Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(perlitap @ 2012 10 19, 08:34)
o tau cia ne alergine sloga??? arba tikrai pabandyk sinupreta

o nuo ko gali but alergine sloga? pavasari dar suprasciau, o rudeni? Nuo darbo g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 10 19, 08:30)
oi žvengiu iki negalėjimo  lotuliukas.gif

Nežvenk, nežvenk, pleistras tai nemažas, 8 ant 12-os , čia jau verkti reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 19, 07:43)
O priejai? Pasisveikinai? bigsmile.gif
Ka duodat, ka duodat, tau smagu, ner ko jos bijot, neaikus santykiai pas jus ten, kava geriat po kadra rolleyes.gif

bėgte prabėgau tongue.gif o dabar net mastau gal apsipažinau g.gif
manęs nebijot blink.gif nu va schmoll.gif po kaldra mes kavų negeriam, nes patinka arbatos o ir po koldra pas mus kaip afrikoj +55 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 19, 08:31)
Keliauju su tavim biggrin.gif . Man patinka kur nors toliau važiuoti, visada pamatai vaizdų sielai smile.gif

Oi ir aš galėčiau važiuoti ir važiuoti , tik kad užupakalis paskausta blush2.gif
QUOTE(Lotari @ 2012 10 19, 08:34)
jooo doh.gif o kompe ką jis ten ziurinėja  g.gif

O gal yra koks vyrų pokalbių forumas? bigsmile.gif arba googlina, kaip atsiprašyt mylimosios ir išpirkt kaltę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 19, 07:46)
Ooooo, gerai, kad priminei, shrekiuk, kiek islankstei, Lotari? rolleyes.gif

per mažai, truputį užleidau dabar ax.gif kitų darbų padavė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 19, 08:34)
Priklausomybė pasireiškai tada, kai puikiai suvoki, kad Tau liko kokios tris valandos sutvarkyti namus, pagamint pietus, paruošt vakarienei produktus, suplanuoti kur svečius suguldyt,prasiskalbt, pati išsimaudyt,pasigražint, o TU SĖDI SM ir vis sakai, dar spėsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 10 19, 08:36)
bėgte prabėgau  tongue.gif  o dabar net mastau gal apsipažinau g.gif
manęs nebijot  blink.gif  nu va  schmoll.gif  po kaldra mes kavų negeriam, nes patinka arbatos o ir po koldra pas mus kaip afrikoj +55  wub.gif

Kur matei? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas @ 2012 10 19, 08:37)
O gal yra koks vyrų pokalbių forumas? bigsmile.gif  arba googlina, kaip atsiprašyt mylimosios ir išpirkt kaltę? biggrin.gif

yra visokių pradedant 4x4.lt (kalba paie mašinas, bet kiekvieną kart nukrypsta į moteris), yra ir pažintys.lt (nuoat paie mašinas ir moteris) ir dar yra xxx.lt . Bet kokiu atveju kai mylima grįžta namo jis bent jau pasitikti ją galėtų ir paklausti kaip sekėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 19, 08:34)
labas rytas,nu sakes jus ir plepat,atrodo ir vakarais stengiuosi pasijungti,bet jus vistiek po 10 psl prikalbat doh.gif
cia vyriskas egoizmas islenda. maniskis tiek neisatvertu atsikeles kaip medus prie biciu lenda, o mane tas ziauriai nervuodavo. as tokia kad galiu ir savaite nekalbeti, o jam tai peilis kai nekalbedavau
o tau cia ne alergine sloga??? arba tikrai pabandyk sinupreta
niu jau koks mielybe wub.gif nors nesimato veiduko,bet man jie toki maziai mieli wub.gif

Aga, aš dar spėjau šiandien įšokt laiku ax.gif nes dažniausiai atsilieku ax.gif
Na, aš einu darbus dirbt, a tai tikrai niekas į sostinę nesiveš lotuliukas.gif ( bet vieną akim čia būsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 19, 08:38)
Kur matei?  g.gif  biggrin.gif

senamiestyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 19, 08:27)
Smagaus balaidienio  4u.gif  4u.gif

Kokia tu kalbos motina, jau ne pirmąkart pastebiu thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 19, 08:37)
Oi ir aš galėčiau važiuoti ir važiuoti , tik kad užupakalis paskausta blush2.gif

O gal yra koks vyrų pokalbių forumas? bigsmile.gif  arba googlina, kaip atsiprašyt mylimosios ir išpirkt kaltę? biggrin.gif

Aha, pasvajok, vyrai neturi kalčių, o apie išpirkimus ir kalbos nėra blink.gif , tik tos bobos prisigalvoja tongue.gif Man rodos, tokia kalba jau buvo, tik nepamenu pažodžiui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 19, 08:11)
O kada egzaminai?
Smagaus gimtadienio ... sūnėnui biggrin.gif , nepamiršk dovanų lotuliukas.gif

jau viena laikiau, laukiu atsakymu, o kita sav.kiti egazai ir dar kita sav. doh.gif , svarbiausia dovanos lotuliukas.gif

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 08:19)
O mes gaudom rudeneli su mazuoju, kaip jums mano berniokas? bigsmile.gif

niu labai fainas vaikiukas, gal kita sav., jei geras oras ir mes leksim i lauka su seimyna pasiduot po darzo thumbup.gif
Atsakyti