Tai ne burbulai - o žiauri tiesa . Kas išmokė televizijas klastoti balsavimų rezultatus? Ar pitbulis mušantis savo drauges visada gali laimėti per balsavimus?
artai kaip ji bendravo su pasisakiusiais facebooke priverte žiūrovus už ją balsuoti? Panašu,kad kažkas lietuvos žiūrovus laiko nieko nesuprantančiais debilais.
O taip, kaip visada kaltas Kedys

žiūrovams dažnai tokių ir reikia,akd būtų iško pasijuokt,juk tada protingesnis pasijauti pats..

QUOTE(mmergyte @ 2012 12 05, 00:14)
žiūrovams dažnai tokių ir reikia,akd būtų iško pasijuokt,juk tada protingesnis pasijauti pats.. 

Ne,žmonėms reikia sąžiningesnių laidų.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 04, 22:46)
Ne,žmonėms reikia sąžiningesnių laidų.
o kam reikalinga pvz 24valandos laida?

24 keturios valandos skirta žemiausiam visuomenės sluoksniui , bet radžio laida intelektualumu neatsilieka nuo 24 valandų

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 04, 23:12)
24 keturios valandos skirta žemiausiam visuomenės sluoksniui , bet radžio laida intelektualumu neatsilieka nuo 24 valandų 

ojetau,tai as zemiausias visuomenes sluoksnis

QUOTE(giegasim @ 2012 12 05, 00:50)
ojetau,tai as zemiausias visuomenes sluoksnis
kartais pasiziuriu,dovanokit aukstuomene 

o ką ten žiūrėt?

QUOTE(mmergyte @ 2012 12 05, 00:54)
juokinga,kai zmones sako,kad tai ZEMIAUSIO SLUOKSNIO ZMONEMS,tiek radzio laida,tiek 24 val,o patys komentuoja nes apsiputoje tose temose...kaip is viso apsivercia liezuvis kazkam vertint kas yra aukstas ar zemas sluoksnis?!
QUOTE(giegasim @ 2012 12 05, 00:58)
juokinga,kai zmones sako,kad tai ZEMIAUSIO SLUOKSNIO ZMONEMS,tiek radzio laida,tiek 24 val,o patys komentuoja nes apsiputoje tose temose...kaip is viso apsivercia liezuvis kazkam vertint kas yra aukstas ar zemas sluoksnis?!
kur jūs matote putas?

QUOTE(mmergyte @ 2012 12 05, 01:11)
kur jūs matote putas?
užttenka ištraukas laidos pažiūtrėt kad suprast ką rodo
o 24 valandas ignoruoju visada,nes tyčiotis iš ligonių žmonių ne man
man nejuokinga kai ten rėkia keismažodžius kelias minutes ar apie antrus galus kalba

Oooo matot kaip zinot, ka ten rodo per tas laidas,dar ir man baudziauninkei galit papasakot

Užtenka pažiūrėti anonsą ir jau aišku apie ką bus rodoma. Nereikia net pačios laido žiūrėti.Kai anonsą rodo šimtą kartų į dieną tai jau ir mintinai beveik viskas yra išmokstama.