Įkraunama...
Įkraunama...

Biržiečių plepesiai :)

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 06, 01:06)
Žvaigžde-mano mintis parašei  4u.gif Dabar minios lankytojų, ir krūvos dovanų, o po švenčių dydelė tuštuma vaikų širdutėse.

Nuoširdžiai sakau- laabai norėčiau išvysti minias lankytojų rajono vaikų namuose. Misija, aišku, laabai miglota, bet įmanoma - jei žmonės gailėtų ne kalbomis, o vyktų, lankytų... Nereikia jų gailėti- tai sveiki, puikūs vaikai, tik išduoti, todėl neretai pikti ant viso pasaulio. Bet kai kuriems nusišypso laimė- prieš kelis metus 2 mergytės iš šių namų iškeliavo į šeimą.į toli toli , bet Lietuvoj smile.gif Ir ne iš gailesčio, iš Meilės... Tokios istorijos su laiminga pabaiga užveda...Ir tuomet tiki, jog ir kitam taip gali nutikti... : Būtum žmogus tobulas, tai ir pasaulis tobulas atrodytų smile.gif pasaulio nepakeisim, mamos prie vaikiukų su moment klijais nepriklijuosim . Kalėdos- stebuklų metas :verysad.

Mergaitės, eikit,,lankykit, bendraukit - randai ir tuštuma širdelėse atsiranda nuo abejingumo. Sutinku, kad nuvykus pirmą kartą ašaros pliaupia upeliais..O įsivaizduojat, kaip jiems sunku. Mes juk stipresnės už juos : blink.gif Nors, gal ir atvirkščiai, jie labiau gyvenimo užgrūdinti...
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2012 12 05, 21:54)
Nuoširdžiai sakau- laabai norėčiau išvysti minias lankytojų rajono vaikų namuose. Misija, aišku, laabai miglota, bet įmanoma - jei žmonės gailėtų ne kalbomis, o vyktų, lankytų... Nereikia jų gailėti- tai sveiki, puikūs vaikai, tik išduoti, todėl neretai pikti ant viso pasaulio. Bet kai kuriems nusišypso laimė- prieš kelis metus 2 mergytės iš šių namų iškeliavo į šeimą.į toli toli , bet Lietuvoj smile.gif   Ir ne iš gailesčio, iš Meilės... Tokios istorijos su laiminga pabaiga užveda...Ir tuomet tiki, jog ir kitam taip gali nutikti... : Būtum žmogus tobulas, tai ir pasaulis tobulas atrodytų smile.gif   pasaulio nepakeisim, mamos prie  vaikiukų su moment klijais nepriklijuosim .  Kalėdos- stebuklų metas :verysad.

Mergaitės, eikit,,lankykit, bendraukit - randai ir tuštuma  širdelėse atsiranda nuo  abejingumo. Sutinku, kad nuvykus pirmą kartą ašaros pliaupia upeliais..O įsivaizduojat, kaip jiems sunku. Mes juk  stipresnės už juos : blink.gif Nors, gal ir atvirkščiai, jie labiau gyvenimo užgrūdinti...

Žinau kaip tie vaikai gyvena. Ir žinau kokia nuotaika vaikų būna PO švenčių. Asmeniškai aš visuomet, visuomet manau, kad pirmiausia reikia išmokyti žvejoti, o ne duoti kaskart žuvį. Vaikų būna su įvairiausiais likimais. Ir jei nėra minios lankytojų, tai dar nereiškia, kad tokie vaikai niekam nerūpi. Yra nuostabių globėjų, kurie išaugina ne vieną ir ne du vaikelius, tačiau tai yra pašaukimas, Dievo dovana. Galiu pasakyti tiek- kai reikia, vietiniai žmonės kaip bitelės suneša jei kažko reikia, trūksta, čia ne problema. Ir ne tik prieš Kalėdas, bet kada, visus metus. Mūsų šalyje problema yra ta, kad tokių nelaimingų vaikučių daugėja.

O ką akcijų sumanytojai padarė, kad situacija pasikeistų?

Lankytojų minios prie vaikų globos namų nereikia, reikia stengtis, kad nebūtų minios vaikų tokiose įstaigose. O ką kiekvienas dėl to padarėme? Nieko. Tik kaip sąžinės nuraminimą nuperkam dovanėlę ir išsiunčiam ar nuvežam su linkjimu. |O toliau kas? Ar prisimenat tą vaiką per Velykas, per vasaros atostogas?

Taip, kad didžiausi darbai daromi tyliai- nuvažiuokit pasigrožėti žmonėmis, kurie išaugina bent po kelis svetimus vaikus, atiduodami savo meilę,šilumą ir gerumą.

