Įkraunama...
Įkraunama...

Biržiečių plepesiai :)

QUOTE(DG* @ 2012 12 06, 13:57)
O kas dėl nešiojimo būna visko, pvz šianakt beveik nemiegojus, nes labai sunku kvėpuoti buvo, tai dabar kaip dauzta jaučiuosi.  doh.gif  blush2.gif

O tau kaip sekasi? g.gif  bigsmile.gif

tai nudribk pietučių pamiegot mirksiukas.gif

mums sekas gerai biggrin.gif kai dar du vaikai, nori nenori, gali negali, turi eit lotuliukas.gif nors buvo čia biškutį pilvuką sugriebę, jau apie ligoninę galvojau, bet vėlgi, kad atsigult, reik labai daug problemų išspręst, tai susisukau taip, kad išsilsėjau namie smile.gif

QUOTE(*Star* @ 2012 12 06, 14:02)
Oi, o aš gi pasimečiau liniuotėse  doh.gif  biggrin.gif Mat ką reiškia taip greit pamiršti kiek to nėštumo savaičių biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif suankstint mums čia gimdymus noriu nono.gif baik, aš noriu dar bent 1,5 mėn pasimėgaut šiuo nėštumu, kai MB bus namie ir man reiks mažiau rūpintis savo kleckėm cool.gif va tada tai panėštausiu biggrin.gif nors bendradarbė juokias iš manęs, sako ta pati, kur tik guli lovoj ir niekur nelaksto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2012 12 06, 12:11)
tai nudribk pietučių pamiegot mirksiukas.gif

mums sekas gerai biggrin.gif kai dar du vaikai, nori nenori, gali negali, turi eit lotuliukas.gif nors buvo čia biškutį pilvuką sugriebę, jau apie ligoninę galvojau, bet vėlgi, kad atsigult, reik labai daug problemų išspręst, tai susisukau taip, kad išsilsėjau namie smile.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif suankstint mums čia gimdymus noriu nono.gif baik, aš noriu dar bent 1,5 mėn pasimėgaut šiuo nėštumu, kai MB bus namie ir man reiks mažiau rūpintis savo kleckėm cool.gif va tada tai panėštausiu biggrin.gif nors bendradarbė juokias iš manęs, sako ta pati, kur tik guli lovoj ir niekur nelaksto biggrin.gif

Mėgaukitės mėgaukitės lotuliukas.gif

man su antru nėštumu pastoviai kietėdavo pilvas antroj pusėj doh.gif Tik kas- jau ir kietas. O ypač pabaigoj.
Atsakyti
Mum irgi pirmiausia reikia tetuko sulaukti mirksiukas.gif

O man pilvas iki šiol dar ne kietėja thumbup.gif tikiuosi, kad cia geras ženklas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 12 06, 14:22)
man su antru nėštumu pastoviai kietėdavo pilvas antroj pusėj  doh.gif Tik kas- jau ir kietas. O ypač pabaigoj.

man tai tfu tfu tfu, skųstis negaliu ax.gif o tąkart žinau, kad pati kalta, pervargau ir gavau rezultatą doh.gif bet kad neišėjo kitaip biggrin.gif

QUOTE(DG* @ 2012 12 06, 14:30)
Mum irgi pirmiausia reikia tetuko sulaukti  mirksiukas.gif

O man pilvas iki šiol dar ne kietėja  thumbup.gif tikiuosi, kad cia geras ženklas  cool.gif

kada grįžta jūsų tėtukas? ir gal jau nebevažiuos iki finalo ir ilgiau smile.gif mūsų tai 18d naktį bus namie ir tada jau tikiuosi, kad išdegs "pailsėt" iki velykų biggrin.gif

žinoma, gerai, mažiau galvaskausmio turi mirksiukas.gif nors iki kažkelių ten sukietėjimų per dieną trumpų yra normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2012 12 06, 14:38)
kada grįžta jūsų tėtukas? ir gal jau nebevažiuos iki finalo ir ilgiau smile.gif mūsų tai 18d naktį bus namie ir tada jau tikiuosi, kad išdegs "pailsėt" iki velykų biggrin.gif

