Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

Lb grazi nuotraukyte wink.gif Pempe,salnu nera,bet vietomis didziulis rukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 18, 19:43)
Esu pikts kiskis  mad.gif ot uzrustino,nu ir gerai pabusiu Mis Rustybe  mad.gif  plem,klijuosiu ir as tapkes prie grindu,jei bogu,priklijuosiu  mad.gif

lotuliukas.gif oi negaliu, kai prisimenu tas tapkes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 08:19)
O mes gaudom rudeneli su mazuoju, kaip jums mano berniokas? bigsmile.gif

user posted image
Gyvenam tai liuks, kaip jus mergaites? smile.gif

Nu va, koks jau nemažas thumbup.gif , tarp lapų įsisukęs. O aš su savąja normaliai lauke nebuvau jau trys savaitės (o siaube, tik dabar pati supratau doh.gif ), net pavydu pasidarė. Nepiktai pavydu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2012 10 19, 08:08)
labas rytas smile.gif
koks fainas oras lauke, taip smagiai is vaiko darzo parejau bigsmile.gif ,tik kad siandien visa reikala gadina atsiskaitymas doh.gif , bet po to varysiu i telsius, svesim suneno 5-aji gimtadieni thumbup.gif

Smagaus balaidienio 4u.gif 4u.gif

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 08:19)

user posted image

Nium koks grožis wub.gif va kas moka džiaugtis gyvenimu- vaikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 10 19, 08:22)
vos prisiregistruoji SM  lotuliukas.gif  man jau paskutinė stadija, greit mirsiu  lotuliukas.gif

Kur tavo bananai su arbata, ar prieš mirtį nebereikia rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 18, 20:37)
Maniškis tai žvengė, brudas, nes sprandas dar su pumpurėliais sleep.gif - pleistras tas su skylutėm buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi žvengiu iki negalėjimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 19, 08:23)
Pempe,salnu nera,bet vietomis didziulis rukas smile.gif

Keliauju su tavim biggrin.gif . Man patinka kur nors toliau važiuoti, visada pamatai vaizdų sielai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 10 19, 07:33)
mačiau tave, mačiau  bigsmile.gif  kur ? Vilniuje  biggrin.gif

Mane??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 18, 21:38)
Būna dar: Pupsius  biggrin.gif  wub.gif

jau žviegiu lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas,nu sakes jus ir plepat,atrodo ir vakarais stengiuosi pasijungti,bet jus vistiek po 10 psl prikalbat doh.gif

QUOTE(BigBang @ 2012 10 18, 23:09)
shrekiuk, o kas cia gero,kai abejones lenda i galva...
perlitap -aciu normaliai dirbu ir stengiuosi negalvoti bet brudas kaip reta nei raso nei skambina.

cia vyriskas egoizmas islenda. maniskis tiek neisatvertu atsikeles kaip medus prie biciu lenda, o mane tas ziauriai nervuodavo. as tokia kad galiu ir savaite nekalbeti, o jam tai peilis kai nekalbedavau

QUOTE(DiToLe @ 2012 10 18, 23:11)
Patarkit kaip slogos atsikratyt  verysad.gif jau antrą savaitę kankinuosi, purškalas vienas po pagalve guli, naktį dūstu, kitas - darbe - užgula nosį taip, nei valgyt, nei kalbėt normaliai negaliu. Trečias - rankinuke - jei kur einu, nes neįmanoma taip...  verysad.gif Bandžiau alijošių lašint, dar jūros vandeniu plaunu ryte ir vakare Hummer. Žodžiu, aš nevilty...  verysad.gif

o tau cia ne alergine sloga??? arba tikrai pabandyk sinupreta

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 10:19)

user posted image

niu jau koks mielybe wub.gif nors nesimato veiduko,bet man jie toki maziai mieli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlitap: 19 spalio 2012 - 08:34
QUOTE(BigBang @ 2012 10 18, 23:57)
Nieko naujo mano fronte wink.gif Gryzau tai net indu nesuplove. Kaip palikau gulintu su kompu taip ir radau  mirksiukas.gif

jooo doh.gif o kompe ką jis ten ziurinėja g.gif
Atsakyti
Priklausomybė pasireiškai tada, kai puikiai suvoki, kad Tau liko kokios tris valandos sutvarkyti namus, pagamint pietus, paruošt vakarienei produktus, suplanuoti kur svečius suguldyt,prasiskalbt, pati išsimaudyt,pasigražint, o TU SĖDI SM ir vis sakai, dar spėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti