Labas rytas

Labadienis 
Su
taip jau yra- gal laiko nėra, gal dar šimtas reikalų 
Visos kažkuom užsiėmę- visokiais reikalais, rūpesčiais. Bent jau iš mūsų sm sąrašiuko- veiklios mamyts, tikrai šiaip sau nesėdi tuščios
Kitos daugiau feisbukan užeina- ten visokių reikalų pilna

Su

Visos kažkuom užsiėmę- visokiais reikalais, rūpesčiais. Bent jau iš mūsų sm sąrašiuko- veiklios mamyts, tikrai šiaip sau nesėdi tuščios

Kitos daugiau feisbukan užeina- ten visokių reikalų pilna

Aš ateinu, pasižiūru, kad tuščia, negi su savim kalbėsiuos

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 10 23, 06:21)
Nugi su protingais žmonėm visada malonu pabendrauti

QUOTE(*Star* @ 2012 10 23, 09:30)
Nu bet kartais ir įvairovės norisi

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 10 23, 07:36)

labas rytas, biržietės
žvaigždė mane užstruzdino, kad paiešką skelbiat
aš čia, gyva, sveika, tik biškį laiko trūksta, nes darbe darbo nemažai noris padaryt iki dekreto, tai sukuos kaip voverė
o ir inlindau kažkada, žiūriu taip politikuojat, kad net įsiterpt neradau kur, nes man šimtas batų iki ratų ta politika
tai iki dekreto, t.y. lapkričio pab labai neieškokit ir nepykit, o paskui jau grįšiu pas jus

QUOTE(Lince M @ 2012 10 24, 08:16)
labas rytas, biržietės
žvaigždė mane užstruzdino, kad paiešką skelbiat
aš čia, gyva, sveika, tik biškį laiko trūksta, nes darbe darbo nemažai noris padaryt iki dekreto, tai sukuos kaip voverė
o ir inlindau kažkada, žiūriu taip politikuojat, kad net įsiterpt neradau kur, nes man šimtas batų iki ratų ta politika
tai iki dekreto, t.y. lapkričio pab labai neieškokit ir nepykit, o paskui jau grįšiu pas jus 

Negalima šįtaip dingt, o tai paskui prisigalvojam visko

Padaris tavo algą ligią su valytojos ir bus tau šimtas batų

Labukas
Aš irgi daugiau grįšiu kita savaitę, kai MB išvažiuos, nes dabar nelabai laiko yra

Aš irgi daugiau grįšiu kita savaitę, kai MB išvažiuos, nes dabar nelabai laiko yra

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 10 24, 08:22)

Merginos, o pasakykit, jei jau tas Uspaschis pakels minimalią algą (jau matau kaip kažkas krenta iš juoko nuo kėdės....)....

Gerai, sakau kitaip,
jei pakeltų minimalią algą, ar bazinė alga irgi kiltų?
Nes man tai nelabai aktualu ta minimali alga. reikia, kad kiltų bazinė..

QUOTE(prekestolen @ 2012 10 24, 11:16)

Merginos, o pasakykit, jei jau tas Uspaschis pakels minimalią algą (jau matau kaip kažkas krenta iš juoko nuo kėdės....)....

Gerai, sakau kitaip,
jei pakeltų minimalią algą, ar bazinė alga irgi kiltų?
Nes man tai nelabai aktualu ta minimali alga. reikia, kad kiltų bazinė..

tai va tas ir yra, kad kils tik MMA, o bazinė liks tokia pati, kas man irgi labai nepatinka.
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 10 24, 12:45)
tai va tas ir yra, kad kils tik MMA, o bazinė liks tokia pati, kas man irgi labai nepatinka.
Na tai tikrai kapiec...bus alga čiut didesnė už valytojos

Oi, pridarys čia dabar vaizdialių...