Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(DruiDe @ 2012 10 18, 08:24)
Labas rytas

Maidut, nesupratau cia apie ka?  g.gif  blush2.gif

Verkiu  verysad.gif , man pati skaudziausia mirties tema  verysad.gif Net negaliu pagalvot kad mirs artimieji... Netekti vyro  verysad.gif

O man vakar buvo viski nervu - turiu beprote virsininke  doh.gif Zinau, kad tai jos problemos, ne mano. Bet trukdo dirbti ir emociskai veikia  doh.gif

as apie ta nuotrauka, kad primine teismo sale. pareigytes.

as esu sau isikalusi i galva, kad man reikes atsisveikinti su tevais ir mociute. bet nenoriu net galvoti apie vyro netekti..

jos tai jos, bet jeigu veikia tave, reiskia jau ir tavosios. nu taip, virsininkes nepasiusi ir nepaprasysi netrukdyti.. o kamstukai ausu nepadetu?

Labas rytas. Eisnu skaityti egzamino ir eisiu laikyti. Kaip atsibodo, jokiu nuotaiku ner..
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 10 18, 08:45)
makita, užjaučiu... stiprybės tau... mes su tavim... suprantama, dabar jokie žodžiai nepadės... belieka pritarti Maidei, ji nuostabiai parašė

Maide turi Dievo dovana visada ir visiems parinkti zodzius,kuriu REIKIA....Laikykis,makita,labai labai uzjauciu,daug daug stiprybes Tau,jos labai prireiks....zinau ka reiskia netekti artimo zmogaus..baisiausia atsiverusi tustuma ir daiktai,kurie ji primena....sako laikas gydo,bet...nors praejo desimt metu vis dar norisi kartais pabliaut susisukus i kamuoliuka kampe....bet gyvenimas tesiasi,like gyventi gyvi i zeme nesulisim,lieka grazus prisiminimai,kurie susildo ir kitu artimuju buvimas salia...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 18, 10:12)
jokiu nuotaiku ner..

ir man.. išsimiegojau gerai, net iki pusės 9, bet pusę ryto ant unitazo praleidau.. kada jau tai baigsis doh.gif

labas rytas..
gal kuri žinot, kas per priemonė blakstienų augimui? sesuo gimtadieniui užsiprašė, tik ar bus kokiam droge / eurokose / aistruolėj..
Atsakyti
Makita... verysad.gif Labai uzjauciu. Tave uzklupo viena didziausiu galimu netekciu. Baisiau gali buti tik vaiko mirtis. Ir niekuo negalima padeti... Net neisivaizduoju, kaip isgyventi tki kosmara. Po nepavykusio IVF, budama giliausioj duobej glaudziausi prie vyro ir tik tai gelbejo, kad yra jis. Net baisu pagalvoti, kaip galetu jo nebuti... Jei tik ko reikes, rasyk... Tik va bejeges mes cia...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 18, 10:12)
as apie ta nuotrauka, kad primine teismo sale. pareigytes.
jos tai jos, bet jeigu veikia tave, reiskia jau ir tavosios. nu taip, virsininkes nepasiusi ir nepaprasysi netrukdyti.. o kamstukai ausu nepadetu?

Kad as nekomentavau lyg tu nuotraukyciu mirksiukas.gif , bet nesvarbu mirksiukas.gif
Su sefe cia jau isisenejusi problema. Jau 8 metai dirbu, bet kartais ji dar moka nustebinti smile.gif Kad ji darbiniu problemu spresti nemoka, kamstukai nepades. o del asmeniniu - as akmuo tongue.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 10 18, 10:17)
labas rytas..
gal kuri žinot, kas per priemonė blakstienų augimui? sesuo gimtadieniui užsiprašė, tik ar bus kokiam droge / eurokose / aistruolėj..

As blakstienoms naudoju si. Man superinis, blakstiemos 2 kartus ilgesnes. Pirkau per beta.lt uz 90 litu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 18, 10:17)
ir man.. išsimiegojau gerai, net iki pusės 9, bet pusę ryto ant unitazo praleidau.. kada jau tai baigsis doh.gif

labas rytas..

o ne pervelai tave toksikoze kankina? taip turi buti?

neseniai buvau uzmaciusi temoje "mano pirkiniai", is "grozis ir...." temos. labai isgire priemone, pirko is eurokoso, 19 litu, rezultata po 2 av pamate.. as irgi susigundziau isigyti tokia, tai kai i lt grisiu, eisiu ieskoti.. kazkokia balta tutele..
nusipirkau cia Gosh apvada akim, juoda su aukso blizguciais, tai kazkaip slinkti blakstienos pradejo.. nepatinka man toks goshinis poveikis. teks pasigydyt blakstienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 spalio 2012 - 09:59
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 18, 10:40)
As blakstienoms naudoju si. Man superinis, blakstiemos 2 kartus ilgesnes. Pirkau per beta.lt uz 90 litu  4u.gif

aišku, brangoka unsure.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 18, 10:54)
o ne pervelai tave toksikoze kankina? taip turi buti?

neseniai buvau uzmaciusi temoje "mano pirkiniai", is "grozis ir...." temos. labai isgire priemone, pirko is eurokoso, 19 litu, rezultata po 2 av pamate.. as irgi susigundziau isigyti tokia, tai kai i lt grisiu, eisiu ieskoti.. kazkokia balta tutele..

ne toksikozė.. vidurių užkietėjimas..

ačiū, važiuosiu ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 18, 10:59)
aišku, brangoka unsure.gif
ne toksikozė.. vidurių užkietėjimas..

ačiū, važiuosiu ieškot smile.gif

och, tas zuzliukas.. 4u.gif

pabandysiu rasti ta priemone, ikelsiu foto. jeigu galesiu rasti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 18, 11:20)
och, tas zuzliukas..  4u.gif

pabandysiu rasti ta priemone, ikelsiu foto. jeigu galesiu rasti.

ir nesakyk..

neieškok, aš tiesiog paklausiu pas konsultantę ir jei rasiu ir nupirksiu tau įdėsiu parodyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 18 spalio 2012 - 10:21
QUOTE(Caridian @ 2012 10 12, 20:14)

stai sis.
Atsakyti
Sveikos,

Makita, užjaučiu... Koks tas gyvenimas trapus iš tiesų... Vieną dieną gali būti viskas gerai, o kitą, žiūrėk, apsiversti aukštyn kojom. Laikykis kaip nors, užsuk pas mus, jei tik nuo to bus lengviau.

Vakar vežėm kašarčiką į veterinariją, neaišku, kas ten jam - šiandien pas katinų odos gydytoją keliausim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 18, 11:34)

supratau drinks_cheers.gif

QUOTE(Grim @ 2012 10 18, 12:12)
Vakar vežėm kašarčiką į veterinariją, neaišku, kas ten jam - šiandien pas katinų odos gydytoją keliausim  unsure.gif

o kiek metų kašarinui?
Atsakyti