QUOTE(DiToLe @ 2012 10 19, 12:05)
O tu nebijok to kompo, parodyk jį vaikui iš gerosios pusės: milijonas kūrybinių bei lavinamųjų užduočių ir žaidimų, milžiniška enciklopedija gyvūnų, augalų, mašinų, planetų... Tiek vaizdinės medžiagos, kad vaikas tik aikčios iš nuostabos ir atradimų.
Bet gal naudingiau visgi gyvai vaikui daug ka parodyti, negu per monitoriu, nors ka as zinau
QUOTE(BigBang @ 2012 10 19, 12:08)
Aš irgi stengsiuosi vaikui neduoti kompiuterio. Nes ir akis gadina ir šiaip nieko gero

manau gal reikia su vaiku užsiimti ir tada nereikės to kompiuterio,bet lengva kalbeti man kai vaiku neturiu
Va va, uzsiimti nuolat ir neiseina, reik kazkaip ir namus apsikuopy, valgyt pasidaryt ir tt

jau kartais kai supykstu, tai mintyse sakau, einu vergaut
Papildyta:
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 19, 12:14)
Aš studijavau pradinį ugdymą, jau dabar į pradinukų mokymo procesą integruotos informacinės technologijos, todėl jei vaikas iki 6-7 metų nematys kompiuterio, jam bus labai sunku.
Yra visokie filmukai
http://www.youtube.c...h?v=CSdGB_r6ZkQ kurie pamokantys, skatinantys gerą elgesį, pilna žaidimų, kurie teikia vaikams tik naudą. Vilniuje esantis vaiko raidos centras skiria didelį dėmesį neįgaliųjų vaikų ugdymui IT dėka.
Aš 100% už kompiuterį, nuo 4 metų

Ir kas be ko, lietuviškų, mano vaikystėj neatsiejamų pasakų skaitymo
Tai jei ten kazka naudingo veikia, tai gal, bet jai tik saidzia saudo gaudo, ne ne tada, zinau viena vaika, septyniu metu, nuolat prie to kompo, saudo, gaudo, po to kalba, nusausiu ta, papjausiu ta, siaubas