Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(Plepushka @ 2012 10 19, 13:40)
Pas mane irgi draugauja su kompu.O dar tevas padare "paslauga",nupirko kompa vaikams  unsure.gif siaip riboju laika prie jo,bet multikus,visokius vaikam filmus ziuri.Ir pazaidzia,aisku nelabai lavinamus zaidimus  nagus lakuoja lelem,rengia..bet mergaites .. blush2.gif

Mano vyresniajai tuoj 15 m. ir ji pastebiu dar laikas nuo laiko zaidzia su tokiais zaidimais kur aprengti, nulakuoti, padazyti reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2012 10 19, 12:39)
Laba diena smile.gif

Ruošiam konspektą, brangiosios biggrin.gif  pageidautina išsamų cool.gif

Sveika, guodžiam BigBang, būtų Lietuvoj, paguostume stipriau 4u.gif
Aptarinėjam kompiuterio naudą vaikui. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(happyme @ 2012 10 19, 12:38)
Pasirodau,kad gyva :4t: vis paskaitau jus ax.gif Bigbang,laikykis mergyt,jei ka isikibk i mus mirksiukas.gif console.gif as jau varau i savo objekta,oras pasakiskas..vakare planuoju namie nesedet,tik nezinau kada pargrisim..labai noriu paltuko paieskot,i kina ir cili sriubos,bet znau kad visu noru neigyvendinsiu biggrin.gif

Jo, oras tobulas 4u.gif Geros dienos Tau tada ir planų įvykdymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 19, 11:38)
Pasirodau,kad gyva :4t: vis paskaitau jus ax.gif Bigbang,laikykis mergyt,jei ka isikibk i mus mirksiukas.gif console.gif as jau varau i savo objekta,oras pasakiskas..vakare planuoju namie nesedet,tik nezinau kada pargrisim..labai noriu paltuko paieskot,i kina ir cili sriubos,bet znau kad visu noru neigyvendinsiu biggrin.gif

zinokit sakiau neimu i galva bet valgau drebanciom rankom....
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 19, 12:25)
Aišku galima į planetariumą nuvesti, į delfinariumą, į zoologijos sodą, į kaimą, bet ne kiekvienas turi tokia galimybę.
Papildyta:

Tai čia jau tėvų kaltė.

Tai jei jau turi galimybe nupirkt kompa, kuris tikrai ne centus kainuoja, o neturi galimybiu i zoologijos soda nusivest, tai ka as zinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 19, 10:35)
o nuo ko gali but alergine sloga? pavasari dar suprasciau, o rudeni? Nuo darbo  g.gif  doh.gif

mano vaikui tai nuo dulkiu rudeni buna, nuo pliusiniu ziaslu, nuo naturalios vilnos, nebutinai pavasari alergine sloga, kai pasikeicia aplinka jam visada paleidzia nosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 19, 13:05)
mano vaikui tai nuo dulkiu rudeni buna, nuo pliusiniu ziaslu, nuo naturalios vilnos, nebutinai pavasari alergine sloga, kai pasikeicia aplinka jam visada paleidzia nosi unsure.gif

Mąstau, kad sloga nepraeina, nes darbe šalta, kojos pastoviai šaltos, rankos irgi.. Vakarais kaitinu, bet kai visą diena vėl prasėdžiu sušalus, tai ir naudos jokios doh.gif
Atsakyti
Einu pabandysiu kurt nauja troba ax.gif
Atsakyti
nu bet jus moterytes ir pavarot,isejau porai valandu su vaiku i lauka, pareinu, ir matau kad tema jau baiginejasi, nu sakes nzn kaip speti su jumis, pasidariau kavos tierk norejau pricituoti ir viska pamirsau, einu vel skaityti
Papildyta:
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 19, 15:07)
Mąstau, kad sloga nepraeina, nes darbe šalta, kojos pastoviai šaltos, rankos irgi.. Vakarais kaitinu, bet kai visą diena vėl prasėdžiu sušalus, tai ir naudos jokios  doh.gif

aaaaa, na va problema slogos kaip jau ir surasta, blyn net nzn tada siulau tau soltas avikailio tapkes tada nors kiek silciau bus, o pas mane darbe karsta, reikia sedeti neprisirengus, paskui iseinu i lauka tai nosis visas uzsiklijavusi nuo sauso patalpu oro doh.gif
Atsakyti
Nežinau, kas nutiko BigBang, bet vis tiek palaikau ir siunčiu šūsnį stiprybės 4u.gif

Esu prieš kompus vaikams cool.gif Taip, taip esu senamadiška cool.gif
Atsakyti
Prakalbau,neištvėriau,išsakiau... bet sssss.... nesijaucia jis ne kiek kaltas....
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2012 10 19, 13:15)
Nežinau, kas nutiko BigBang, bet vis tiek palaikau ir siunčiu šūsnį stiprybės 4u.gif

Esu prieš kompus vaikams cool.gif  Taip, taip esu senamadiška cool.gif

Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 19, 14:35)
As savo maziui tik kartais leidziu prie kompo filmuku paziureti, arba koki lavinamaji zaidima pazaisti. Bet jis pas mane gudruolis, nusignybia mano telefona isijungia interneta ir varo per youtube visokius filmukus ir ne pacius tinkamiausius, tik spek gaudyti. Jis mano ismaniuoju geriau nei as naudojasi nors tik 3,5 metu. Taip, kad saugant nuo vienu technologiju  pereina prie kitu  biggrin.gif

mano vaikui uz menesio bus 3 m tai patikekit taip pat su ismaniuoju mano geriau nei as, susijungia interneta belaidi susiranda per youtube bernard filmuka,isijungia muzika kuri jam patinka, zodziu as apsalus,bet as jam beduodu daznai telefono, jis labiau megsta su mumis zaidimus deliones zaisti, bet aisku telefono ir neatsisako kai yra proga,pamato, kad guli ant stalo tada tik griebioa ir i savo lovyte nubega rolleyes.gif
Atsakyti