Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius II

Ačiū, šitą radau, bet galvojau gal gyvai pirkote  mirksiukas.gif

Gyvai niekur nemačiau, kad būtų kur pirkti, kai skambinau, sakė, kad tik paštu galima atsisiųsti. Aš šią knygą atsitiktinau radau mugėje, per sostinės dienas, šios leidyklos stende, ten ir nusipirkau.
Atsakyti
Nesugalvojų kokį Kalėdinį filmą pažiūrėti su šeima, užduotėlė "naktis su filmu Kalėdų belaukiant" .
Na kad toks tikrai Kalėdinis būtų wub.gif
Atsakyti
Aš tai šiemet planuoju kiek kitaip daryt. Pastaruosius porą metų darydavau kasdienes užduotis ir susidūriau su problema, kad ne visuomet man pačiai išeina skirti pakankamai laiko kasdien, kad padėt tas užduotis daryt. Kartais laiko pritrūksta, kartais kokie svečiai sutrukdo, tada gaunasi toks darbas paskubom, kad tik "atsižymėt". Be ryšio taip, nes ir prasmės nebetenka visas procesas. Kadangi didysis (8 m.) labai nori lego star wars advento kalendoriaus, o mažasis (2) dar kiek per mažas, kad suvokt advento prasmę ir padaryt kažkokias tai užduotėles. Tai darysiu "savaitinius planus", kuriuos "gaus" sekmadieniais ateinančiai savaitei. Galėsim ir dienas pasirinkt, kada turim laiko daugiau ir noro, ir darbų eilę ar kiekį.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2013 11 24, 12:19)
Aš tai šiemet planuoju kiek kitaip daryt. Pastaruosius porą metų darydavau kasdienes užduotis ir susidūriau su problema, kad ne visuomet man pačiai išeina skirti pakankamai laiko kasdien, kad padėt tas užduotis daryt. Kartais laiko pritrūksta, kartais kokie svečiai sutrukdo, tada gaunasi toks darbas paskubom, kad tik "atsižymėt". Be ryšio taip, nes ir prasmės nebetenka visas procesas. Kadangi didysis (8 m.) labai nori lego star wars advento kalendoriaus, o mažasis (2) dar kiek per mažas, kad suvokt advento prasmę ir padaryt kažkokias tai užduotėles. Tai darysiu "savaitinius planus", kuriuos "gaus" sekmadieniais ateinančiai savaitei. Galėsim ir dienas pasirinkt, kada turim laiko daugiau ir noro, ir darbų eilę ar kiekį.

o dar jigu planas statyt seni besmegeni ta diena , o sniego nera biggrin.gif

as pasirankiojau ideju, bet susirasiau tik keleta "darbu"-veiklu kurias menesio begyje planuoju nuveikt arba as pati arba visa seima:

Išsiūst Kalėdinį paštą
Visiems kartu gaminti kažką
Visiems kartu pažiūrėti Kalėdinį filmą
Vakare pasivaikščioti po išpuoštą miestą
Nulipdyti senį besmegenį ir padaryti angelą
Nuvažiuoti prie tokio pastato šalia kurio būną Kalėdinės dekoracijos (jis netoli mūsų namų randasi)
Palesinti žiemojančius paukščius
Supakuoti dovanas
Atsakyti
jei kas pritrūkote idėjų Advento užduotėlėms:

http://auginustebukl...eliu-ideju.html

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motinyste_veza @ 2013 11 24, 14:09)
jei kas pritrūkote idėjų Advento užduotėlėms:

http://auginustebukl...eliu-ideju.html

smile.gif

thumbup.gif
ypac patiko sis punktas Pabūti tyloje visą dieną – jokių TV, kompiuterio, muzikos. tik del muzikos nesutinku, bet be tv ir kompiuterio ypac didesniems vaikams tai thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 11 24, 11:01)
Nesugalvojų kokį Kalėdinį filmą pažiūrėti su šeima, užduotėlė "naktis su filmu Kalėdų belaukiant" .
Na kad toks tikrai Kalėdinis būtų  wub.gif

ziurint kokio amziaus vaikuciai, kad visiems butu idomu su didesniais galima ziureti

Kaip grincas kaledas voge (ir jei nusibodo naujoji versija, maciau yra grynai animacija senu laiku, dar piesta)

Arthur Christmas (yra geros kokybes vertimas i lietuviu kalba)

Maziukams, bent jau mano, labai patinka Mickey's Twice Upon a Christmas (nzn ar yra lietuviu kalba) bet tikrai grazus ir pamokantis filmukai (is keliu susideda)

plius dar yra kiekvieno animacinio filmo dalis butent skirtos kaledom

o cia sarasas kaip ir geriausiu (pagal interneta) kalediniu filmuku:

http://en.wikipedia....Christmas_films
http://www.imdb.com/list/z-f6EEBNwik/

o dar galima butu i kino teatra nueti visa seima, siemet turetu kazkur grudzio menesi iseiti ziemiskas filmukas Frozen smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 11 24, 15:23)
thumbup.gif
ypac patiko sis punktas Pabūti tyloje visą dieną – jokių TV, kompiuterio, muzikos. tik del muzikos nesutinku, bet be tv ir kompiuterio ypac didesniems vaikams tai  thumb_yello.gif

mes ir būtinai šiuo punktu pasinaudosim smile.gif ne tik vaikams naudinga, bet ir suaugusiems, bent jau man po tokios dienos būna jėgų antplūdis, daug kūrybinių minčių, kai smegenys paiilsti nuo visokių IT smile.gif
Atsakyti
Internete radau nuostabų filmą apie Jėzų, visa istorija nuo gimimo. Trukmė daugmaž valanda ir viskas pasakojama vaikų lūpomis, nuostabus filmas. Kaip tik atitinka Kalėdų esmę, nusprendžiau įrašyti į CD ir paskutinę 24 d. įdėti į Advento kalendorių, kad visi kartu pasižiūrėtume per Kalėdas:)
Atsakyti
QUOTE(evk @ 2013 11 24, 17:13)
Internete radau nuostabų filmą apie Jėzų, visa istorija nuo gimimo. Trukmė daugmaž valanda ir viskas pasakojama vaikų lūpomis, nuostabus filmas. Kaip tik atitinka Kalėdų esmę, nusprendžiau įrašyti į CD ir paskutinę 24 d. įdėti į Advento kalendorių, kad visi kartu pasižiūrėtume per Kalėdas:)

Gal nuorodėlę būt galima
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=PC3SC5Be44U
Atsakyti
QUOTE(evk @ 2013 11 24, 19:04)

Aciu labai thumbup.gif wub.gif As jau siandien pradejau daryti savaji ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 24 lapkričio 2013 - 18:13