Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Dešimtukas @ 2012 10 23, 11:23)
Skonio reikalas. Mano skoniui - tai griozdas pačiame virtuvės centre.

Aš kaip suprantu čia apie grožį niekas neklausia, daiktas nupirktas ir klausia kokiam aukštyje kabint 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 23, 11:57)
aš gal maksimalistė tada.. skalbyklėje naudoju beveik visas programas... rūšiuoju, dėlioju tuos skudurus.. indaplovės dar nenaudoju, bet esu tikra, kad naudosiu visokias programas, ne tik tą vieną pagrindinę  4u.gif  čia gal natūra tokia durna... bet visokių yra - visokių reikia  blush2.gif

Aš naudoju irgi vieną programą, tą kuri skirta puodams, nes visada būna bent vienas puodas įmestas biggrin.gif Nebent atskirai taures plaunu, tada kitokią nustatau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 23, 10:57)
aš gal maksimalistė tada.. skalbyklėje naudoju beveik visas programas... rūšiuoju, dėlioju tuos skudurus.. indaplovės dar nenaudoju, bet esu tikra, kad naudosiu visokias programas, ne tik tą vieną pagrindinę  4u.gif  čia gal natūra tokia durna... bet visokių yra - visokių reikia  blush2.gif

skalbyklėje aš irgi naudoju visas programas smile.gif aišku kai kurias itin retai, bet nepanaudotų nėra. Su indaplove pirmus kelis mėnesius žaisdavom su programom, paskui kažkaip nusistovėjo gal dvi pagrindinės, o kai pasikeitėm į kitą - ten jau buvo mygtukas auto lotuliukas.gif nu tai jis labai jau patiko lotuliukas.gif ten ji pati pasirenka ir temperatūra ir skalbimo rėžimą ir laiką pagal vandens užterštumą. Aj, dar taimerį naudojam. nu tipo vakare sukrauni, užmeti kokias 3-4 valandas į priekį ant taimerio, kad pigesnę naktinę elektrą naudotų.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 23, 12:25)
skalbyklėje aš irgi naudoju visas programas  smile.gif aišku kai kurias itin retai, bet nepanaudotų nėra. Su indaplove pirmus kelis mėnesius žaisdavom su programom, paskui kažkaip nusistovėjo gal dvi pagrindinės, o kai pasikeitėm į kitą - ten jau buvo mygtukas auto  lotuliukas.gif nu tai jis labai jau patiko  lotuliukas.gif ten ji pati pasirenka ir temperatūra ir skalbimo rėžimą ir laiką pagal vandens užterštumą. Aj, dar taimerį naudojam. nu tipo vakare sukrauni, užmeti kokias 3-4 valandas į priekį ant taimerio, kad pigesnę naktinę elektrą naudotų.

aš jau parsinešiau namo instrukcijas, tyrinėju, kad nebūtų nuotykių - valgyt norim, o įjungt nemokam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 23, 11:32)
aš jau parsinešiau namo instrukcijas, tyrinėju, kad nebūtų  nuotykių - valgyt norim, o įjungt nemokam  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pats smagiausias etapas drinks_cheers.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gerai kai galite sau leisti neįsikelti gyventi tol, kol visur nauji rankšluostukai nekabės ar negulės naujos šlepetės mirksiukas.gif
Atsakyti
Del indaploves, tai pasinaudojus ja kelis menesius jau ja i nieka virtuveje nekeisciau biggrin.gif

Tik vat turiu problema, paveldejau Miele be jokiu instrukciju... Na, pvz. man nera visai aisku, kaip ka ir kur sukrauti. Kaip manot, kur man kreiptis su tokiu klausimu? Speju, ji bus net pirkta ne Lt., o ir imontuota, sunku pasakyti, koks modelis.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 10 23, 12:03)
Del indaploves, tai pasinaudojus ja kelis menesius jau ja i nieka virtuveje nekeisciau biggrin.gif

