Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius II

QUOTE(Ju.Ju @ 2013 11 16, 11:33)
O jus vienos be vaikuciu darot kalendoriu? As tiesiog nzn kada ji daryt, kai vaikai sumiega pietu, turiu svarbesniu sau darbeliu, kuriu negaliu padaryt, kai vaikai salia  unsure.gif Todel labai braginu tas dvi valandeles.

Aš su vyresniu visada kartu darydavau, tai ir šiemet kartu bus. Ir kalendorius bus tikrai tik vienas, kuriame kiekvienam atskirai po smulkmenėlę (nes mažas mėgsta ne tą patį, ką didelis), bet užduotis darysiu tokias, kad visiem tiktų. Žinoma, mažasis prisidės kiek norės ir galės, bet atskirai kiekvienam tikria nedarysiu (kad paskui nebūtų "o kodėl jam tą reikia daryti, o man tą" smile.gif). Be to, dauguma užduočių tokios šeimyninės vis tiek, kur ir aš kažką turiu padėt (pvz pamokyt snaiges karpyt ar kartu sausainius kept), ar visa šeima kažką daryt turi (žiūrėti kalėdinį filmą, papuošti eglutę ir pan.), tai kaip ir nelogiška kiekvienam atskirai būtų tą patį rašyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 16 lapkričio 2013 - 12:28
Pas mane du kalendoriai iš siūtų maišelių (jau treti metai tie patys bus), o su užduotėlėmis jie gauna vieną didelį voką, kuriame yra visos užduotėlės sudėtos ir sunumeruotos. Manau, kad kiekvienas nori atsirišti tą maišelį ir išsikrapštyti tą smulkmenėlę pats wub.gif O jei daiktas didesnis (pvz. žurnaliukas), tai į maišelį įdedu kažkokią nuorodą, kur jį galėtų rasti.
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 11 14, 16:02)
kadangi susidomėjimas buvo labai didelis,tai keletą dienų mano darbas,štai čia:
KALEDINES.zip - 80.4 Mb

Gražių švenčių laukimo brangiosios:)

Niekada nemokejau su tais suzipintais failais elgtis doh.gif Gal kas galetu ma n i el pasta atsiusti nesuzipinta faila 4u.gif vilmux0520@gmail.com Buciau laaaabai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2013 11 16, 16:37)
Niekada nemokejau su tais suzipintais failais elgtis doh.gif Gal kas galetu ma n i el pasta atsiusti nesuzipinta faila 4u.gif  vilmux0520@gmail.com Buciau laaaabai labai dekinga 4u.gif

Tai kad labai lengva su tais zipais biggrin.gif

Paspaudžiate dešinį pelės mygtuką , pasirenkat zipą ir išpakuojate.
user posted image
Atsakyti
Štai keletas kalendorių, kuriuos galima pasidaryti greitai. Nepykit, jei kurie nors jau buvo įdėti.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 11 21, 20:13)

Sitas labai patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kam prireiks, maciau medinius segtukus ivairiu formu pakuoteje (eglute, senis saltis, dovanele ir t.t.) su numeriukais advento kalendoriui (kaina apie 24 lt) ,,timari " parduotuvej. Manau pravestu, kas daro advento kalendorius, prie voku ar kojiniu prikabini ir grazu ir dienos aiskios. As konkreciai maciau Big'o Vilniaus parduotuvej.
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2013 11 22, 15:07)
Sveikos. Gal kam prireiks, maciau medinius segtukus ivairiu formu pakuoteje (eglute, senis saltis, dovanele ir t.t.) su numeriukais advento kalendoriui (kaina apie 24 lt) ,,timari " parduotuvej. Manau pravestu, kas daro advento kalendorius, prie voku ar kojiniu prikabini ir grazu ir dienos aiskios. As konkreciai maciau Big'o Vilniaus parduotuvej.

o gal kokia nuotrauka kur yra kaip atrodo g.gif kažin internetu neitų užsisakyti parsisiųst...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltis*: 22 lapkričio 2013 - 15:32
Pasirodau ir aš su savo darytu Advento kalendoriumi.

user posted image

Atsitiktinai į rankas man pakliuvo nuostabi knygutė - Birutė Mar "Marija ir pūkelis". PAs mus per Adventą apsilanko ne nykštukai, bet angeliukai, todėl ši knyga bus kaip tik. Kiekvienai dienai po skyrelį, o pabaigoje lauks dovanų ir visa knyga su nuostabiomis iliustracijomis.
Atsakyti
QUOTE(evk @ 2013 11 23, 17:15)
Pasirodau ir aš su savo darytu Advento kalendoriumi.

Atsitiktinai į rankas man pakliuvo nuostabi knygutė - Birutė Mar "Marija ir pūkelis". PAs mus per Adventą apsilanko ne nykštukai, bet angeliukai, todėl ši knyga bus kaip tik. Kiekvienai dienai po skyrelį, o pabaigoje lauks dovanų ir visa knyga su nuostabiomis iliustracijomis.

Labai mielas kalendorius wub.gif ir knygutę gerą užrodėte bigsmile.gif o kur Jūs ją pirkote?
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 11 23, 18:55)
Labai mielas kalendorius  wub.gif  ir knygutę gerą užrodėte  bigsmile.gif  o kur Jūs ją pirkote?

http://dominicus.lt/...rija-ir-pukelis
Atsakyti
QUOTE(evk @ 2013 11 23, 18:59)

Ačiū, šitą radau, bet galvojau gal gyvai pirkote mirksiukas.gif
Atsakyti