Įkraunama...
Įkraunama...

Biržiečių plepesiai :)

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 15, 12:58)
Tai kad laksto, kaip išprotėję. Vieną rytą sustojau ties gimnaziją vaikų praleist, gerai, kad pas paneles gera reakcija buvo-spėjo atgal atšokt kai kažkoks įdiotas net nestatbdydamas pro šalį pralėkė  doh.gif .

doh.gif Siaubas. taigi skaitei gal, šįryt kokia baisi avarija Pasvalio rajone vėl ant Via Baltikos? Biržiečai kažkokie ir dar viena mašina, keturi žuvę. Eina sau.
Jei ne tu pats, tai nežinai koks idiotas ant tavęs užlėks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 12 15, 15:01)
doh.gif Siaubas. taigi skaitei gal, šįryt kokia baisi avarija Pasvalio rajone vėl ant Via Baltikos? Biržiečai kažkokie ir dar viena mašina, keturi žuvę. Eina sau.
Jei ne tu pats, tai nežinai koks idiotas ant tavęs užlėks  doh.gif

Skaičiau, į mamos laidotuves važiavo ir patys iškeliavo iš paskos verysad.gif . Kaip supratau tai biržiečiai kalti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 15, 15:09)
Skaičiau, į mamos laidotuves važiavo ir patys iškeliavo iš paskos  verysad.gif  . Kaip supratau tai biržiečiai kalti  unsure.gif

O siaube unsure.gif unsure.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 12 15, 01:21)
Sveikos. Biržiečių rudeniki plepesiai tikrai užsitęs iki kito rudens biggrin.gif
Šiandien buvom eglutės įžiebimo ceremonijoje. neapsieita be incidento... Nesmagu.
maniau, kad būs nors kiek įspūdingiau, pažadėjau Hubertukui, kad bus eglutė, kalėdų senelis... tai jam greit nusibodo, eglutė nepatiko biggrin.gif
Nebuvo nei kalėdų senelio, nei "cinkelio". Vos šžiebus eglutę vsisi iškart ėmėm skirstytis...

O aš va su kokia naujiena smile.gif Vis nerimstu biggrin.gif http://www.birzupmmm...inis-atvirukas/

Bet , kad eglučių įžiebimo ceremonijose Kalėdų senelių ir nebūna. rolleyes.gif
Jei neklystu, vilniuje per tokią šventę tai itkrai niekada nebuvo. Nes , nu logiškai mąstant, kalėdų senelis gi dar šiaurėje žaislus gamina ir tik va po savaitės jau pradės vaikus lankyti, dovanas dalinti. O mes jo labai laukiam- todėl eglutes puošiame... mirksiukas.gif

Star- tu kaip visada-šaunuolė, bitė Maja thumbup.gif thumbup.gif Atvirukai tikrai šilti ir verti dėmesio. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 12 17, 09:46)
Bet , kad eglučių įžiebimo ceremonijose Kalėdų senelių ir nebūna.  rolleyes.gif

pas mus PNV eglutės įžiebime visada būna smile.gif tik aš mijai paaiškinu, kad tai kalėdų senelio padėjėjai šiuo laikotarpiu lanko mus smile.gif mano galva tai jis turi būt, juk vaikams būtent tai ir yra džiaugsmas rolleyes.gif jis paragina juos būti gerais, rašyti laiškus, kartu "uždega" eglutę, kokia eglutė be kalėdų senelio biggrin.gif o per mugę penktadienį miją dar ir pakalbino, ranką paspaudė, tai kiek jai buvo džiaugsmo, laimės, čiauškėjimo wub.gif man net ašara ištryško pagalvojus, kaip gera būti vaiku ir sugebėti taip nuoširdžiai tikėti rolleyes.gif todėl puikiai suprantu hubertuką, kad jam įžiebimas nepadarė įspūdžio biggrin.gif

labas, biržietės 4u.gif tai ką, rodo žiema savo nagučius biggrin.gif tik galėtų nepustyt, o snigt ramiai ir gražiai cool.gif o dabar reikalų krūva, o tas vėjas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince M: 17 gruodžio 2012 - 11:27
Nu gal ir būna- nesiginčiju labai. ax.gif
Matyt iki biržų kalėdų senelis nebespėjo atvykti, va panevėžyje jį užlaikė... rolleyes.gif

O tikėjimas kalėdų seneliu ir man atrodo toks ryškus vaikystės akcentas. wub.gif O kaip jis padeda dabar mums mamoms !! : užtenka besiožiuojančiai dukrai ištarti stebuklingus žodžius "Kalėdų senelis viską mato, kaip tu dabar elgies" tai mygom visi kapriziukai baigiasi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O sesė savo ruožtu rimtu veidu broliui taip sako, kai tas ko neklauso ar nepadaro, tik tam labai juokas tada ima.... hihihi.gif
Bet esam sutarę, kad jis paslapties neišduos ir iš sesės tikėjimo neatims.