žinoma, gerai, mažiau galvaskausmio turi mirksiukas.gif nors iki kažkelių ten sukietėjimų per dieną trumpų yra normalu smile.gif

23d ir tada jau iki vasario pabaigos bus namie, o tada dar 6sav isvaziuos ir po menesi bus namie. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2012 12 06, 00:54)
Mergaitės, eikit,,lankykit, bendraukit - randai ir tuštuma  širdelėse atsiranda nuo  abejingumo. Sutinku, kad nuvykus pirmą kartą ašaros pliaupia upeliais..O įsivaizduojat, kaip jiems sunku. Mes juk  stipresnės už juos : blink.gif Nors, gal ir atvirkščiai, jie labiau gyvenimo užgrūdinti...

Negalima tik nueiti ir aplankyti. Tai yra žingsnis, įsipareigojimas, kurį privalėčiau atlikti nuolatos. Juk skaitėte Mažąjį princą? Kai ką nors prisijaukini, tampi už jį atsakingas. Taigi- tai yra labai irmtas žingsnis, kurį labai sunku žengti, nes suprantu, kad pradėjusi, mesti nebegalėsiu. Čia ne kokis šokių būrelis ar sporto klubo lankymas. Ten-likimai. Ir jei tapsiu jų dalimi, turėsiu eiti iki pabaigos. Taigi- ar pajėgsiu???
Aš matyt, dar nesubrendau tokiam žingsniui, nes bijau įskaudinti, bijau, kad negalėsiu...visad save graužiu, kad per darbus savo vaikams mažai laiko skiriu.. Žinau vieną senutę užsienietę, kuri turi pareigas: eina į kūdikių namus nešioti mažylių. (nes ypač kūdikiams labai reikia šilto glėbio). Žaviuosi ja ir galvoju- gal ir aš senatvėje jau turėsiu TIEK drąsos ir stiprybės žvelgti į tokius vaikus ne su ašaromis, savi ištižimu, , o su meile ir ramybe, pasitikėdama savimi.

QUOTE(Lince M @ 2012 12 06, 10:42)
nieko dar neturiu normaliai, šią savaitę akcijos žaislams, tai mazgė namie apsisnargliavus, su ja jau negaliu važiuot, per daug supranta cool.gif o prie viso to dar ir mašiną vakar į servisą pridaviau doh.gif žodž, tokios "naujienos" pas mus biggrin.gif o šiaip gyvenam gerai ir faktiškai ištisiniu laukimu - laukiam kalėdų, tėtuko grįžtančio, paskui naujo šeimos nario... biggrin.gif

Aš tai dar rugsėjį supirkau dovanas ir net supakavau. Liko tik kelios. Baigsiu šį savaitgalį. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 12 06, 17:27)
Aš tai dar rugsėjį supirkau dovanas ir net supakavau. Liko tik kelios. Baigsiu šį savaitgalį.  bigsmile.gif

Kokia šaunuolė 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 12 06, 15:27)
Negalima tik nueiti ir aplankyti. Tai yra žingsnis, įsipareigojimas, kurį privalėčiau atlikti nuolatos. Juk skaitėte Mažąjį princą? Kai ką nors prisijaukini, tampi už jį atsakingas. Taigi- tai yra labai irmtas žingsnis, kurį labai sunku žengti, nes suprantu, kad pradėjusi, mesti nebegalėsiu. Čia ne kokis šokių būrelis ar sporto klubo lankymas. Ten-likimai. Ir jei tapsiu jų dalimi, turėsiu eiti iki pabaigos.  Taigi- ar pajėgsiu???
Aš matyt, dar nesubrendau tokiam žingsniui, nes bijau įskaudinti, bijau, kad negalėsiu...visad save graužiu, kad per darbus savo vaikams mažai laiko skiriu.. Žinau vieną senutę užsienietę, kuri turi pareigas: eina į kūdikių namus nešioti mažylių. (nes ypač kūdikiams labai reikia šilto glėbio). Žaviuosi ja ir galvoju- gal ir aš senatvėje jau turėsiu TIEK drąsos ir stiprybės žvelgti į tokius vaikus ne su ašaromis, savi ištižimu,  , o su meile ir ramybe, pasitikėdama savimi.
Aš tai dar rugsėjį supirkau dovanas ir net supakavau. Liko tik kelios. Baigsiu šį savaitgalį.  bigsmile.gif

