Įkraunama...
Įkraunama...

Biržiečių plepesiai :)

sveikos mergaitės,

aš gyva, tik darbo daug.
Smagus lapkritis už lango- saulutė šviečia...
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 11 13, 11:34)
sveikos mergaitės,

aš gyva, tik darbo daug. 
Smagus lapkritis už lango- saulutė šviečia...

Pas mus kai ne kada prasišviečia, tamsu ištisai. O dar lijo kone be pestojo beveik tris savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 11 13, 21:42)
Pas mus kai ne kada prasišviečia, tamsu ištisai. O dar lijo kone be pestojo beveik tris savaites  doh.gif

pas mus irgi, kelios dienos tik saulėtos buvo drinks_cheers.gif

labas dienas smile.gif šiandien aš namie, nes mazgė su tempa atsikėlė, tai sakau reik ir su jumis pasilabint, kad nepamirštumėt visai biggrin.gif bet tik tiek, nes mažė jau stovi su knygute šalia ir prašo skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
ar primsit naujoke i savo rateli? nes butu labai smagu pabendrauti su savu krastu.
Noreciau suzinoti nuo keliu metuku priema vaikucius i muzikos mokykla birzuose? nes as atsimenu kad anksciau buvo uz ausros mokyklos ten mokyndavo su yamaha groti ir dar visokiais kitokiais isntrumentais. ar siaip kazkoki bureli leisti mergaite nes jei labai reikia veiklos, gal ka zinote?
Atsakyti
QUOTE(ledyne sirdis @ 2012 11 14, 21:48)
Sveikutes  4u.gif
ar primsit naujoke i savo rateli?  nes butu labai smagu pabendrauti su savu krastu. 
Noreciau suzinoti nuo keliu metuku priema vaikucius i muzikos mokykla birzuose? nes as atsimenu kad anksciau buvo uz ausros mokyklos ten mokyndavo su yamaha groti ir dar visokiais kitokiais isntrumentais. ar siaip kazkoki bureli leisti mergaite nes jei labai reikia veiklos, gal ka zinote?

Sveika 4u.gif Prašom nesikuklinti ir dalyvauti pokalbiuose, nepasimesti biggrin.gif

Apie muzikos mokyklas nieko nežinau. Girdėjau, kad yamahoj nuo 7 m man atrodo, o daugiau nežinau. Kol kas pilnai darželio veiklos užtenka, tad apie jokias papildomas veiklas ir galvos nesuku smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tai ką eisim iš naujo valdžios rinkt lotuliukas.gif doh.gif
QUOTE(ledyne sirdis @ 2012 11 14, 23:48)
Sveikutes  4u.gif
ar primsit naujoke i savo rateli?  nes butu labai smagu pabendrauti su savu krastu. 

Jei neklystų nuo 6-7m. Nuo 7m tai ir į šokius ir į sporto mokyklą gali eit, mažų vaikų neturiu tai nelabai ir domiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 15, 06:42)
Labas rytas  4u.gif
Tai ką eisim iš naujo valdžios rinkt  lotuliukas.gif  doh.gif Jei neklystų nuo 6-7m. Nuo 7m tai ir į šokius ir į sporto mokyklą gali eit, mažų vaikų neturiu tai nelabai ir domiuosi  4u.gif

tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ledyne sirdis @ 2012 11 15, 00:48)
Sveikutes  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
O tu į kurią muzikos mokyklą nori leisti? Ar į Biržų V. Jakubėno muzikos mokyklą ČIA JOS EL. SVETAINĖ ar į Yamahos mokyklėlę čia Yamaha mokyklėlės svatainė

Nes, tai- labai skirtingos mokyklos. Jakubėno- rimta institucija, gal ir ne kiekvienas vaikas gali lankyti, reikia turėti ir klausą ir polinkį į muziką. Tuo tarpu Yamahą galima lankyti nuo 4 mėn. Aš su savo mažyle eidavau, į Ruoniuko grupę.
Bet..draugės mergaitė ten lankė iki pat paauglystės, deja apie muzikini išsilavinimą kalbos nėra.

