Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(Plepushka @ 2012 10 17, 20:16)
Pargrizau is mamuko,soti ir laiminga  biggrin.gif  ir dar laukneseli parsiveziau  wub.gif
Kazka labai giliai buvau sumasciusi pasakyt,perskaicius, o ka? g.gif  gal gris atmintis  rolleyes.gif
Kuri kepet batonus,greit prisipazystat  bigsmile.gif  kaip gavosi? g.gif

Oj kaip Tau geeerai ax.gif pasidalink su manim, turėsiu ką pavalgyt naktį bigsmile.gif
Aga, ir man įdomu ar pavyko,lb db nerimauju ar gerai viską surašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2012 10 17, 20:11)
O kartais nebus taip, kad po kurio laiko vėl atsiras rutina, ir eilinis žmogus kuris prikels iš "letargo miego".  g.gif

Zinoma,po kiek laiko,visad atsiras rutina,tik galbut,gaves pamoku gyvenime,ir is ju pasimokes,nebeleisi tokiai rutinai isiviespatauti ,stengsies,kad nebebutu,kaip buve.Nes is klaidu pasimokai,manau suvoki,ir savyje atrandi priezsciu,del vienokiu,kitokiu dalyku,kodel taip isejo.Nezinau,cia siaip mano pasvarstymai.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 17, 20:18)
Oj kaip Tau geeerai ax.gif  pasidalink su manim, turėsiu ką pavalgyt naktį  bigsmile.gif
Aga, ir man įdomu ar pavyko,lb db nerimauju ar gerai viską surašiau blush2.gif

Nu galiu pasidalinti,nakciai pats tas bus lotuliukas.gif vedarai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 17, 20:21)

Nu galiu pasidalinti,nakciai pats tas bus  lotuliukas.gif  vedarai  lotuliukas.gif

IMU thumbup.gif thumbup.gif ačiū ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2012 10 17, 21:11)
O kartais nebus taip, kad po kurio laiko vėl atsiras rutina, ir eilinis žmogus kuris prikels iš "letargo miego".  g.gif

O Tu kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 17, 20:23)

Nu Paulius lotuliukas.gif aiskiai parasyta,Paulius as lotuliukas.gif kiba vyru apturejom cia bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 17, 20:22)
IMU  thumbup.gif  thumbup.gif  ačiū  ax.gif  4u.gif

Taip sakant,tada i sveikatyte,turiu ir spirguciu padazo,uzdeti? biggrin.gif grietines pati uzsidek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2012 10 17, 21:11)

Suprantu ka nori pasakyti smile.gif. Bet esme ne rutinoje ir eiliniame zmoguje, o zmogaus poziuryje i rutina ir supratim smile.gif a,kad gyvenant seimoje tai nera vieno zmogaus reikalas
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 17, 20:26)

Taip sakant,tada i sveikatyte,turiu ir spirguciu padazo,uzdeti? biggrin.gif grietines pati uzsidek  biggrin.gif

Taip taip taip, o grietinės turiu bigsmile.gif nu kaip skaniai užkaposiu thumbup.gif
Atsakyti
aš kažkaip šįvakar tik tyli skaitytoja, nėra noro kažką pasakot ax.gif pažiūrėjom tris serijas pirmo sezono Šeimininkių biggrin.gif ir einu gult. rytoj nauja diena rolleyes.gif iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 17, 20:41)
Taip taip taip, o grietinės turiu bigsmile.gif  nu kaip skaniai užkaposiu  thumbup.gif

Aha,ir gulesim abi pilvuzus isvertusios bigsmile.gif as jau tokia guliu,bet ne pries ir su drauge tuom pasidalint bigsmile.gif palepinsim kaliorijom kuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 17, 20:48)
Aha,ir gulesim abi pilvuzus isvertusios  bigsmile.gif as jau tokia guliu,bet ne pries ir su drauge tuom pasidalint  bigsmile.gif palepinsim kaliorijom kuna  biggrin.gif

Na va, nors kažkas kalorijom dalijasi.. ech ax.gif man turbūt tas posakis tiktų ,valgau ir lieknieju> doh.gif
Atsakyti
Viskas, išeinu.
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 17, 20:52)
Na va, nors kažkas kalorijom dalijasi.. ech ax.gif  man turbūt tas posakis tiktų ,valgau ir lieknieju> doh.gif

ir as prie tu ax.gif
Atsakyti