Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita

Toki gera pilna valgoma sauksta is ryto, koki pusvalandi iki valgymo, galima taip daryti pries kiekviena valgyma.
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 10 10, 19:01)
Del meniu:
mano visos koses budavo virtos tik ant vandens. Kitas dalykas - mano galva gal kiek per daug skirtingos darzoves, jeigu ju pastoviai tiek naudojate, gal pamazinkite ivairisu kopustus ir pan. bulve, morkyte, o kopustas labai gerai zalias, bet  virtas.
Dar klausimas, o kodel nera kalafioro, kodel nera bananu ir pan. Dar klausimas , o kur naturali vistiena virta garuose ar vandenuke, kodel visokie lasinukai ir kumpeliai ar sonines, kai yra paumejimai?


Nesupratau dėl kopūsto, ar virtas ar žalias?
Aš tai pora mėnesių gėriau jų sultis, bet kai paūmėja, tai skauda graužia itr nuo jų.

Dėl riebalų tai aš žiūrėčiau į bendrą maisto medžiagų kiekį ir savijautą. Jei maistas nestovi skrandyje (riebalai stabdo virškinimą) ir valgoma rečiau, riebalai nepakenks. Juk be jų kūnas negauna reikiamų vitaminų (pvz vit A, reikalingas gijimui), cholesterolis taip pat reikalingas. Na ir kai kam, tarkim man su mažu svoriu vien košės yra pražūtis tongue.gif

Šaukšte šaltalankio aliejaus, ar 30 gr sėmenų riebalų yra nemažai taip pat.
Tai jei jų su tuo valgymu nevartoji, 50 gr šoninės nėra per daug, net ir atitiks suvalgytų 2 kiaušinių riebalus, bet nebus toks koncentruotas baltymas.

Skaičiau New York Times http://health.nytime...ease/print.html

Although doctors often advise patients with GERD to cut down on fatty foods, many studies have found no evidence that a low-fat or high-fat meal worsens symptoms. Better studies are needed to confirm this...

Na bet aš ne rodiklis, mat nesuvaldau savo paūmėjimo, reikia pasitikėti labiau patyrusiais. Gali būti kad riebalai kažkam tikrai kenkia, ypač linkusiems į tulžies problemas.
Atsakyti
Merginos, o ką jūs darote, kai pavalgai ir visvien graužia?

Nors man pakeitė vaistus iš Pantoprazolio 40 mg į Lanobax 30+30 graužia, nesvarbu ką valgytum - štai po ant vandenio virtų grikių su morkom be riebalo graužia, o kai praeina 2 valandos po valgio tai išvis šakės.
Atsakyti
Jau tie visi ...zoliai. ... baksai g.gif nieko gero nežada. Merginos, pabandykit tokias homeopatines tabletes Gastrocynesine. Man patiko, gal ir jums padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2013 10 14, 12:17)
Jau tie visi ...zoliai. ... baksai g.gif nieko gero nežada. Merginos, pabandykit tokias homeopatines tabletes Gastrocynesine. Man patiko, gal ir jums padės smile.gif

Esu tikra kad čia lankosi ir chemiją vartoja jau išbandę homeopatiją, įvairias natūralias priemones ir ūmioje fazėje tiesiog nesulaukę rezultatų.

Būčiau nepaprastai laiminga, jei mano mėnesį vartoti homeopatiniai preparatai būtų užkirtę kelią šitoms kančioms. Bet priešingai - vis blogėjo.

Prieš tai, kai simptomai buvo labai neryškūs, tik spazmai po duobute, net 7 dienų badą praktikavau. Praėjo viskas, bet po mėnesio atsinaujino po patirto streso.


Merginos, kaip valdote stresą, ką naujo į jūsų gyvenimą atnešė GERL dvasinio tobulėjimo srityje?
Atsakyti
Būčiau nepaprastai laiminga, jei mano mėnesį vartoti homeopatiniai preparatai būtų užkirtę kelią šitoms kančioms. Bet priešingai - vis blogėjo.

Nemanau, kad nuo homeopatinių galėjo blogėti, paprasčiausiai nepadėjo. O kita vertus labai priklauso nuo gydytojo ant kiek jis išsiklausė. Homeopatija labai plati, netikslumas ir neduoda rezultatų.
Atsakyti
Nuo homeopatiniu vaistu ir turi pradzioje pablogeti,jei pablogejo vadinasi jie tinka,po pablogejimo turi pradeti gereti,
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
šiuo metu man labai didelis paūmėjiimas dėl ilgos įtampos, kurios sunkiai atsikratau ir dabar. o dar labiau nervina, kad niekaip nepadeda vaistai. miegu beveik atsisėdus, maistą derinu, bet rūgštys burnoje neduoda ramybės. Tas skonis jau porą savaičių ir nesvarbu ką valgyčiau ir ką gerčiau. kaip suvaldyt tą savijautą verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Ir liežuvis tiesiog dega, kraštai raudoni, raudoni blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Klausykit, o jum kada kyla rūgštys pilve būna negerumai? man vakar kai sukilo tai ragas sakiau bus, ir vemsiu ir t.t.t bet burnoi toks nei kartus nei rugstumus bet grauzimas, eina sau, ir pilvo skaudejimas... pastebejau kad kada sukyla rugstys ir grauzia tai ir pilvas reaguoja....
Atsakyti
O man snd blogai, nera apetito,keistai tustinuosi. Net 3kart i diena, pilvj pucia,bloga, rugstys nekila,taciau vis atsirugstu,galva sunki, svaigsta, atrodo net tirpsta, silpnumas.. net nebz ka daryti..
Atsakyti
man paumejimo metu irgi buna kad kelis kartais i diena tustinimasis, pilva pucia ir bloga, svaigsta galva, kazkokia apsnudus jauciuosi... Siaip visada nuo pilvo putimo geriu meteospazmyl, man jie gana gerai padeda, ir mano gyd sake jie geri vaistai, bet reikia 2-3 kartus dienoi gerti... beto kmynu arbata pagelbeja, ir nospa geriu kada spazmai pilve uzeina, kazkaip apramina.... vcel reikes nusipirkt lanobaxo, man jis geriausia padeda rugstingumui, nes omeprazoli kada geriu tai buna kad pykina..
Atsakyti