Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(jurmarta @ 2012 10 18, 21:00)
ziauru,12-ta c.d o jau 23 mm,jau sprogstantis,ispleres,O.K paaiskino,kad kai folis perauga,kiausialaste kazkaip tai prikimba prie folio sieneles ir nebelekia buozgalviu ieskot:-D

Aukstyn galva - pas mane 12 cd buvo 22 mm ir ta diena dare IUI
Atsakyti
dekui mielosios uz gerus zodelius, kad tik jie padetu sad.gif na nesinori labai plestis i liudnas temas, man ir paciai nepatinka laukti gailescio ir uzojautos, kurios tiek daug patyriu per sias dienas. Trumpai drutai - avarija, leke motociklu ir uzkiso jam, zuvo vietoj, be to vezesi draugo dukra, kuri vis dar komoj. Rase cia visi tinklalapiai... net baisiausiam sapne sito negalejau isivaizduoti, ka tenka isgyventi mums visiems. Isejo pabuciaves, kaip visada ryte, ir negrizo....o as vis dar laukiu sad.gif
dabar tie negime musu vaikai atrodo tokios nereiksmingos smulkmenos, kam reikejo sitaip sureisminti viska, ir namai nebe namai, kai neturi kam gaminti vakarienes, del ko sugrizti po darbo. NE tas zodis kaip viska dabar tenka perkainoti. O dar blogiau kai kiti "guodzia" - kaip gerai, kad vaiku neturejot, neliks naslaiciai, arba na tai tu jauna, susirasi dar ta vyra. Besirdziai.
O pas jus aisku uzsuksiu pasiskaitinet, ne taip jau lengva atsisveikint su senais iprociais. Tik sunku atprasti pirkti internetu drabuzius vyrui, jis man amzinai nuogas basas budavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 18, 18:19)
aciu smile.gif ir ACIU visoms uz palaikyma ir kumscius  4u.gif  4u.gif Labai padejo. Tikrai-tikrai.

o tu nueik i ta nuoroda, i ta cituojama teksta, paspausk apacioje is desines ta strelyte ir tave i ta posta uzmes, ten mergina buvo parasiusi kur pirko.

ačiū.. tikiuosi grįžus namo "pastatysi" laugh.gif

paklausiau per AŽ, pirko ten, kur buvau ir kur į mane didžiausiosmis akimis pažiūrėjo su klausimu wtf biggrin.gif

QUOTE(jurmarta @ 2012 10 18, 20:45)
superine gleivine-atrodo 12 mm..

doh.gif pas mane neaugo foliai, gleivinė perpus plonesnė buvo, o ji save vadina beviltiška.. pasiimk tą žodį atgal schmoll.gif
žinai, ką galima dar padaryt g.gif pažiūrėkit, kaip su tais foliais bus geriant clost'ą nuo 5CD, jei vistiek bus vienas, pasiūlyk vaistus pakeist, nes veikliosios medžiagos yra kelios, tai į kitą gal kitaip organizmas reaguos. ir kantrybės, gera pradžia - pusė darbo 4u.gif

ziauru,12-ta c.d o jau 23 mm,jau sprogstantis,ispleres,O.K paaiskino,kad kai folis perauga,kiausialaste kazkaip tai prikimba prie folio sieneles ir nebelekia buozgalviu ieskot:-D

kaip įdomiai smile.gif

QUOTE(makita @ 2012 10 18, 22:20)
ne taip jau lengva atsisveikint su senais iprociais.

tikrai nelengva mokytis gyventi naujai 4u.gif

labas rytas smile.gif
kas pasikavinti į kompaniją? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 19 spalio 2012 - 06:17

Man po stimuliacijos su Gona'liu jau 11cd darė IUI - folikulai buvo dideli ir tinkami sprogti. Ir tas ciklas buvo tik 22 dienos, savaite sutrumpėjo. Čia kaip kieno organizmas į vaistus reaguoja. Tiesiog anksčiau tau pas gydytoją pasirodyti reikia ir pagauti tą tinkamą laiką.
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(zuzla @ 2012 10 19, 07:15)
labas rytas smile.gif
kas pasikavinti į kompaniją? user posted image

