Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Tai tas liuksas ten su ironija uždėtas biggrin.gif Aišku iškart juos atmečiau, biškį pinigai tirpsta greičiau, nei tikėjomės, tai jau ieškom kokio visai paprasto varianto, jau blumų net nedėsim, svarbu būtų tvarkingi baldai ir vsio sad.gif Norėjau imt Diarą, patiko man jų darbai labai, bet apie 4500Lt, gaila, bet jau tiek mum nelieka biggrin.gif O dauguma firmų sakė su paprastesniais mechanimais net neužsiima, kad nesigadint vardo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 23 spalio 2012 - 13:24
QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 23, 14:22)
Tai tas liuksas ten su ironija uždėtas biggrin.gif Aišku iškart juos atmečiau, biškį pinigai tirpsta greičiau, nei tikėjomės, tai jau ieškom kokio visai paprasto varianto, jau blumų net nedėsim, svarbu būtų tvarkingi baldai ir vsio sad.gif Norėjau imt Diarą, patiko man jų darbai labai, bet apie 4500Lt, gaila, bet jau tiek mum nelieka biggrin.gif O dauguma firmų sakė su paprastesniais mechanimais net neužsiima, kad nesigadint vardo...

o as kadangi turiu tik 6 stalcius, i juos pirksiu blumus... o paskui i savo ukine spinta apatine dali, bandysiu detis pacius pigiausius begelius.. na tipo vidinius stalcius darysiuos blush2.gif kaip bebutu stalciai daug patogiau nei lentynos.. po kazkiek metu kai nusibaigs tie stalciai, tada susidesiu lentynas, nu o jei pingiu turesiu... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Na ir pas mane tik 6 stalčiai, bet sakau, deja gavos taip, kad negalim daugiau skirt bapkių normalesniem baldam biggrin.gif Ir apsimelavau, Diara paskaičiavo 4200Lt, čia paskaičiavo su 4 Hettich stalčiais su pritraukimu ir su dviem spintelėm su stiklais viršuj, stalviršis ne lenkiškas, nu šiaip tikrai gera kaina, ale gal dar įkalbinsiu vyrą kažkaip susisukt ir juos samdyt... g.gif Ypač jei nedėtume pritraukimų ir stiklų, tai dar pigiau atsieitų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 23 spalio 2012 - 13:31
QUOTE(mildred_ @ 2012 10 23, 12:58)
Sveiki darkart,

Gal kasnors gaminotes panašios kvadraturos virtuve ir galetumet parasyti uz kokia kaina Jums pagamino? Galima ir i až, nes kai atsiunte baldininkai virtuvės kainą, tai mums akys ant kaktos iššoko, bet tai gal normali kaina, norėtųsi palyginti su kažkuo...

Būsiu labai dėkinga 4u.gif

čia žiauriai individualu. Kokios medžiagos, kokia furnitūra ir kas gamintojas, koks stalviršis, kiek sudėtingų pjūvių, kiek rankenėlių, apšvietimo, kokia kriauklė, kokie užbaigimai ir t.t. jeigu plokštė lepi įbrėžimams, tai iš karto primeta vos ne dvigubą kiekį dėl broko. Ką noriu pasakyti - sulyginti beveik neįmanoma. primesti kiek 1 bėginis metras kainuoja - taip, galima. bet tai nieko nesakantis skaičius. galima ir 20m2 virtuvę apstatyti už 5-6000Lt , o galima ir į 6m2 sukišti 150tLt be problemų
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 23, 13:30)
čia žiauriai individualu. Kokios medžiagos, kokia furnitūra ir kas gamintojas, koks stalviršis, kiek sudėtingų pjūvių, kiek rankenėlių, apšvietimo, kokia kriauklė, kokie užbaigimai ir t.t. jeigu plokštė lepi įbrėžimams, tai iš karto primeta vos ne dvigubą kiekį dėl broko. Ką noriu pasakyti - sulyginti beveik neįmanoma. primesti kiek 1 bėginis metras kainuoja - taip, galima. bet tai nieko nesakantis skaičius. galima ir 20m2 virtuvę apstatyti už 5-6000Lt , o galima ir į 6m2 sukišti 150tLt be problemų

Konkrečiau tada - su geromis ir kokybiškomis medžiagomis, be kriauklės ir stalviršo mane domina 4u.gif na šiaip orientacinė kaina kažkokia manau tikrai yra. Aš čia nekalbu apie pigiausią variantą, kalbu apie brangesnį, bet ne iš medžio masyvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 23, 14:30)
biggrin.gif

Na ir pas mane tik 6 stalčiai, bet sakau, deja gavos taip, kad negalim daugiau skirt bapkių normalesniem baldam biggrin.gif Ir apsimelavau, Diara paskaičiavo 4200Lt, čia paskaičiavo su 4 Hettich stalčiais su pritraukimu ir su dviem spintelėm su stiklais viršuj, stalviršis ne lenkiškas, nu šiaip tikrai gera kaina, ale gal dar įkalbinsiu vyrą kažkaip susisukt ir juos samdyt...  g.gif  Ypač jei nedėtume pritraukimų ir stiklų, tai dar pigiau atsieitų  bigsmile.gif

o man vienas baldininkas sako, kad hettich ir blumai, beveik vienoda kaina... g.gif o dar yra grass neblogi kiek girdejau... ax.gif ir daug pigesni...
pritraukimu, stabdziuku neatsisakyciau taupydama, stiklu taip... blush2.gif o taupydama, pakelimu mechanizmus deciaus paprastus dujinukus, o ne bluminius...
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2012 10 19, 19:37)
Bet nepamirškim, kad ji laabai greit braižosi, jos pirminė ideali išvaizda greit pasikeičia. Mano baldžius net sako, kad sau asmeniškai nieko iš jos nesigamintų

