Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

Galvoju eiti pašokti salsą.Kitą savaitę eisiu į zumbos pamokėlę o nuo lapkričio 10 į salsą svarstau eit ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 16, 14:52)
Galvoju eiti pašokti salsą.Kitą savaitę eisiu į zumbos pamokėlę o nuo lapkričio 10 į salsą svarstau eit ar ne  g.gif

aisku varyk!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 16, 15:52)
Galvoju eiti pašokti salsą.Kitą savaitę eisiu į zumbos pamokėlę o nuo lapkričio 10 į salsą svarstau eit ar ne  g.gif

net nemastyk, eik, eik, as i zumba antras menuo jau vaikstau kaip man patiko uzsikabliavau....siand vel man zumba, pasirinkau kad butu netoli namu, tai isvis super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlitap: 16 spalio 2012 - 13:58
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 16, 12:55)
aisku varyk!!!  mirksiukas.gif

sakai? g.gif Nu tipo lapkričio 10 bus ten party ir 11 jau pati pamokėlė šokio smile.gif Tai vat mastau gal reikės lėkt g.gif
Kalbinu MB varyt kartu,ale kad anas nemėgsta šokt,o taip gerai būtų pajudėt,žingsniukų pasimokyt,kad ir ne valso,bet prieš vestuves nebūtinai valsą šokt galima lotuliukas.gif
Atsakyti
nu bet ramuma pas mus temoj, kur visos dingusios meskino miegu uzmigo??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 16, 12:59)
nu bet ramuma pas mus temoj, kur visos dingusios meskino miegu uzmigo??? blink.gif

darbo dienos,dirba,arba šiaip tinginiauja smile.gif aš va kavytės išgeriu ir irgi į darbuką bėgsiu ax.gif
Atsakyti
nu aš pamenu pirmom dienom, kai čia buvau, tai toks balaganėlis čia buvo (gerąja prasme)-neprisijunk valandą ir jau turėsi ką skaityt per akis biggrin.gif o dabar net keista kad ramiau, jau net pradedu susigaudyt čia pas jus po truputį biggrin.gif tongue.gif

vakare lėksiu į Akrą pažiūrėt kokio puspaltuko, mb pakentės, pagailėjo manęs, nes ir taip nuotaika nekokia.. smile.gif

šokius ir aš norėčiau palankyt, bet mb kartu niekad neprikalbinčiau schmoll.gif na nebent valsą pasimokint, kai jo prireiks hihihi.gif
Atsakyti
Pas jus panelės temoj berods, reikėjo parodyt savo gražiausią aktorių smile.gif Tai du parodžiau ir va radau tą kurį norėjau bet buvau pamiršus kaip jis vadinasi wink.gif
user posted image wub.gif
Papildyta:
QUOTE(happyme @ 2012 10 16, 13:05)
nu aš pamenu pirmom dienom, kai čia buvau, tai toks balaganėlis čia buvo (gerąja prasme)-neprisijunk valandą ir jau turėsi ką skaityt per akis biggrin.gif o dabar net keista kad ramiau, jau net pradedu susigaudyt čia pas jus po truputį biggrin.gif tongue.gif

vakare lėksiu į Akrą pažiūrėt kokio puspaltuko, mb pakentės, pagailėjo manęs, nes ir taip nuotaika nekokia.. smile.gif

šokius ir aš norėčiau palankyt, bet mb kartu niekad neprikalbinčiau schmoll.gif na nebent valsą pasimokint, kai jo prireiks hihihi.gif

O man net ir geriau kai truputį ramiau,nes kai ateini ir reik skaityt daug,kartais net neprisiverčiu tik ateinu ir perverčiu į paskutinį puslapį blush2.gif
Kaip supras pakentės?dėl ko? g.gif
Na va va ir pas mane situacija tokia pat,dar neaišku ar priversiu valsą pasimokint,nes sakė moka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 16, 14:57)
sakai?  g.gif  Nu tipo lapkričio 10 bus ten party ir 11 jau pati pamokėlė šokio smile.gif Tai vat mastau gal reikės lėkt  g.gif
Kalbinu MB varyt kartu,ale kad anas nemėgsta šokt,o taip gerai būtų pajudėt,žingsniukų pasimokyt,kad ir ne valso,bet prieš vestuves nebūtinai valsą šokt galima  lotuliukas.gif

ai as su saviskiu del sokiu jau metus kalbu doh.gif lotuliukas.gif niekaip nesusikalbu siuo klausimu biggrin.gif
eik, paziuresi, ar patiks ir apsispresi. juk ne karve perki biggrin.gif siaip turi buti labai faina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2012 10 16, 15:08)
O man net ir geriau kai truputį ramiau,nes kai ateini ir reik skaityt daug,kartais net neprisiverčiu tik ateinu ir perverčiu į paskutinį puslapį  blush2.gif

man irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 16, 13:08)
ai as su saviskiu del sokiu jau metus kalbu doh.gif  lotuliukas.gif  niekaip nesusikalbu siuo klausimu biggrin.gif
eik, paziuresi, ar patiks ir apsispresi. juk ne karve perki biggrin.gif  siaip turi buti labai faina mirksiukas.gif

Tai vat tą patį mastau,kad nueisiu,pažiūrėsiu kas ir kaip ir tada apsispręsiu ar patinka ar ne 4u.gif
Atsakyti
Shrekiuk, uz naujus namus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 16, 16:05)

o kokio nori paltuko trumpo ar ilgo, as benetone nusipirkau jis toks iki keliu

[quote=BigBang,2012 10 16, 16:08]
Pas jus panelės temoj berods, reikėjo parodyt savo gražiausią aktorių smile.gif Tai du parodžiau ir va radau tą kurį norėjau bet buvau pamiršus kaip jis vadinasi wink.gif
user posted image wub.gif
Papildyta:

mmmm grazuoliukas wub.gif

Papildyta:
[quote=jotule17,2012 10 16, 16:09]
ai as su saviskiu del sokiu jau metus kalbu doh.gif lotuliukas.gif niekaip nesusikalbu siuo klausimu biggrin.gif
eik, paziuresi, ar patiks ir apsispresi. juk ne karve perki biggrin.gif siaip turi buti labai faina mirksiukas.gif
Papildyta:

junkis su manim i kompanija zumba pasokti sonus ir pilvuka pasuksim, as pas juozapa pasaze lankau
Atsakyti