As i eile bigsmile.gif prisiminiau paskutini karta, kai buvau Maxcofe kavinukei, uzsisakiau maxi latte, man pamirso kavos ipilti, gavau tik silta piena gerti tongue.gif

Koks grazu rytas Klp wub.gif , ryt darom sodo sezono uzdaryma, tikiuosi tokio pat grazaus oriuko cool.gif , jo reikia prie zemes darbu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 19, 09:44)
As i eile  bigsmile.gif prisiminiau paskutini karta, kai buvau Maxcofe kavinukei, uzsisakiau maxi latte, man pamirso kavos ipilti, gavau tik silta piena gerti  tongue.gif

Koks grazu rytas Klp  wub.gif , ryt darom sodo sezono uzdaryma, tikiuosi tokio pat grazaus oriuko  cool.gif , jo reikia prie zemes darbu  cool.gif

hihihi.gif

Vilniuj irgi ne prastesnis rolleyes.gif pakils saulutė aukščiau, eisiu pasivaikščiot miškan.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 19, 09:49)
Vilniuj irgi ne prastesnis rolleyes.gif pakils saulutė aukščiau, eisiu pasivaikščiot miškan.

Faina wub.gif
As is ryto panervijau sefe, tai laiminga dabar devil.gif Uz gera geru altyginau
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 19, 09:49)
hihihi.gif

Prie misko gyveni? smile.gif Kaip fainai,kokiam rajone?
O tu pasiulei lygiai ta pati,ka O.K-pradesiu kita cikla trucintis clostu nuo 5 c.d smile.gif

Aciu,panos,nuraminot,siandien ziauriai skauda pilva-matyt suplyso tas mano folis,gal dar kas gausis ten is jo...viltis durniu motina...tik jau baisiai man sunku vyrioka pritempt prie ND tomis dienomis-zodis REIKIA uzblokuoja jam visus galus biggrin.gif

superinis oras nusimato savaitgali-ka cia reiks nuveikus gamtoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 19, 10:47)
Prie misko gyveni? smile.gif Kaip fainai,kokiam rajone?

superinis oras nusimato savaitgali-ka cia reiks nuveikus gamtoje g.gif

saulėteky smile.gif

aš ir galvoju g.gif rytoj turbūt nuvažiuosim iki vingio parko, nes vėliau į svečius tam rajone eisim rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

kas su manim kavos? ax.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 10 18, 11:15)
o kiek metų kašarinui?

Metukai dar tiktai... Jaunas ir kvailas jis pas mus, su uodega vis dar žaidžia biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 18, 16:24)
viskas. sesija pribaigta. vaziuoju aluoti.

Maladiec drinks_cheers.gif

Jurmarta, visai tu nebeviltiška, mergaitės jau viską čia susakė. Folis auga, gleivinė gera, tereikia atitaikyti vaistų kiekius ir pagauti tinkamą laiką. Ir tada viskas bus ok mirksiukas.gif

Šiandien vakare varysiu pas gydytoją, turbūt echoskopu pažiūrės, jau kaip laukiu...
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 10 19, 13:03)
kas su manim kavos?  ax.gif

Metukai dar tiktai...

Jaunas ir kvailas jis pas mus, su uodega vis dar žaidžia biggrin.gif

Šiandien vakare varysiu pas gydytoją, turbūt echoskopu pažiūrės, jau kaip laukiu...

man laikas vandeniui..

a, organizmas jaunas, pagydysit ir viskas bus gerai smile.gif

irnesakyk.gif maniškei septinti metai įpusėjo - tą patį žaidžia biggrin.gif

įsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 19, 11:06)
saulėteky smile.gif

Viskas, atlaikiau sia savaite. Aisku neapsiejo be asaru doh.gif , bet paskui ikaliau brendziuko ir dabar thumbup.gif Svarbiausia darbai padaryti, galesiu ramia sazine atsiduot savaitgaliu ir mezgimui bigsmile.gif

As 4 metus sauleteky gyvenau, bendrabuciuose blush2.gif Ech, kokie smagus laikai buvo 4u.gif

Gero visoms savaitgalio oro_buckis.gif
Atsakyti