Įkraunama...
Įkraunama...

Radži ieško žmonos

QUOTE(_alba @ 2012 12 15, 21:53)
tai kad nežiūriu, bet nuo reklamų neina pabėgti  mirksiukas.gif
tiesą sakant, kartu ir juokingos tos merginos, bet kartu ir labai labai man jų gaila  doh.gif
tuštutės, intelekto apskritas 0, o ir žavumo (jau nekalbu apie grožį) nerasta, tai kas joms daugiau belieka - tik tokie buki Reality Show laugh.gif

tai vien per reklamas spėjo subukinti? laugh.gif

Yra gražių, yra. Pvz, Vilma, Ilona smile.gif
Atsakyti
matau, kad kai ką tikrai subukino ir be reklamų cool.gif
nežinau aš jų vardų, bet tikrai baisios visos kaip karas unsure.gif gal pašpakliuoja jas, tai į žmogų panašios bent, bet burnas kai praveria - bėk nuo tokių ir rėk laugh.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 12 16, 18:46)
tai vien per reklamas spėjo subukinti? laugh.gif

Yra gražių, yra. Pvz, Vilma, Ilona smile.gif

nesuprantu, kuom ta ilona patinka visom...
Atsakyti
Gal tuo,kad elgiasi kultūringiausiai.
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 12 16, 20:44)
matau, kad kai ką tikrai subukino ir be reklamų cool.gif
nežinau aš jų vardų, bet tikrai baisios visos kaip karas  unsure.gif  gal pašpakliuoja jas, tai į žmogų panašios bent, bet burnas kai praveria - bėk nuo tokių ir rėk  laugh.gif  irnesakyk.gif

tada užuojauta, vargšiukė verysad.gif laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 12 15, 23:53)
tai kad nežiūriu, bet nuo reklamų neina pabėgti  mirksiukas.gif

kad dazniausia tos reklamos sutampa su kitais kanalais g.gif , jei jau vieni reklamas paleidzia , tai ir visi kiti kanalai .o gal vis del to uzmetat aki mirksiukas.gif

As tai galvoju , kad visos ten jos eina per telika pasivaidenti , gal ale smile.gif koki prodiuseriai pastebes bigsmile.gif , kokios jos fainos , grazios , protingos ir t,t ,.
Tik idomu ar jas rinkosi pats Radzis ar prodiuseriai g.gif , nes jei jis pats , tai skonis ziaurus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2012 12 16, 22:17)
kad dazniausia tos reklamos sutampa su kitais kanalais 

reklamos-anonsai, nu tai kad gal ne visada visuose kanaluose sutampa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 12 16, 20:48)
nesuprantu, kuom ta ilona patinka visom...

ne visom.. smile.gif

Šiaip visos panelės visai simpatiškos, tikrai bjauriom vadint negalima. Na, galų gale, grožis - labai subjektyvus dalykas. Elgesys - taip, prisikabint yra prie ko. Bet aš esu tikra, kad visa tai surežisuota ir suvaidinta. Gal tik kiekvienos kažkokios charakteringos savybės ištrauktos ir 'sustiprintos'.
Papildyta:
QUOTE(musyte015 @ 2012 12 16, 22:17)

Tik idomu ar jas rinkosi pats Radzis ar prodiuseriai  g.gif , nes jei jis pats , tai skonis ziaurus  biggrin.gif

manau, kad prodiuseriai. Juk turėjo atrinkt tokias, kad ir intrigas keltų, ir skandalus.Juk nepritrauksi žiūrovų, jei visos bus ramios, geros ir kultūringos. Nors Radžis patariamąjį balsą turbūt turėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 12 15, 08:34)
Jei norite nubukti per minimaliai trumpą laiką - pažiūrėkite bent vieną tokią idiotišką laidą  laugh.gif

thumbup.gif

Atsakyti
Vakar nustebino, kad nebuvo balsavimo, nesusižėrė pinigėlių, nes gale ar taip ar taip padaro kaip jiems reik rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir kaip jums vakar laida ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2012 12 30, 13:00)
Na ir kaip jums vakar laida  ax.gif ?

durnai kazkaip, pasako kad nijole pamete zieda pries pora menesiu, kai verksleno pries pora savaiciu, o laidoje buk mano meile, pasake kad vilma issiskyrus net aptarinejo, o cia pist...tipo nuslepe...ziuri visi issizioje, nors matos kad patiems juokinga....daiva kaip amzinai sveplina radziuk radziuk, tie jos ranku gestai labiausiai uzknisa, inesa ten irgi veidi israiskas nutaiso tai ziauru, be to grozio ten pas ja nematau jokio, veidas kazkoks neproporcingas, nors laiko save grazuole, ilona manau kris dabar ... o nijole issiseme jau kartoja viena ir ta pati naujokiu nekenciu , nekenciu... tokia jau tupa laida ant galo..
Atsakyti