Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita

dabar geriu tik trečia diena.Turiu problemą su storuoju žarnynu.Tyrimus užsiregistravau tik vasario 15d.t Kažkas žarnyne negerai gal del to ir tas refliuksas toks baisus. Mažai bevalgiau ir tuštinausi prieš tris dienas,gal ir lipa į viršų del to daugiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia111 @ 2013 02 01, 19:58)
dabar geriu tik trečia diena.Turiu problemą su storuoju žarnynu.Tyrimus užsiregistravau tik vasario 15d.t Kažkas žarnyne negerai gal del to ir tas refliuksas toks baisus. Mažai bevalgiau ir tuštinausi prieš tris dienas,gal ir lipa į viršų del to daugiau. g.gif

Kazkur skaiciau, kad jei uzkieteje viduriai, tai irgi itakoja rugstinguma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 02 01, 18:00)
Kazkur skaiciau, kad jei uzkieteje viduriai, tai irgi itakoja rugstinguma  g.gif

labuka . man buvo viduriai uzkieteja kai labi daug per diena reikejo gerti rugsty mazinanciu vaistu . nors siuo metu sergu dar gripu tai refliuksas reiskiasi juodai doh.gif ir nuo saldziu migsturu bloga yra ir rugstys kyla . blink.gif
Atsakyti
na va šiandien man jau geriau nebelipa maistas įviršų.Dabar galvoju kaip čia taisiklingai maitintis,nespreš dvisavaites pradėjau nebevalgyti jokių pyragų ,sausainių ,visų miltinių gaminių,saldainių šokolado.Pradėjau mėsą su daržovėm virt ant garų,išgerdavau po dvi stiklines žalųjų kokteilių,kad nors truputi organizmas gautų žalių daržovių,nes žalių daržovių man skrandis nevirškina ir matyt organizmui buvo per didelės permainos .
Tai va taip norėjau pagert tų žalųjų kokteilių, bet matyt neišdegs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia111 @ 2013 02 02, 20:13)
na va šiandien man jau geriau nebelipa maistas įviršų.Dabar galvoju kaip čia taisiklingai maitintis,nespreš dvisavaites pradėjau nebevalgyti jokių pyragų ,sausainių ,visų miltinių gaminių,saldainių šokolado.Pradėjau mėsą su daržovėm virt ant garų,išgerdavau po dvi stiklines žalųjų kokteilių,kad nors truputi organizmas gautų žalių daržovių,nes žalių daržovių man skrandis nevirškina ir matyt organizmui buvo per didelės permainos .
Tai va taip norėjau pagert tų žalųjų kokteilių, bet matyt neišdegs schmoll.gif

REikia atsisakyti kavos, gazuotu gerimu, sulciu.
Rugsties nekelia kiviai, citrina , is darzoviu labai gerai zalias agurkas, avokadas, burokeliai.
Is mesos negerai kiauliena, kaip suprantu, nera skirtumo, ar virta, ar kepta ax.gif

Ankstesnese zinutese yra imestas maisto sarasas, ka galima, ko ne. Susiraskite, pabandykite, tikrai turetu pasijausti.

Karta kai sukilo rugstis, pabandizua paprastos sodos trecdali saukstelio i puse stiklines vandens ir isgert, praejus valandai po valgio - nueme is karto rugsti.
Atsakyti
QUOTE(dalia111 @ 2013 02 01, 19:58)

