Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 18, 10:12)
as apie ta nuotrauka, kad primine teismo sale. pareigytes.
QUOTE(DruiDe @ 2012 10 18, 10:40)
Kad as nekomentavau lyg tu nuotraukyciu  mirksiukas.gif , bet nesvarbu  mirksiukas.gif
Čia aš tas vestuvines nuotraukas palyginau su teismo sale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 10 18, 12:24)
Čia aš tas vestuvines nuotraukas palyginau su teismo sale  ax.gif

Sakau, kad lyg norejau rasyt apie tas foto, bet turejau visiskai kitokia nuomone, todel tingejau isiplesti tongue.gif O jau sudvejojau ar tikrai nerasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
blyn,kazkotais neramu daros....uz valandos vaziuoju pas O.K. techninei apziurai,bet labai jau abejoju,ar geriant po puse tabletes clost galejo pas mane uzaugt daugiau nei vienas folis unsure.gif ....
Atsakyti
viskas. sesija pribaigta. vaziuoju aluoti.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 18, 15:13)
blyn,kazkotais neramu daros....uz valandos vaziuoju pas O.K.  techninei apziurai,bet labai jau abejoju,ar geriant po puse tabletes clost galejo pas mane uzaugt daugiau nei vienas folis unsure.gif ....

na nuo pusės tab. geriau vienas geras nei keli neužaugos smile.gif juk čia bandomoji stimuliacija, pažiūrėsi, kaip foliai auga, ar veikia clost'as gleivinę.. pranešk kaip seksis mirksiukas.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 18, 17:24)

jeee, sveikinimai clap_1.gif gero šventimo drinks_cheers.gif

buvau eurokose, martinoj, aistruolėj, dar kažkokioj išparduotuvėj... niekas nieko negirdėjo apie tą Eveline priemonę blakstienoms mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 18, 17:37)
jeee, sveikinimai clap_1.gif gero šventimo drinks_cheers.gif

buvau eurokose, martinoj, aistruolėj, dar kažkokioj išparduotuvėj... niekas nieko negirdėjo apie tą Eveline priemonę blakstienoms mastau.gif

aciu smile.gif ir ACIU visoms uz palaikyma ir kumscius 4u.gif 4u.gif Labai padejo. Tikrai-tikrai.

o tu nueik i ta nuoroda, i ta cituojama teksta, paspausk apacioje is desines ta strelyte ir tave i ta posta uzmes, ten mergina buvo parasiusi kur pirko.
Atsakyti
grizau is O.K. juodoj depresijoj verysad.gif mano organizmui nepatinka vaistai-jau nuo puses closto 12 c.d folikulas praktiskai perrauges ir IUI NUPLAUKE.....o desine kiauside pasirodo po LP ispjautos cistos praktiskai neveiksminga...vienas kazkoks neuzauga folis 11mm .... zodziu esu BEVILTISKA ir netinkama vaiku gamybai...stimuliuot negalima manes,nes iskart folis uzauga nuo maziausios dozes nesveikai didelis,kita kiauside nenormali ir nedaauga folis,zodziu.....pasirodo cistos ispjovimas suzaloja kiauside ir ji nebeveikia kaip anksciau...ziauru,tai jeigu dar kada uzsiauginciau cista kairej ir dar reiktu ten pjaut,tada jau tikrai butu ate vaikuciai...
Atsakyti
Makita užuojauta. Viską mergaitės pasakė...belieka tik prisidėti prie jų. Laikykis.

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 18, 16:24)

clap.gif clap.gif šaunuolė

QUOTE(jurmarta @ 2012 10 18, 18:34)
grizau is O.K. juodoj depresijoj verysad.gif mano organizmui nepatinka vaistai-jau nuo puses closto 12 c.d folikulas praktiskai perrauges ir IUI NUPLAUKE.....o desine kiauside pasirodo po LP  ispjautos cistos praktiskai neveiksminga...vienas kazkoks neuzauga folis 11mm .... zodziu esu BEVILTISKA  ir netinkama vaiku gamybai...stimuliuot negalima manes,nes iskart folis uzauga nuo maziausios dozes nesveikai didelis,kita kiauside nenormali ir nedaauga folis,zodziu.....pasirodo cistos ispjovimas suzaloja kiauside ir ji nebeveikia kaip anksciau...ziauru,tai jeigu dar kada uzsiauginciau cista kairej ir dar reiktu ten pjaut,tada jau tikrai butu ate vaikuciai...

nekalbėk taip, viskas vis tiek turėtų susiklostyt. O tai jei nestimuliuoji kaip auga foliai?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 18, 19:34)
grizau is O.K. juodoj depresijoj verysad.gif

ką čia dabar šneki.. folis auga, o ji beviltiška doh.gif kiek atsimenu, ir natur.cikle tau auga folis ir tau tereikia, kad spermiukai reikiamu laiku pasiektų tikslą, tam IUI planavot, ir stimuliacija buvo reikalinga tik tam, kad užaugtų daugiau folių didesnei tikimybei užkibti. ar aš jau čia kažką painioju? eik vyno geriau ir jokių depresijų..
ką O.K. sakė toliau darysit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 18 spalio 2012 - 18:57
QUOTE(zuzla @ 2012 10 18, 19:56)
ką čia dabar šneki.. folis auga, o ji beviltiška doh.gif kiek atsimenu, ir natur.cikle tau auga folis ir tau tereikia, kad spermiukai reikiamu laiku pasiektų tikslą, tam IUI planavot, ir stimuliacija buvo reikalinga tik tam, kad užaugtų daugiau folių didesnei tikimybei užkibti. ar aš jau čia kažką painioju? eik vyno geriau ir jokių depresijų..
ką O.K. sakė toliau darysit?

Aciu,Zuzla,nusiraminau,geriu vyna,O.K israse ND ,dufastona...jei NT lapkricio 2-neigiamas,kita cikla clost tik nuo 5-tos dienos,nes pergreit uzauga folis..jis ir be stimuliacijos pas mane auga,bet as tikejaus,kad stimuliuojant uzaugs daugiau foliu,kad didesne IUI sekmes tikimybe,bet pasirodo nelemta man daugiau..vienintelis geras siandien isgirstas dalykas-pasak O.K superine gleivine-atrodo 12 mm..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 18, 20:45)
Aciu,Zuzla,nusiraminau,geriu vyna,O.K israse ND ,dufastona...jei NT lapkricio 2-neigiamas,kita cikla clost tik nuo 5-tos dienos,nes pergreit uzauga folis..jis ir be stimuliacijos pas mane auga,bet as tikejaus,kad stimuliuojant uzaugs daugiau foliu,kad didesne IUI sekmes tikimybe,bet pasirodo nelemta man daugiau..vienintelis geras siandien isgirstas dalykas-pasak O.K superine gleivine-atrodo 12 mm..

niu va kaip gerai kad nurimai wink.gif
o tai kokio snd dydzio folis?
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 10 18, 20:49)
niu va kaip gerai kad nurimai wink.gif
o tai kokio snd dydzio folis?

ziauru,12-ta c.d o jau 23 mm,jau sprogstantis,ispleres,O.K paaiskino,kad kai folis perauga,kiausialaste kazkaip tai prikimba prie folio sieneles ir nebelekia buozgalviu ieskot:-D
Atsakyti