Tik vat turiu problema, paveldejau Miele be jokiu instrukciju... Na, pvz. man nera visai aisku, kaip ka ir kur sukrauti. Kaip manot, kur man kreiptis su tokiu klausimu? Speju, ji bus net pirkta ne Lt., o ir imontuota, sunku pasakyti, koks modelis.

jeigu kertate ne Lietuviškai, tai nėr problemų: suvedi į google gamintoją, modelį pridedi žodeli "manual" ir renkiesi. Modelis bus užrašytas ant durelių šono esančio lipduko ar plokštelės, arba kitoje indaplovės pusėje. prie kiekvieno gaminio būna gamyklinė lentelė kurioje nurodytas nominalus galingumas, saugos klasė, pagaminimo data, modelis ir kt informacija. Aš kitą kartą tingiu ieškoti instrukcijos, tai surenku google, parsisiunčiu ir pasiskaitau lotuliukas.gif 5 minutės. o ar rasiu instrukciją namie taip greitai - klausimas lotuliukas.gif Instrukcija reikalinga kai indaplovė pradeda "ožiuotis" ir su tavim "kalbėtis" t.y. skleidžia tam tikrus pasikartojančius pypsėjimus ir/arba mirksi koks nors skaičiukas - tada reikia pažiūrėti į instrukcija ką tai reiškia ir ko ji nori.
o į indaplovę reikia krauti viską taip, kad vanduo iš apačios galėtų pasiekti sukrautus indus ir laisvai nubėgti žemyn ir kad sukrauti indai netrukdytų suktis tiems "propeleriams" t.y. pasuki juos ranka, jei nekliūna niekur paleidi, jei kliūna - pataisai. Nu pvz puodus dedi apverstus, nes kitaip jį išsitrauksite pilną vandens lotuliukas.gif labai griežtų taisyklių kaip ir nėra. PVZ pas mus labai sėkmingai išplauna nedidelius puodus ir puodelių skyriuje.
jei naudojate druską ir skalavimo skystį - druska pilasi dugne, atsukus dideli dangtuką, skalavimo skysti į spec. skyrelį, šalia plovimo priemonės. kada ko pritrūksta - pasimato plovymo kokybėje, arba būna indikatoriai.
Dar būna indaplovių "prasto skalbimo" priežastis - nevalyti filtrai ir tie propeleriai. Juos laikas nuo laiko reikia nuimti ir išplauti, pažiūrint kad nebūtų užsikišusios skylutės.
Ir viskas.

P.S. jei nežinote modelio, tai joks servisas ar konsultantas Jums ir negalės padėti. jei gamyklinės plokštelės su modeliu nerasite, bandykite google pasieškoti per vaizdus. Kai rasite tokią pačią kaip Jūsų - didelis šansas kad modelis bus labai artimas Jūsiškei. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 23 spalio 2012 - 12:34
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 23, 12:37)
pats smagiausias etapas  drinks_cheers.gif  sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
gerai kai galite sau leisti neįsikelti gyventi tol, kol visur nauji rankšluostukai nekabės ar negulės naujos šlepetės  mirksiukas.gif

ačiū, tik truputėli ne taip - daug ko nėra, bet gyventi senam name nebegalime -jau dabar labai šalta..
Atsakyti
Sveiki darkart,

Gal kasnors gaminotes panašios kvadraturos virtuve ir galetumet parasyti uz kokia kaina Jums pagamino? Galima ir i až, nes kai atsiunte baldininkai virtuvės kainą, tai mums akys ant kaktos iššoko, bet tai gal normali kaina, norėtųsi palyginti su kažkuo...