Jo, žiemužė atvarė kaip reikalas, speigais grąsina. Dabar tęsiais užklimpimo pusnyje laikotarpis, tuoj prasidės visiško auto neužvedimo laikotarpis. Maniškė tai šiltam garaže "nakvoja"tad ryte problemų nekelia, bet darbo dienos pabaigoje, kai reikės namo važiuoti, tai gali ir užsikapryziti...
Na greičiau ši savaitė praeitų, visi koncertai, eglutės ir tada jau ramyyybėė.
Dovanos jau visos supakuotos ir kolkas paslėptos, beliko tik į Kalėdų senelio maišą sukišti. (dar + nepamiršti kur paslėpiau).
Atsakyti
užpustė ar sušalot biggrin.gif laba smile.gif aš tai šį vakarą relaksuoju nuo vyro ir vaikų, tai už tai galiu ramiai prie kompo pasėdėt hihihi.gif ale reiks kokį filmą pasileist rolleyes.gif

turiu įtarimą, kad per šventes nelabai pavyks prisijungti, tai iš anksto visas ir visus sveikinu su šventėm mirksiukas.gif ramių ir susikaupusių kūčių, sočių ir linksmų kalėdų, kad aplenktų jus visos bėdos 4u.gif ir žinoma, kad kalėdų senelis atspėtų visus jūsų norus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 12 17, 10:52)
Na greičiau ši savaitė praeitų, visi koncertai, eglutės ir tada jau ramyyybėė.
Dovanos jau visos supakuotos ir kolkas paslėptos, beliko tik į Kalėdų senelio maišą sukišti. (dar + nepamiršti kur paslėpiau).

Tikiuosi dovanas radai kur paslėpei lotuliukas.gif

QUOTE(Lince M @ 2012 12 23, 15:50)
užpustė ar sušalot biggrin.gif laba smile.gif aš tai šį vakarą relaksuoju nuo vyro ir vaikų, tai už tai galiu ramiai prie kompo pasėdėt hihihi.gif ale reiks kokį filmą pasileist rolleyes.gif

turiu įtarimą, kad per šventes nelabai pavyks prisijungti, tai iš anksto visas ir visus sveikinu su šventėm mirksiukas.gif ramių ir susikaupusių kūčių, sočių ir linksmų kalėdų, kad aplenktų jus visos bėdos 4u.gif ir žinoma, kad kalėdų senelis atspėtų visus jūsų norus biggrin.gif

wub.gif Ačiū už linkėjimus. tau irgi- šltai, ramiai pabaigt laukti- o paskui ką, ramių, gražių, turiningų, turtingų ir visaip kitaip gerų ateinančių metų newyear.gif santa2.gif
Atsakyti
Noriu iš anksto pasveikinti visas su naujos eros pradžia. Tegul bus ji kaip ir pranašauta- kitokio mąstymo, gerų darbų, santarvės ir klestėjimo pradžia... Visoms jaukių Kūčių, šiltų, šviesių Šv. Kalėdų ir turiningų bei sėkmingų Naujųjų metų.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 24 gruodžio 2012 - 01:00
sveikos, kaimynėlės 4u.gif užsikasę visos darbais darbeliais prieššventiniais, paskui pošventiniais, o dabar vėl prieš... biggrin.gif aš tai tinginiauju rolleyes.gif naujieji greičiausiai bus ramiai, namie, be svečių ir šventimo rolleyes.gif vakar sel'o koncerte atsitusinom, tai šiems metams pakaks lotuliukas.gif gaila, kad tusintis galėjau tik sėdėdama dėl pilvuko, bet buvo gerai thumbup.gif dabar chebra išvažiavo iki babilono, nes mijai buvo pažadėtas pasišokinėjimas už mūsų vakarykštį koncertą, o aš eisiu bulbių skust cepelinams doh.gif ale labai pati noriu, tai ir šeimynai nuskilo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos Naujuose metuose.. 4u.gif

Na ką, įžengėm į 2013uosius, gyvenam toliau..
Šventės praėjo, diekdiev, aš tai jau beveik pavasario laukiu. Va dar tik gal pavyks slidinėti kur nors nuvykti, o po to jau gali ir pavasaris ateiti hihihi.gif
Atsakyti
tai kur biržietės prapuolę lens.gif labas 4u.gif aš tai nors ir dekrete, bet nei ilsėtis, nei gimdyt man dar nėr kada biggrin.gif šiandien atlaikiau kankinimo seansą - depiliaciją cool.gif bet paskui kaip kompensaciją iš karto bilietus į spektaklį nuspirkau su mantu jankavičium thumbup.gif o dar ir pas kirpėją užsirašiau biggrin.gif ir plius vasario pirmai manikiūras su dar kartą depiliacija, kad su paaugusiais gimdyt netektų važiuot lotuliukas.gif nu o jau paskui bus galima ir apie gimdymą pagalvot hihihi.gif tik va mes planuojam, o kai kas juokiasi cool.gif bet sakau gal nedrįs iš nėščios pasjuokt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince M: 04 sausio 2013 - 13:24