Įkraunama...
Įkraunama...

Radži ieško žmonos

QUOTE(giegasim @ 2012 12 05, 01:31)
Oooo matot kaip zinot, ka ten rodo per tas laidas,dar ir man baudziauninkei galit papasakot biggrin.gif ignoras SIMTAPROCENTINIS tiesiog biggrin.gif

įdomiai jūs čia..kad nebuvau mėnuly nereiškia jog nežinau kad jis yra... doh.gif
Atsakyti
Merginos nesipeškit mirksiukas.gif , taigi niekas rimtai nežiūri į tas laidas .Praėjo tie laikai , kai dar ( pvz mes blush2.gif ) balsuodavom ir tikrai sirgdavom , už visokius kelias i žvaigždes ar dar koki ten buvo realybės šou . Dabar net pačiai juokinga smile.gif .
Ir tas Radžio šou , tik galvoji iš kur tų dalyvių tokių atsiranda , kad eiti ,, ant visos ,, lietuvos , kad iš tave pasijuoktų .
Tiesiog žiūriu iš durnumo doh.gif , nors tu ką .
4u.gif
Atsakyti
Visokių žmonių yra - visokių reikia smile.gif
Atsakyti
Keisčiausia,kad nerodo balsavimų rezultatų , kokius režisieriai ir prodiuseriai sugalvojo , kad tik pitbulio neišmesti , tokius ir liepė Bunkei paskelbti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 05, 14:27)
Keisčiausia,kad nerodo balsavimų rezultatų , kokius režisieriai ir prodiuseriai sugalvojo , kad tik pitbulio neišmesti , tokius ir liepė Bunkei paskelbti.  smile.gif

Visko gali buti g.gif
Papildyta:
Is KLUBAS.LT
Televizijos rinką sukrėtė neregėtos „Radži ieško žmonos“ reitingų aukštumos

Prieštaringai vertinamas realybės šou „Radži ieško žmonos“, rodomas per LNK, praėjusią savaitę vėl sukrėtė televizijos rinką. Prieš kelias savaites net nepatekęs į populiariausių Lietuvos laidų dvidešimtuką, šį kartą „Radži ieško žmonos“ šoktelėjo net į antrąją vietą, į priekį praleidęs tik lyderio pozicijos niekam neužleidžiančiam serialui „Moterys meluoja geriau“ (TV3, 12,8 proc.reitingas).

Atsakyti
Reitingai rodo, kad tikrai žiūrima laida, nors ir ant juoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 12 05, 16:16)
Reitingai rodo, kad tikrai žiūrima laida, nors ir ant juoko biggrin.gif

Manau daug kas ziuri tik kaip fona, ir nieks ten per daug nesigilina smile.gif nes sokiai igrise juodai, ir geriau jau lai eina radzi o ne smoriginas vaiposi smile.gif O juk tv dazniausiai visada ijungtas kai esi namuose... smile.gif
Atsakyti
Man tai juokinga kai žmonės skundžiasi, jog rodo kvailas laidas, nors patys žiūri. Reiškia tautai reikia tokių laidų. Nes jei nepatiktų, galėtų kad ir DVD įsijungti arba iš vis nieko nežiūrėti. Bet žiūri... Ir dar kai kas drįsta teigti, jog viena ar kita laida skirta žemesnio sluoksnio žmonės. Gal užteks žmones į sluoksnius skirstyti...
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 03, 23:21)
Lnk manau klastoja balsavimo rezultatus, pagal komentarus po straipsniais pitbulis jau seniai turėjo lėkti kaip musė iš barščių  bet kažkodėl stebuklingai pasilieka.

Aš irgi norėčiau, kad ji iškristų. Bet komentarų po straipsniais keli šimtai, o žiūrovų kur kas daugiau. Gal kiti ir dėl juoko balsuoja, kad tik daugiau pasijuokti būtų, jei ji liktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol: 05 gruodžio 2012 - 19:20
QUOTE(Jol @ 2012 12 05, 19:19)
Aš irgi norėčiau, kad ji iškristų. Bet komentarų po straipsniais keli šimtai, o žiūrovų kur kas daugiau.

drinks_cheers.gif Manau, kad tokių skandalingos asmenybių negali išmesti per anksti, nes jei liks tokios mėmės kaip Ilona, nebus intrigų, nebus skandalų, nebus ir žiūrovų bei reitingų.
Atsakyti
Nepasakyčiau ,kad Ilona mėmė . Kaip tik elgiasi labai teisingai,kad neišsišoksta,kaip tos dvi vulgarios mergos. Koks "kietumas" visus siuntinėti ir iš ant visų rėkauti arba išsirenginėti prieš kameras ? Jas mažiausiai norėtųsi matyti.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 06, 00:33)
Nepasakyčiau ,kad Ilona mėmė . Kaip tik elgiasi labai teisingai

taip, elgiasi ji teisingai. Bet žiūrėt neįdomu. Šiaip, kabant apie Iloną, man ji tokia.. jokia.. kaip netikra. Nemoku net pasakyt.
Atsakyti
Man Ilona geriau negu pvz kokia Monika , o beje kur Monika dingo ( ar as kazka praleidau g.gif ) nes sestadieni ne visa maciau .
Atsakyti