Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(perlitap @ 2012 10 16, 15:15)

man per saldus vaikinukas. toks vaikiskas atrodo, nors siaip simpatisku bruozu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 16, 16:15)
Shrekiuk, uz naujus namus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip tavo mazius, kaip pilvo skausmai tikiuosi baigesi, nieko rimto???
Atsakyti
Nu va,perskaiciau visus plepesius pioneer.gif

Ritule,as cia oro_buckis.gif niekur nedingau,ateme rysi buvo nelabieji,o vakar uzsivertus buvau darbais,o paskui sirduku dziaugiausi wub.gif

Nesiepiliuoju,su jokiais epiliatoriais sitaip skauda swoon.gif nepernesu plauku plesymo schmoll.gif nors esu plaukuota,su padidejusiu net plaukuotumu,ale prazulinu skustuvu,jei reikia i diena ir du kartus,bet jau ne uz ka nesiplesau.Narkoze duot reiktu,jei noretu kas paepiliuot man,kojas,ar kitas "gerasias"vieteles.

Geliu irgi niekas nedovanoja schmoll.gif Gimtadienio proga,mamyciu diena,yes,viskas tvarkoj,o be cysto reikalo negaunu unsure.gif Kazi cia blogai ar gerai g.gif niekad nesusimasciau,ar man reikia tu geliu.Jei pamatyciau su gelem,pirma mintis butu - "Jau prisidirbo zaltys" rolleyes.gif

Kas dar cia g.gif Sildyma gi vakar ijunge yahoo.gif Prasides geras pinigu plesimas,uz ora yahoo.gif
Atsakyti
va aktorius mano meile wub.gif mmmmm jau jo zvilgsnis........

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 16, 15:19)
Jei pamatyciau su gelem,pirma mintis butu - "Jau prisidirbo zaltys"  rolleyes.gif

thumbup.gif as gaunu geliu be progos, bet irgi kaskart kai pamatau su kvietkais paklausiu "ka prisidirbai" lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Plepushka,2012 10 16, 16:19]
Nu va,perskaiciau visus plepesius pioneer.gif

Kas dar cia g.gif Sildyma gi vakar ijunge yahoo.gif Prasides geras pinigu plesimas,uz ora yahoo.gif
jooo ir pas mus ijunge, bet mes uzsisukom, nes pas mus silta namie, tikrai prasides pinigu plesimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 16, 15:20)
va aktorius mano meile wub.gif  mmmmm jau jo zvilgsnis........

ok, cia jau ir mano meile thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 16, 14:20)
va aktorius mano meile wub.gif  mmmmm jau jo zvilgsnis........

QUOTE(jotule17 @ 2012 10 16, 14:22)
ok, cia jau ir mano meile thumbup.gif

Ir mano,ir mano wub.gif Nu cia jau grozis wub.gif Dusia velniui parduociau,kad buciau su tokiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 16, 13:19)
Nu va,perskaiciau visus plepesius  pioneer.gif
Nesiepiliuoju,su jokiais epiliatoriais sitaip skauda  swoon.gif nepernesu plauku plesymo  schmoll.gif  nors esu plaukuota,su padidejusiu net plaukuotumu,ale prazulinu skustuvu,jei reikia i diena ir du kartus,bet jau ne uz ka nesiplesau.Narkoze duot reiktu,jei noretu kas paepiliuot man,kojas,ar kitas "gerasias"vieteles.

Va pasirodo ne aš viena čia tokia bailė drinks_cheers.gif
Nu einu jau į darbą,per mob dar prisijungt bandysiu eidama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 16, 15:08)
Kaip supras pakentės?dėl ko?  g.gif

pakentės tasymąsi su manim po pardes biggrin.gif

QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 16, 15:15)

ir man įdomu, kaip tu šiandien? 4u.gif

aš kažkaip negaliu vertinti kitų vyrų, kas man pasidarė doh.gif išskydau matyt biggrin.gif galiu vertint bendrai kaip aktorių, kaip atlikėją ir pan. smile.gif su paskutiniu aktorium filmai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 16, 14:27)
aš kažkaip negaliu vertinti kitų vyrų, kas man pasidarė doh.gif

gal sergi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 16, 14:08)
Pas jus panelės temoj berods, reikėjo parodyt savo gražiausią aktorių smile.gif  Tai du parodžiau ir va radau tą kurį norėjau bet buvau pamiršus kaip jis vadinasi

lotuliukas.gif taip patinka, kad pamiršai lotuliukas.gif
Atsakyti