Būsiu labai dėkinga 4u.gif

QUOTE(mildred_ @ 2012 10 22, 12:34)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildred_: 23 spalio 2012 - 12:58
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 23, 11:27)
tai rankom skalbti irgi pigiau išeina  rolleyes.gif , o jei dar vasara kokiam vandens telkinyje, kaip senoliai? tik ūkiškas muilas kainuotų  lotuliukas.gif  bet ar norisi? visi nori skalbyklių. Tai su indaplove tas pats - jei suskaičiuosi pradinę investiciją (mano patirtis rodo, jog indaplovė tarnauja iki 8-10metų), padalinsi iš tarnavimo laiko, pridėsi tas išlaidas priemonėm - nesigaus pigiau niekaip. bet patogumas žiaurus. Ypač taurės visokios - išėmei ir į lentyną. O būdavo trini tais rankšluosčiais trini kol išsausini, išblizgini. Indai visi sausi, jokio taškymo.
O vandenį ji ima šaltą ir šildosi, taip kad ten nesutaupysi taip pat, momentinis ar kitoks vandens šildytuvas suvalgys tiek pat. Ir dar - labai didelis kaifas turėti indaplovę, kai namie atjungia šiltą vandenį  mirksiukas.gif

Tai aš tą ir norėjau pasakyti thumbup.gif Kad "taupumo" tai čia jokio, bet daiktas aišku geras thumbup.gif Kaip ir su skalbykle, juk nieks pirkdamas nesako, kad perka tam, nes susitaupys vandens ar dar ten ko nors, tiesiog dabar tai jau yra būtinybė namuose blush2.gif Tai ir apie indaploves, tik tiek ir užkliūna man, kai sakoma, kad kažkas susitaupo, jas naudojant, nes taip tikrai nėra 4u.gif Bet kaip aš laukiu, kada jau ją turėsim clap_1.gif Bet be Kalėdų turbūt niekaip neįsikelsim į savo namukus, nes viskas sustoję, dar net siena neišgriauta iš svetainės į virtuvę doh.gif Ir apdaila net nepradėta doh.gif Tik kad išvedžiota elektra, santechnika ir gipsas susuktas kur reikia, vyras pats viską darosi, tai užtrunka labai sad.gif O aš jau kasdien sapnuoju savo naują virtuvę su dideliais stalčiais ir indaaaaploveee bigsmile.gif

P.S. beje, dėl virtuvės gamintojų, labiausiai nustebino Alanto paskaičiavimai biggrin.gif "Virtuves komplektas is LMDP - 4254 + priedai ( indu dziovykla, saukstine, Hetich stalciai tandembox, Aventos mechanizmai) 1896+ atvezimas , montavimas 692= 6842" Čia už 6kv. virtuvukę, baldų 3,3m ilgis, prašiau skaičiuot paprastesnes medžiagas. Tai daugiau už juos mums nieks nepaskaičiavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 23 spalio 2012 - 13:08
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 23, 12:32)
jeigu kertate ne Lietuviškai, tai nėr problemų: suvedi į google gamintoją, modelį pridedi žodeli "manual" ir renkiesi. Modelis bus užrašytas ant durelių šono esančio lipduko ar plokštelės, arba kitoje indaplovės pusėje. prie kiekvieno gaminio būna gamyklinė lentelė kurioje nurodytas nominalus galingumas, saugos klasė, pagaminimo data, modelis ir kt informacija. Aš kitą kartą tingiu ieškoti instrukcijos, tai surenku google, parsisiunčiu ir pasiskaitau  lotuliukas.gif 5 minutės. o ar rasiu instrukciją namie taip greitai - klausimas  lotuliukas.gif Instrukcija reikalinga kai indaplovė pradeda "ožiuotis" ir su tavim "kalbėtis" t.y. skleidžia tam tikrus pasikartojančius pypsėjimus ir/arba mirksi koks nors skaičiukas - tada reikia pažiūrėti į instrukcija ką tai reiškia ir ko ji nori.
o į indaplovę reikia krauti viską taip, kad vanduo iš apačios galėtų pasiekti sukrautus indus ir laisvai nubėgti žemyn ir kad sukrauti indai netrukdytų suktis tiems "propeleriams" t.y. pasuki juos ranka, jei nekliūna niekur paleidi, jei kliūna - pataisai. Nu pvz puodus dedi apverstus, nes kitaip jį išsitrauksite pilną vandens  lotuliukas.gif labai griežtų taisyklių kaip ir nėra. PVZ pas mus labai sėkmingai išplauna nedidelius puodus ir puodelių skyriuje.
jei naudojate druską ir skalavimo skystį - druska pilasi dugne, atsukus dideli dangtuką, skalavimo skysti į spec. skyrelį, šalia plovimo priemonės. kada ko pritrūksta - pasimato plovymo kokybėje, arba būna indikatoriai.
Dar būna indaplovių "prasto skalbimo" priežastis - nevalyti filtrai ir tie propeleriai. Juos laikas nuo laiko reikia nuimti ir išplauti, pažiūrint kad nebūtų užsikišusios skylutės.
Ir viskas.

