Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita

QUOTE(*vandene* @ 2013 02 08, 21:08)
Gastricumeel

Tai va aš irgi dabar jas geriu, tik dar papildomai Šiuslerio drusku 9 numeri geriu. Pradžioj maniau, kad nieko gero, bet dabar jaučiu kad padeda. Dar visai gerai nėra, bet tikrai žymiai geriau nei visai be vaistu.
Atsakyti
Sveikos man refliuksas (remuo) sukele stemples uzdegima doh.gif israse omeprazol actavis 20 mg... esat kuri gerusi? ar jum su stemple ir prasti reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 18, 20:53)
Sveikos man refliuksas (remuo) sukele stemples uzdegima doh.gif israse  omeprazol actavis 20 mg... esat kuri gerusi? ar jum su stemple ir prasti reikalai?

Čia man atrodo visoms bėdos su stemple, gi visa rūgštis ir kyla būtent stemple..O omeprozolius tai taip pat visos esam gėrusios, tik vienu ar kitu pavadinimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 18, 20:53)
Sveikos man refliuksas (remuo) sukele stemples uzdegima doh.gif israse  omeprazol actavis 20 mg... esat kuri gerusi? ar jum su stemple ir prasti reikalai?

Prieš kelis metus ir man buvo ūminis stemplės uždegimas (ezofagitas), prisimenu kaip baisiausią košmarą verysad.gif Linkiu kantrybės, nes stemplės gleivinė atsinaujina palyginti lėtai, tam prireikia mažiausiai 3 savaičių. Aš pagerėjimą pajutau tik po kelių mėnesių vaistų vartojimo. Tiesa, aš vartojau pantoprozolį 20 mg.
Vaistus su pertraukomis tebevartoju iki šiol, nes laiks nuo laiko būna GERL paūmėjimai, dar per paskutinę endoskopiją paaiškėjo, kad turiu stemplės išvaržą...
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2013 02 18, 21:37)
Prieš kelis metus ir man buvo ūminis stemplės uždegimas (ezofagitas), prisimenu kaip baisiausią košmarą  verysad.gif Linkiu kantrybės, nes stemplės gleivinė atsinaujina palyginti lėtai, tam prireikia mažiausiai 3 savaičių. Aš pagerėjimą pajutau tik po kelių mėnesių vaistų vartojimo. Tiesa, aš vartojau pantoprozolį 20 mg.
Vaistus su pertraukomis tebevartoju iki šiol, nes laiks nuo laiko būna GERL paūmėjimai, dar per paskutinę endoskopiją paaiškėjo, kad turiu stemplės išvaržą...

verysad.gif o dievuliau.... nu man israse gerti du menesius .... skauda ten kur stemple ty krutine net skauda.... sunku ryti koki batona duona... sake stemple yra isesta..fee... raso, kad stemple su placiomis erozijomis blink.gif bijau kad nebutu paskui koks stemples vezys blyn...... o nuo ko tau ta stemples isvarza atsirado ?? blink.gif
Atsakyti
Sveikos
Pagaliau pasiryzau endoskopijai. Isvados: refliuksas ir gastritas. Stemplej ir skrandy yra paraudimu. Bijau gerti vaistus, nuo ju man pasireiskia salutiniai poveikiai verysad.gif Galvoju gal kas antra diena gersiu omeprazoli. Pastebejau jei isgeriu salto vandens, man ant rytojaus buna sakes. Dabar pasiskaitinejau nete kad gerti tik siltus. Daug ko nezinojau ko negalima valgyti, stipriai apleidau skrandi. Dabar labai sunku issigydyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *vandene*: 18 vasario 2013 - 21:00
QUOTE(*vandene* @ 2013 02 18, 21:58)
Sveikos
Pagaliau pasiryzau endoskopijai. Isvados: refliuksas ir gastritas. \

console.gif console.gif jetus. sakau, mum tokiom jautriom nuo stresu tie skrandziai pareina.................o tu vistiek megink omeprazoli, vienas netiko, kitas tiks, gi ju daug firmu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 18, 22:00)
console.gif  console.gif  jetus. sakau, mum tokiom jautriom nuo stresu tie skrandziai pareina.................o tu vistiek megink omeprazoli, vienas netiko, kitas tiks, gi ju daug firmu  4u.gif

Geriau Ultop is omeprazolio rusies. Pradejau jausti metalo skoni, ar jums taip nebuvo nuo vaistu?
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2013 02 18, 22:23)
Geriau Ultop is omeprazolio rusies. Pradejau jausti metalo skoni, ar jums taip nebuvo nuo vaistu?

ne nebuvo
o tu ismegink lanobax, vienas geresniu, pas mane artimoj aplinkoj dauguma ji geria
refliuksa tai dabar kas antras turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 18 vasario 2013 - 21:29
Na va, pasipyle diagnozes 4u.gif

As vakar irgi dariaus endoskopija, tai pas mane rado bakterija ir dar prirase diagnoziu. Viena is ju ezofagitas ir dar kazkoks keistas zodis. Pirmadieni su tyrimu rezultatais pas seimos gyd., kad paskirtu vaistus, gydyma.
Atsakyti
Saltalankio aliejaus arbatinis saukstelis pries valgi, neuzsigeriant vandens, gydo visas zaizdas, visus paraudimus bei mazina rugsti. Man jis labai pasiteisino drinks_cheers.gif
Cia toms, kurios negali igerti pantaprazolio/omeprazolio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 18, 21:43)
o nuo ko tau ta stemples isvarza atsirado ?? blink.gif

Aš nežinau, nuo ko ta išvarža atsirado. O stemplės uždegimą sukėlė nesteroidinių vaistų nuo uždegimo vartojimas. Tada gydžiausi dantų kanalus, turėjau infekciją viename dantyje, teko gerti labai stiprų ibuprifeną (600 mg), tai ir susiėdžiau skrandį verysad.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 19, 09:47)
Saltalankio aliejaus arbatinis saukstelis pries valgi, neuzsigeriant vandens, gydo visas zaizdas, visus paraudimus bei mazina rugsti. Man jis labai pasiteisino drinks_cheers.gif
Cia toms, kurios negali igerti pantaprazolio/omeprazolio 4u.gif

Dar iš natūralių priemonių rekomenduoju aloe vera ir linų sėklų aliejų.
Atsakyti