Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

aš jau su kavyte, vaišinamės

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happyme: 18 spalio 2012 - 08:17
Labas rytas 4u.gif

skanios kavos,arbatos, grazios ir nuotaikingos dienos visoms.

Papildyta:

va va prasideda, o po to nepastebėsi kaip jam pusė buto bus likę, vyk lauk kol dar viskas ant karštųjų doh.gif
[/quote]

Na,kad teks jam issikraustyti tai faktas. O del puses buto labai nepergyvenu, nes pries tai tektu pasidalinti ir kredita per puse biggrin.gif.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif vaišinu rudeniška kavyte smile.gif user posted image
Oras gražus šiandien, vadinas diena suplanuota smile.gif
Smagios ir darbingos dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, imu kavytes, super miegojau prisiziurejusi nusivylusiu, vyras net kelis kart nakti zadino, nes labai juokaiusi, nors liudnas sitas sezonas. Liko dar 5 serijos unsure.gif
Geros dienos visoms.
Pempe, kaip jauties?
Perlita, kaip tavo mazasis?
Kur Ditole jau kelinta diena? Cia as nematau, neatkreipiu demesio, nes galva serialu uzkista ar jos nebuvo? g.gif
Atsakyti
Vat atėjau , vaišinuosi visų arbatytėmis, kavytėmis thumbup.gif busiu užsikavinus kaip po redbullio po tiek puodelių lotuliukas.gif Nnesirkit, nesidepresinkit 4u.gif 4u.gif
Aš va išspardžiau sau užpakalį kaip begalėdama ir dabar einu džiaugtis gyvenimų bigsmile.gif nu koks jis gražus , ane? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekas5: 18 spalio 2012 - 08:47
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 08:47)
Vat atėjau , vaišinuosi visų arbatytėmis, kavytėmis  thumbup.gif  busiu užsikavinus kaip po redbullio po tiek puodelių lotuliukas.gif  Nnesirkit, nesidepresinkit 4u.gif  4u.gif
Aš va išspardžiau sau užpakalį kaip begalėdama ir dabar einu džiaugtis gyvenimų  bigsmile.gif  nu koks jis gražus , ane? ax.gif

aisku, kad reikia dziaugtis gyvenimu, juk jis toks vienintelis nuostabus ir nepakartojamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 09:47)
Aš va išspardžiau sau užpakalį kaip begalėdama ir dabar einu džiaugtis gyvenimų  bigsmile.gif 

šaunuolė kokia smile.gif 4u.gif aš irgi stengiuos save suimti į rankas, kai saulė šviečia-kažkaip daug lengviau šypsotis.. ax.gif
Atsakyti
Gyvenimas gražus, vienintelis ir nepakartojamas todėl visoms linkiu spinduliuoti kaip saulėms iš vidaus biggrin.gif. Tada ir oras už lango būna ne toks ir svarbus smile.gif.

Nors pati dievinu saulėtas dienas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 08:47)
Aš va išspardžiau sau užpakalį kaip begalėdama ir dabar einu džiaugtis gyvenimų  bigsmile.gif  nu koks jis gražus , ane? ax.gif

o is kurios tu cia puses jau taip ziuri, a neturi musm cia kokiu naujienu , a ? grazus, gerau jauciuosi, sauleta, sypsenu kruva, redbulis.... g.gif itartina esi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 18, 06:38)
labas rytas 4u.gif gero ir nuotaikingo jo visoms linkiu mirksiukas.gif
linkiu šiandien daug geresnės dienos tau 4u.gif stenkis pati kuo pozityviau nusiteikti, kad ir kaip nesinorėtų.. smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 18 spalio 2012 - 11:40
ko tokios ramios? mirksiukas.gif

aš jau po nesveikų pietukų grįžau, reik eit toliau darbuotis smile.gif
Atsakyti
Dabar galvoju ar spejot perskaityt ar ne ka buvau parašius g.gif
Atsakyti