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 15, 09:42)
Labas rytas  4u.gif
Tai ką eisim iš naujo valdžios rinkt  lotuliukas.gif  doh.gif

Jei neklystų nuo 6-7m. Nuo 7m tai ir į šokius ir į sporto mokyklą gali eit, mažų vaikų neturiu tai nelabai ir domiuosi  4u.gif

O tai negi tu priklausia Kaštonų vienmandatei? bigsmile.gif Aš kaip teiravausi tėvų- sakė ne visi eis tos valdžios perrinkti, o tik Kaštonų apylinkės rinkėjai. O jie priklauso Atžalynui, tai jiems neaktualu ir laiko gaišt nereikės.
Man tik va jau visai įdomu stebėti, kokią gi minsteriją gaus lenkai mastau.gif
Žodž, manau, bus baisuoklis šis seimas..bus vaizdialiū tikrai...
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 11 15, 09:28)

O tai negi tu priklausia Kaštonų vienmandatei?  bigsmile.gif Aš kaip teiravausi tėvų- sakė ne visi eis tos valdžios perrinkti, o tik Kaštonų apylinkės rinkėjai.  O jie priklauso Atžalynui, tai jiems neaktualu ir laiko gaišt nereikės.

Ot ir ne. Perrinkinės visi Biržų-Kupiškio apygardos rinkėjai, nes nėra tokio įstatymo kad tik viena apylinkė perrinktų.
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 15, 10:49)
Ot ir ne. Perrinkinės visi Biržų-Kupiškio apygardos rinkėjai, nes nėra tokio įstatymo  kad tik viena apylinkė perrinktų.

Nu aš irgi taip galvojau.. kad negali vienas punktelis perbalsuoti, turi visi.. Bet man užginčijo, kad ne..Tai matyt ne taip žmonės suprato... ten matyt, būten Kaštonuose buvo tas pažeidimas, tai todėl ir visos apygardos anuliavo.
Nu tai ką- smagu- turėsit vėl rinkimus thumbup.gif Vėl šventė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 11 15, 07:28)
Sveika prisijungusi  4u.gif
OO tai negi tu priklausia Kaštonų vienmandatei?  bigsmile.gif Aš kaip teiravausi tėvų- sakė ne visi eis tos valdžios perrinkti, o tik Kaštonų apylinkės rinkėjai.  O jie priklauso Atžalynui, tai jiems neaktualu ir laiko gaišt nereikės.

QUOTE(prekestolen @ 2012 11 15, 08:20)
Nu aš irgi taip galvojau.. kad negali  vienas punktelis perbalsuoti, turi visi.. Bet man užginčijo, kad ne..Tai matyt ne taip žmonės suprato... ten matyt, būten Kaštonuose buvo tas pažeidimas, tai todėl ir visos apygardos anuliavo.
  Nu tai ką- smagu- turėsit vėl rinkimus  thumbup.gif  Vėl šventė lotuliukas.gif

na tai dabar žmonės gali prisigalvot ko tik nori, tačiau yra Biržų- Kupiškio rinkiminė apygarda ir jos rinkimų rezultatai panaikinti. O ne kokios tai išskirtinės Kaštonų apylinkės 4u.gif

Man tai žinok baisu kur nusirito mūsų šalis... verysad.gif Ir nesvarbu katra vadžia, visos jos vienodos, nes jos vienodai tendencingai ėjo link to, kas dabar yra. Nei dešinė pas mus, nei kairė, yra tik savi interesai, sava chebra ir sava kišenė. Gėda prieš pasaulį. nemokšos ir visiški...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 15 lapkričio 2012 - 10:28
Na manau i pacio muzykos mokykla jin dar per maza, o i yamaha manau butu pats tas nes ten galima ir dainuo ir grot kiek pamenu. tik nezinau kurioj vietoj ji randasi ir nuo keliu ten viskas viksta
kiek paziurejau tam puslapeli tai yamaha birzuose nera tik panvezy kupiski bet ne birzuos. gal kuri tikslei zinot ar tikrai yra birzuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledyne sirdis: 15 lapkričio 2012 - 13:57