Aš nemenkinu jūsų akcijos, tik atkreipiu dėmesį į kitą, pamirštą ir neakcentuojamą pusę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 06 gruodžio 2012 - 05:06
QUOTE(*Star* @ 2012 12 06, 04:45)

Nemiga kankina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 06, 06:12)
Nemiga kankina  biggrin.gif

Oi, mažas kartais būna piktas keksas ir prakimarina kelias valandas naktį, na ir aš kartu biggrin.gif Tai jausmas pagerintas biggrin.gif

Kas gero Biržuose? Jaučiu, kad reiks gal užsisakyt laikraštį kokį nors biggrin.gif O tai atotrūkis jaučiasi. Tiesa, buvo gruodžio pirmą skrebinimo kursai, tai kažkada šiom dienom gal Birziskis.lt išspausdins kaip sekėsi. Prieš tai buvo mano straipsniukas.

Kas čia dar... ai, jei kuri paskaitot čia ir nebendraujat feisbuke kurioje nors iš biržiečių tėvelių ar biržiečių grupių, tai noriu pakviesti į mūsų rankdarbių asociacijos "Fantazijų skrynia" veiklą ir įvairius užsiėmimus. Šiandien pavyzdžiui bus dovanų pakavimas ir dėžučių darymas smile.gif Mes renkamęs ten pat kur jaunimo centriukas, Rotušės 24B, atrodo.
Nėrimai, mezgimai, visokios kitokios veiklos- maloniai prašom prisijungti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 06 gruodžio 2012 - 09:22
labas rytas, senai girdėtos kaiminkos biggrin.gif sakau reik pasilabint, o tai ir pamiršit paskui blush2.gif bet kokiom temom pasisakyt tingiu, tai ir tyliu lotuliukas.gif kažkaip kosminiu greičiu artėja man šiemet kalėdos doh.gif nieko dar neturiu normaliai, šią savaitę akcijos žaislams, tai mazgė namie apsisnargliavus, su ja jau negaliu važiuot, per daug supranta cool.gif o prie viso to dar ir mašiną vakar į servisą pridaviau doh.gif žodž, tokios "naujienos" pas mus biggrin.gif o šiaip gyvenam gerai ir faktiškai ištisiniu laukimu - laukiam kalėdų, tėtuko grįžtančio, paskui naujo šeimos nario... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2012 12 06, 07:42)
labas rytas, senai girdėtos kaiminkos biggrin.gif sakau reik pasilabint, o tai ir pamiršit paskui blush2.gif

Nepamiršim nepamiršim biggrin.gif

O tai ko tu internetu neužsakai? Aš su reikalais buvau Panevėžy, tai jaučiuosi visiškai apsipatenkinusi, nes jau dovanos kalėdų Senelio maišui paruoštos. Ufff... atpuola vargelis smile.gif

Lauksim labai žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 12 06, 09:58)
O tai ko tu internetu neužsakai?

nugi sutaupyt noriu biggrin.gif 40 proc. ne taip ir mažai, kai esu nužiūrėjus ką pirkt ir žinau, kad kaina neuždidinta smile.gif bet va kol man išeis nuvažiuot, tai jaučiu nebebus ko man reik cool.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Žiūriu atgijot biški. hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2012 12 06, 10:03)
Labukas  4u.gif
Žiūriu atgijot biški. hihihi.gif  biggrin.gif

Na tai ką, prašom irgi kartais šiokį tokį judesiuką parodyt biggrin.gif

Oi kad bus vėl sveikinimų kitąmet ar dar per Kalėdas... aiaiaiai kaip gražu

santa2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 06 gruodžio 2012 - 12:21
QUOTE(DG* @ 2012 12 06, 12:03)

į tavo liniuotę pažiūrėjus supratau, kad man iki gimdymo beliko 2 mėn tik blink.gif kažkaip atrodo dar taip toli toli biggrin.gif kaip sekas pilvuką nešiot?
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 12 06, 12:21)
Na tai ką, prašom irgi kartais šiokį tokį judesiuką parodyt  biggrin.gif

Oi kad bus vėl sveikinimų kitąmet ar dar per Kalėdas... aiaiaiai kaip gražu

santa2.gif

Tikėkimės, kad kitais metais. Nėra čia kur skubėti. ax.gif bigsmile.gif
QUOTE(Lince M @ 2012 12 06, 13:10)
į tavo liniuotę pažiūrėjus supratau, kad man iki gimdymo beliko 2 mėn tik blink.gif kažkaip atrodo dar taip toli toli biggrin.gif kaip sekas pilvuką nešiot?

Man lygiai menuo liko, tikiuosi šios datos ir išlauksim thumbup.gif

O kas dėl nešiojimo būna visko, pvz šianakt beveik nemiegojus, nes labai sunku kvėpuoti buvo, tai dabar kaip dauzta jaučiuosi. doh.gif blush2.gif

O tau kaip sekasi? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, o aš gi pasimečiau liniuotėse doh.gif biggrin.gif Mat ką reiškia taip greit pamiršti kiek to nėštumo savaičių biggrin.gif Nors man gal nederėtų pamiršti, šiaip jau, gi mano abu savaite mažiausiai virš termino sulaukę savo dienos dirol.gif
Taigi taigi... paskutinis mėnuo sunkiausias... 4u.gif
Atsakyti