kur yra spinteles iki spinteliu tai ir toje sienoje nueis 70 aukciu plyteles... o garintuvo krastine apatine turi prie sienos tvirtintis... neisies ant plyteliu uzdeti... ir dabar nz.. suku galva jei 70 nuo stalviriso ar negabes per aukstai.... jei aks turit pasidalinkit savo patarimais... buciau laaaabai dekinga

metu foto....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2012 10 22, 20:38)
Mūsų bute nėra karšto vandens, todėl naudojant indaplovę tikrai susitaupo viskas - ir elektra, kadangi nereikia šildyt vandens, ir vanduo, kadangi jo pilu neužsukant. Kartais pamirštu užsukt čiaupą jeigu sulaukiu skambučio į duris arba į telefoną  blush2.gif

Na vis tiek nesutiksiu blush2.gif Nes priemonėm dar kiek išeina, juk skaičiavo merginos, apie 30-50lt indaplovei išeina į mėn, tai nėra mažai, tik kad laaabai patogu, dėl to nieks nesiginčina thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambute @ 2012 10 23, 10:15)
norejau paklausti kokiam auksti kabinti toki garintuva?

Šiaip instrukcijoj reikia žiūrėt, gal nuo modelio priklauso, mūsų gartraukio instrukcijoj parašyta, kad efektyviausias aukštis 45-60 cm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 10 23, 10:00)
Šiaip instrukcijoj reikia žiūrėt, gal nuo modelio priklauso, mūsų gartraukio instrukcijoj parašyta, kad efektyviausias aukštis 45-60 cm. 4u.gif

pas mus breziny parasyta 45-50 cm... o jau knyguteje nuo 65 iki 75 :0 tai taip ir nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 10 23, 10:00)

Skonio reikalas. Mano skoniui - tai griozdas pačiame virtuvės centre.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 23, 09:53)
Na vis tiek nesutiksiu  blush2.gif Nes priemonėm dar kiek išeina, juk skaičiavo merginos, apie 30-50lt indaplovei išeina į mėn, tai nėra mažai, tik kad laaabai patogu, dėl to nieks nesiginčina  thumbup.gif  4u.gif

tai rankom skalbti irgi pigiau išeina rolleyes.gif , o jei dar vasara kokiam vandens telkinyje, kaip senoliai? tik ūkiškas muilas kainuotų lotuliukas.gif bet ar norisi? visi nori skalbyklių. Tai su indaplove tas pats - jei suskaičiuosi pradinę investiciją (mano patirtis rodo, jog indaplovė tarnauja iki 8-10metų), padalinsi iš tarnavimo laiko, pridėsi tas išlaidas priemonėm - nesigaus pigiau niekaip. bet patogumas žiaurus. Ypač taurės visokios - išėmei ir į lentyną. O būdavo trini tais rankšluosčiais trini kol išsausini, išblizgini. Indai visi sausi, jokio taškymo.
O vandenį ji ima šaltą ir šildosi, taip kad ten nesutaupysi taip pat, momentinis ar kitoks vandens šildytuvas suvalgys tiek pat. Ir dar - labai didelis kaifas turėti indaplovę, kai namie atjungia šiltą vandenį mirksiukas.gif

Dar asmeninė patirtis - rinkitės indaplove su funkcija 3in1, tada užteks tik tablečių ir nereiks jokių skalavimo skysčiu ar druskų (pastarosios yra gana agresyvios ir suėda visas gumines dalis, pradeda vandenį leisti) O naudojam visada vieną programą, nors ten jų penkios ar daugiau yra: pastatai ant automato ir nesuki sau smegenų lotuliukas.gif taip kad įsivertinkite ar verta permokėti už kokią nors super duper atskirą programą
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 23, 11:27)
  taip kad įsivertinkite ar verta permokėti už kokią nors super duper atskirą programą

aš gal maksimalistė tada.. skalbyklėje naudoju beveik visas programas... rūšiuoju, dėlioju tuos skudurus.. indaplovės dar nenaudoju, bet esu tikra, kad naudosiu visokias programas, ne tik tą vieną pagrindinę 4u.gif čia gal natūra tokia durna... bet visokių yra - visokių reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 23 spalio 2012 - 10:58