Įkraunama...
Įkraunama...

Radži ieško žmonos

Sveikos, merginos 4u.gif

Labai įdomu, kuri gi iškrito šįvakar, įsijungiau televizorių, kai jau buvo pasibaigę, o internete nu niekaip nerandu doh.gif

Pagelbėsit šią sunkią valandą? blush2.gif doh.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo razinnka: 05 sausio 2013 - 21:54
QUOTE(razinnka @ 2013 01 05, 21:49)
Sveikos, merginos  4u.gif

Labai įdomu, kuri gi iškrito šįvakar, įsijungiau televizorių, kai jau buvo pasibaigę, o internete nu niekaip nerandu  doh.gif

Pagelbėsit šią sunkią valandą?  blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif  4u.gif

ar tik ne Vilma? ta, kuri buvo istekejusi ax.gif
Atsakyti
sedejo ant kedziu Ilona ir Nijole. krito Nijole. nes ji pati jau norejo iseiti ir nebedalyvauti, nes liko nepatenkyta kad grazino Vilma
Atsakyti
Aš kažkaip ir jaučiau , kad Vilma sugrįš atgal .Nenustebčiau , kad Inesai ale vėjaraupiai kokie . O Nijolė ko gero negalėjo išeiti pati , nes sutartys gal kokios griežtos ir su didelėm baudom ax.gif , gali būti . Pabijojo g.gif .Bet Bunkės veide nerimas buvo , manau biggrin.gif .Išeis ar ne . Nes gi būtų ne pagal scenarijų smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2013 01 06, 00:41)
Aš kažkaip ir jaučiau , kad Vilma sugrįš  atgal .Nenustebčiau , kad Inesai ale vėjaraupiai kokie . O Nijolė ko gero negalėjo išeiti pati , nes sutartys gal kokios griežtos ir su didelėm baudom  ax.gif , gali būti . Pabijojo  g.gif .Bet Bunkės veide nerimas buvo , manau  biggrin.gif .Išeis ar ne . Nes gi būtų ne pagal scenarijų  smile.gif .

jei nesurezisuota, tai nijole saunuole, patiko, kad norejo iseiti, bet ijunge reklama ir per ta laika matyt ,,atvede i prota''. matet, kaip vilma nukrito nuo kedes, kai radzis lydejo nijole, bet tas irgi, atsisuko, paziurejo ir nuejo... juk kaip ir privaletu paduoti ranka damai g.gif
Atsakyti
Nu bet nežinoti ,kas musu ministras pirmininkas...skaudziai taip. I tokias laidas ir susirenka tokios... g.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2013 01 06, 00:41)
Aš kažkaip ir jaučiau , kad Vilma sugrįš  atgal .Nenustebčiau , kad Inesai ale vėjaraupiai kokie . O Nijolė ko gero negalėjo išeiti pati , nes sutartys gal kokios griežtos ir su didelėm baudom  ax.gif , gali būti . Pabijojo  g.gif .Bet Bunkės veide nerimas buvo , manau  biggrin.gif .Išeis ar ne . Nes gi būtų ne pagal scenarijų  smile.gif .

balsas.lt raso... kad ijunge neplanuotai reklama, kol produseriai ikalbejo nijole grizt
Atsakyti
Man toje vietoje Nijolė patiko smile.gif , aš tai vistiek galvoju , kad čia sutartys kaltos .
O dėl ministrų tai taip , gaila , kad panos nežino tokių dalykų .Bet galėtų ir jaunikio paklausinėti viso šito biggrin.gif , pažiūrėtume , ar turėtų ką atsakyti .
Tos vietos , tai nemačiau , kai Vilma nukrito , bet mačiau , kai kėdė jau gulėjo ant žemės ir visi juokėsi biggrin.gif .
Ir dar , galėtų Nijolė su savo prakeiksmais ir nevaryti , negalima taip schmoll.gif .
Apie Daivutę , tai patylėsiu geriau .
Tiesa , toks juokas suėmė , kai bokseriukas žvaigžde jau jaučiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
jo su ta Vilma tai maciau. Juk ten buvo netyciukas, ir pamane visi kad nepastebes ziurovai, todel tik kampukas mates, tad radzi turejo i tai neatkreipti demesio.
Ji sukosi ant tos kedes issisiepus, ir kai Nijole cia atsisveikino, ta su kede vertes, dar radzi spejo ranka pakisti, nevisai ji ten nusiverte
Atsakyti
Gal suveikė Nijolės būrtai koki Vilmai biggrin.gif
Atsakyti
Įdomiai čia įdomiai. biggrin.gif Tikiuosi po viso šito kuri nors mergina papasakos kiek iš viso buvo čia tiesos ir kiek režisūros.

Atsakyti
Rezisura 100%, netikiu, kad imanima tiek durneliu atsitiktinaii viena vieta surinkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 06 sausio 2013 - 17:24