sveika, o kokios bedos su zarnynu ? manes irgi laukia tyrimai zarnyno beveik tuo pat metu mirksiukas.gif gerla turiu. viduriai kieti. pucia pilva. o zarnyno tyrimam siuncia del atsiradusio kraujo ismatose. bet daktare turi itarima kad kraujo gali buti ismatose ir nuo skrandzio, ar esat susidure?? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas esat bandžiusios Dr. Šiuslerio druskas, ten kaip tik 9 numeris nuo rėmens. Vakar nusipirkau, bet kol kas jokio efekto. Na kadangi čia homeopatija, tikriausiai reikia daugiau laiko. Na tikriausiai teks grįžti prie omeprazolio, nes kolkas kiek visko išbandžiau nelabai padeda, o taip nesinori tos chemijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 03, 13:22)
sveika, o kokios bedos su zarnynu ? manes irgi laukia tyrimai zarnyno beveik tuo pat metu mirksiukas.gif  gerla turiu. viduriai kieti. pucia pilva. o zarnyno tyrimam siuncia del atsiradusio kraujo ismatose. bet daktare turi itarima kad kraujo gali buti ismatose ir nuo skrandzio, ar esat susidure?? unsure.gif  unsure.gif

Sakau viena bėda ne bėda doh.gif ....nuo gerl bijai ka bevalgyt ,krenta svoris,viduriai dar labiau užkietėja doh.gif Žalių daržoviu valgyt negaliu nevirškina tai ir tų vitaminų organizmas nebegauna verysad.gif Žarnyną tirsius ar nėra dariniu kokių verysad.gif
po klyzmos darymosi pasiliko kažkoks nepilno išsituštinimo jausmas ir noras pastoviai tuštintis nors ir neina schmoll.gif Po to pamačiau gleivingų išskyru sukrauju.dabar tie pojučiai žymiai sumažėjo,bet prasidėjo tas gerl,tokio baisaus dar neturėjau doh.gif
J au dvi savaitės negeriu kavos cukraus nevartoju ,joių pyragų ,bulkų ,sausainėlių ir bulvių .duonos labai mazai ,miltinių gaminių iš vis ne doh.gif

valgau garinta kalakutieną su brokoliu ir paprika,melioną vieną ,nes nemėgsta būti maišomas sunieku,burokėliai ,žuvis garinta,daržoviu sriuba susitrinu su blenderiu isidedu grietinės,kiaušinį virtą su grietine nes be nieko tiesiog stringa verysad.gif

onuo kivių skundžiasi mano vaikai ,ka ėda rėmenį schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(386138 @ 2013 02 03, 15:47)
Sveiki, gal kas esat bandžiusios Dr. Šiuslerio druskas, ten kaip tik 9 numeris nuo rėmens. Vakar nusipirkau, bet kol kas jokio efekto. Na kadangi čia homeopatija, tikriausiai reikia daugiau laiko. Na tikriausiai teks grįžti prie omeprazolio, nes kolkas kiek visko išbandžiau nelabai padeda, o taip nesinori tos chemijos  verysad.gif

viena diena tai nelabai ką pajusi.Parašyk kaip jausies paskiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia111 @ 2013 02 04, 13:46)
Sakau viena bėda ne bėda doh.gif ....nuo  gerl bijai ka bevalgyt ,krenta svoris,viduriai dar labiau užkietėja doh.gif Žalių daržoviu valgyt negaliu nevirškina tai ir tų vitaminų organizmas nebegauna verysad.gif

Na jei valgot troskintas darzoves, tai vitaminu stygiaus neturite pajusti drinks_cheers.gif
O del tustinimosi, tai man labai padedavo saukstas alyvuogiu aliejaus ant tuscio skrandzio 10 minuciu pries valgi.
Atsakyti
Sveikos
Man netiko Nolpaza ir Ultop (omperazolis) verysad.gif Turejau baisius salutinius poveikius, tai israse zoliniu tableciu. Kazin pades? Greiciau pasveikciau su cheminiais vaistais, labai padejo skrandziui bet neiskenciau poveikiu. Jie pasireiske beveik po dvieju savaiciu vaistu vartojimo, pradejo ziauriai pykinti, svaigti galva, buvau apdujusi. Sveikai maitinuosi, noriu issigydyti iki pat galo.
Atsakyti
Kokios tos žolinės tabletės?
Atsakyti
QUOTE(386138 @ 2013 02 08, 20:30)
Kokios tos žolinės tabletės?

Gastricumeel
Atsakyti