g.gif Kaip idomiai, o aš kaip tik turiu informaciją, kad dažyta ir laku padengta plokštė yra daug atsparesnė įvairiems subraižymams, tvirtesnė, atsparesnė ir visaip kitaip -esnė biggrin.gif Aišku ji atitinkamai ir brangesnė. Gal baldžius taip šneka, nes jis neturi galimybės pagaminti iš dažytos plokštės (ji dažoma jau išpjauta pagal išmatavimus t.y. kiekvienas gaminys atskirai, su spec.įranga taip sakant gamykliniu būdu) ir tiesiog bijo prarasti užsakymą, o aplaminuoti kraštus yra daug paparsčiau ir galima bet kokiam garažiuky taipadaryti.
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 10 23, 13:27)
o as kadangi turiu tik 6 stalcius, i juos pirksiu blumus... o paskui i savo ukine spinta apatine dali, bandysiu detis pacius pigiausius begelius.. na tipo vidinius stalcius darysiuos blush2.gif kaip bebutu stalciai daug patogiau nei lentynos.. po kazkiek metu kai nusibaigs tie stalciai, tada susidesiu lentynas, nu o jei pingiu turesiu...  biggrin.gif  biggrin.gif

Pritariu dėl stalčių, jie tikrai patogiau nei lentynos. Dabartinėje virtuvėje labai džiaugiuosi stalčiais, o lentynas keikiu biggrin.gif stalčiai su gerai bėgeliais turėtų tarnaut tikrai ilgai..
Atsakyti
Man taip irgi sakė, kad Blum ir Hettich panaši kaina, o va Grass, pasak Diaros, dar brangiau net... Na dar mąstysim. Aišku kol sumąstysim, tai pagaminimo terminas taip nusikels, kad jei ir kelsimės į naujus namus ant Kalėdų, virtuvės dar turbūt neturėsim biggrin.gif Kaip mane tai nervina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 23 spalio 2012 - 13:41
QUOTE(ptashka @ 2012 10 23, 13:02)
Aciu jums  4u.gif
Vokiskai skaitau, bet nesuprantu biggrin.gif, bet manau Miele ir anglisku manualu tures, gera ideja.
As pagrindinius principus tai suvokiu, na bet pvz: virsuje per visa perimetra yra tinklelis, as taip suprantu jis skirtas irankiam. Tai juos guldyti, ar sukaisioti i skylutes?  doh.gif Gal durnas klausimas. Arba stiklainiu dangteliai: kur tokias smulkmes deti?Arba sakykim virsutineje lentynoje, kur dedasi puodeliai: tai jei puodelio dugnas toks igaubtas, tai ir istraukiu su balute jame: cia taip turi buti?

Arba, sakykim, tie patys puodai: taigi ten idejai viena ir jau puse indaploves uzemei  lotuliukas.gif Pvz tokia va kepimo forma, kaip reklamoje deda per somat ar finish tableciu reklama, nepamenu.

Hm, o kur buna indaploviu fiktrai? Ar cia nuo modelio priklauso? Niekada nepagalvojau ju pravalyti.

O gal zinote, kodel "nesuvalgo" tabletes? Buna, kad atidarau, o puse tabletes neistirpusios  unsure.gif

vadovaukitės principu kaip lengviau. manau jei pradėsite kaišioti - užsiknisite. sumetat ir tiek. aišku pageidautina ne į vieną kruvą. jei puodelis trės išgaubtą dugną, kurio gylis didesnis už puodelio pasvyrimą (jie visi dedasi šiek tiek pasvirę) tai vandens ištraukiant visada bus. teks jį išpilt ir praskalaut, arba tokį rankom išplauti. stiklainių dangtelius dedam į viršutinę lentynėlę, kur mažom lėkštutėm skirta ir paverti taip, kad maksimaliai vanduo išbėgtų per dangtelio kantą.
puodus užverčiu ant lėkščių - be problemų. Aišku jei ten pridegęs ar pritrauktas ko nors - neišplaus švariai. ir su forma - užvožiam ją ant viršaus ir viskas. aišku, tai nepagerina plovimo kokybės, bet čia gi nedažnai.

filtras būna dugne, ten kur išbėga vanduo. išsiima toks pailgas cilindras ir metalinė perforuota "lėkštelė". juos reikia laikas nuo laiko praplauti.
tabletės "nesuvalgymas" gali turėti keletą priežasčių - tabletės atsidarymo durelės užspaustos indais arba neatsidaro pilnai, tabletė prilimpa prie sienelių (šlapias tabletės konteineris), prastos kokybės tabletės, per žema plovimo temperatūra t.y. jos netirpsta per šaltame vandenyje. gali būti ir vandens tiekimo problemų arba propeleriai nesisuka.
Atsakyti
QUOTE(mildred_ @ 2012 10 23, 14:37)
Konkrečiau tada - su geromis ir kokybiškomis medžiagomis, be kriauklės ir stalviršo mane domina 4u.gif na šiaip orientacinė kaina kažkokia manau tikrai yra. Aš čia nekalbu apie pigiausią variantą, kalbu apie brangesnį, bet ne iš medžio masyvo smile.gif

bet priklauso ne tik nuo ploksciu... gi dedant visur spinteles, ir dedant visur blum stalcius fantastiskas skirtumas gausis tokioj virtuvej..
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 10 23, 13:43)
bet priklauso ne tik nuo ploksciu... gi dedant visur spinteles, ir dedant visur  blum stalcius fantastiskas skirtumas gausis tokioj virtuvej..

Tame ir reikalas turbūt, kad dabar viskas Blum firmos..
Atsakyti