Pasakei nuostabius žodžius wub.gif

O aš paantrindama dar pasakysiu- mane labai sujaudino vienas straipsnis kažkada perskaitytas, kad naujagimiai gali mirti... iš sielvarto, tiesiog nuo meilės bado... verysad.gif Tai va... Ir daugiau neturiu ką pridurti, nes viską labai gražiai susakei wub.gif

Aš kasmet sau pasižadu neatidėti dovanų paskutinei minutei doh.gif Tai didžiumą jau turiu, vaikams taip pat ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Biržiečių rudeniki plepesiai tikrai užsitęs iki kito rudens biggrin.gif
Šiandien buvom eglutės įžiebimo ceremonijoje. neapsieita be incidento... Nesmagu.
maniau, kad būs nors kiek įspūdingiau, pažadėjau Hubertukui, kad bus eglutė, kalėdų senelis... tai jam greit nusibodo, eglutė nepatiko biggrin.gif
Nebuvo nei kalėdų senelio, nei "cinkelio". Vos šžiebus eglutę vsisi iškart ėmėm skirstytis...

O aš va su kokia naujiena smile.gif Vis nerimstu biggrin.gif http://www.birzupmmm...inis-atvirukas/
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 12 15, 00:21)
Sveikos. Biržiečių rudeniki plepesiai tikrai užsitęs iki kito rudens biggrin.gif
Šiandien buvom eglutės įžiebimo ceremonijoje. neapsieita be incidento... Nesmagu.
maniau, kad būs nors kiek įspūdingiau, pažadėjau Hubertukui, kad bus eglutė, kalėdų senelis... tai jam greit nusibodo, eglutė nepatiko biggrin.gif
Nebuvo nei kalėdų senelio, nei "cinkelio". Vos šžiebus eglutę vsisi iškart ėmėm skirstytis...

O aš va su kokia naujiena smile.gif Vis nerimstu biggrin.gif http://www.birzupmmm...inis-atvirukas/

Vis nerimsti thumbup.gif
O kas per incidentas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 15, 11:55)
Vis nerimsti  thumbup.gif
O kas per incidentas  g.gif

Ne ne, man ramiai nesisėdi lotuliukas.gif

tai, kad prieš eglutės įžiebimą automibilis partrenkė vaiką ir dar kitą vaiką su mama kliudė, kaip supratau. Žodžiu mamą su dviem vaikais unsure.gif Iš dar perėjoj prie pat eglės doh.gif tai policija, greitoji atvažiavo. na tikiuosi, kad nieko rimta, duokdie, kad tik išgąsčio daugiau, o ne sužalojimų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 15 gruodžio 2012 - 14:28
QUOTE(*Star* @ 2012 12 15, 14:27)
Ne ne, man ramiai nesisėdi  lotuliukas.gif

tai, kad prieš eglutės įžiebimą automibilis partrenkė vaiką ir dar kitą vaiką su mama kliudė, kaip supratau. Žodžiu mamą su dviem vaikais  unsure.gif Iš dar perėjoj prie pat eglės  doh.gif tai policija, greitoji atvažiavo. na tikiuosi, kad nieko rimta, duokdie, kad tik išgąsčio daugiau, o ne sužalojimų....

Tai kad laksto, kaip išprotėję. Vieną rytą sustojau ties gimnaziją vaikų praleist, gerai, kad pas paneles gera reakcija buvo-spėjo atgal atšokt kai kažkoks įdiotas net nestatbdydamas pro šalį pralėkė doh.gif .
Atsakyti