P.S. jei nežinote modelio, tai joks servisas ar konsultantas Jums ir negalės padėti. jei gamyklinės plokštelės su modeliu nerasite, bandykite google pasieškoti per vaizdus. Kai rasite tokią pačią kaip Jūsų - didelis šansas kad modelis bus labai artimas Jūsiškei.  4u.gif

Aciu jums 4u.gif
Vokiskai skaitau, bet nesuprantu biggrin.gif, bet manau Miele ir anglisku manualu tures, gera ideja.
As pagrindinius principus tai suvokiu, na bet pvz: virsuje per visa perimetra yra tinklelis, as taip suprantu jis skirtas irankiam. Tai juos guldyti, ar sukaisioti i skylutes? doh.gif Gal durnas klausimas. Arba stiklainiu dangteliai: kur tokias smulkmes deti?Arba sakykim virsutineje lentynoje, kur dedasi puodeliai: tai jei puodelio dugnas toks igaubtas, tai ir istraukiu su balute jame: cia taip turi buti?

Arba, sakykim, tie patys puodai: taigi ten idejai viena ir jau puse indaploves uzemei lotuliukas.gif Pvz tokia va kepimo forma, kaip reklamoje deda per somat ar finish tableciu reklama, nepamenu.

Hm, o kur buna indaploviu fiktrai? Ar cia nuo modelio priklauso? Niekada nepagalvojau ju pravalyti.

O gal zinote, kodel "nesuvalgo" tabletes? Buna, kad atidarau, o puse tabletes neistirpusios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambute @ 2012 10 23, 10:15)
norejau paklausti kokiam auksti kabinti toki garintuva?... galva jei 70 nuo stalviriso ar negabes per aukstai.... jei aks turit pasidalinkit savo patarimais... buciau laaaabai dekinga

Toki gartrauki geriausia kabinti 70-75cm nuo stalvirsio iki gartraukio centro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 23, 14:00)
P.S. beje, dėl virtuvės gamintojų, labiausiai nustebino Alanto paskaičiavimai biggrin.gif "Virtuves komplektas is LMDP - 4254 + priedai ( indu dziovykla, saukstine, Hetich stalciai tandembox, Aventos mechanizmai) 1896+ atvezimas , montavimas 692= 6842" Čia už 6kv. virtuvukę, baldų 3,3m ilgis, prašiau skaičiuot paprastesnes medžiagas. Tai daugiau už juos mums nieks nepaskaičiavo  thumbup.gif

o bandei siauliecius ofus arba medeinas... ??? cia pas mus ne didmiestietiskos kainos.. biggrin.gif labai prieinamos... thumbup.gif thumbup.gif
nes mano didesne uz tavo ir maziau paskaiciavo tongue.gif su blumais... cool.gif

UPS, tai tu ieskai kas daugiau ar kas maziau paskaiciuos? lotuliukas.gif jei ieskai kas daugiau galiu irgi pasiulyt.. vibaltpega... thumbup.gif ju sumos penkiazenkles... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 23 spalio 2012 - 13:19