Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 11:47)
O as turiu mandra, vyrui sese padovanojo, o vyras man atidave, ir dabar dziaugiasi bilekaip, nes oi keikiu as ta ismanuji lotuliukas.gif
paziesim kas bus is to protingumo, kai prades reikalaut unsure.gif

Reikalaut pradės, jau 4 metų vaikai puikiai naršo internete, įsijungia filmukus, randa žaidimus, parsisiunčia. Naujos kartos laikai užauga su kompiuteriu, draudžiam, nes mums nai nesuprantama, nesveika ir t.t, bet nemanau ar pavyks to išvengt, nesistebiu, jei jau pradinukai su tabais į mokyklą ateis..
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 19, 11:57)
Reikalaut pradės, jau 4 metų vaikai puikiai naršo internete, įsijungia filmukus, randa žaidimus, parsisiunčia. Naujos kartos laikai užauga su kompiuteriu, draudžiam, nes mums nai nesuprantama, nesveika ir t.t, bet nemanau ar pavyks to išvengt, nesistebiu, jei jau pradinukai su tabais į mokyklą ateis..

Na ziuresim, tikrai tie kompai ner gerai, gal nematys ir nereikes, naiviai taip tikiuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 12:01)
Na ziuresim, tikrai tie kompai ner gerai, gal nematys ir nereikes, naiviai taip tikiuosi unsure.gif

O tu nebijok to kompo, parodyk jį vaikui iš gerosios pusės: milijonas kūrybinių bei lavinamųjų užduočių ir žaidimų, milžiniška enciklopedija gyvūnų, augalų, mašinų, planetų... Tiek vaizdinės medžiagos, kad vaikas tik aikčios iš nuostabos ir atradimų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 19, 10:57)

Aš irgi stengsiuosi vaikui neduoti kompiuterio. Nes ir akis gadina ir šiaip nieko gero smile.gif manau gal reikia su vaiku užsiimti ir tada nereikės to kompiuterio,bet lengva kalbeti man kai vaiku neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 19, 12:08)
Aš irgi stengsiuosi vaikui neduoti kompiuterio. Nes ir akis gadina ir šiaip nieko gero smile.gif manau gal reikia su vaiku užsiimti ir tada nereikės to kompiuterio,bet lengva kalbeti man kai vaiku neturiu  blush2.gif

Aš studijavau pradinį ugdymą, jau dabar į pradinukų mokymo procesą integruotos informacinės technologijos, todėl jei vaikas iki 6-7 metų nematys kompiuterio, jam bus labai sunku.
Yra visokie filmukai http://www.youtube.c...h?v=CSdGB_r6ZkQ kurie pamokantys, skatinantys gerą elgesį, pilna žaidimų, kurie teikia vaikams tik naudą. Vilniuje esantis vaiko raidos centras skiria didelį dėmesį neįgaliųjų vaikų ugdymui IT dėka.
Aš 100% už kompiuterį, nuo 4 metų mirksiukas.gif Ir kas be ko, lietuviškų, mano vaikystėj neatsiejamų pasakų skaitymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 19, 12:05)
O tu nebijok to kompo, parodyk jį vaikui iš gerosios pusės: milijonas kūrybinių bei lavinamųjų užduočių ir žaidimų, milžiniška enciklopedija gyvūnų, augalų, mašinų, planetų... Tiek vaizdinės medžiagos, kad vaikas tik aikčios iš nuostabos ir atradimų.  mirksiukas.gif

Bet gal naudingiau visgi gyvai vaikui daug ka parodyti, negu per monitoriu, nors ka as zinau g.gif
QUOTE(BigBang @ 2012 10 19, 12:08)
Aš irgi stengsiuosi vaikui neduoti kompiuterio. Nes ir akis gadina ir šiaip nieko gero smile.gif manau gal reikia su vaiku užsiimti ir tada nereikės to kompiuterio,bet lengva kalbeti man kai vaiku neturiu  blush2.gif

Va va, uzsiimti nuolat ir neiseina, reik kazkaip ir namus apsikuopy, valgyt pasidaryt ir tt bigsmile.gif jau kartais kai supykstu, tai mintyse sakau, einu vergaut lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 19, 12:14)
Aš studijavau pradinį ugdymą, jau dabar į pradinukų mokymo procesą integruotos informacinės technologijos, todėl jei vaikas iki 6-7 metų nematys kompiuterio, jam bus labai sunku.
Yra visokie filmukai http://www.youtube.c...h?v=CSdGB_r6ZkQ kurie pamokantys, skatinantys gerą elgesį, pilna žaidimų, kurie teikia vaikams tik naudą. Vilniuje esantis vaiko raidos centras skiria didelį dėmesį neįgaliųjų vaikų ugdymui IT dėka.
Aš 100% už kompiuterį, nuo 4 metų  mirksiukas.gif Ir kas be ko, lietuviškų, mano vaikystėj neatsiejamų pasakų skaitymo  thumbup.gif

Tai jei ten kazka naudingo veikia, tai gal, bet jai tik saidzia saudo gaudo, ne ne tada, zinau viena vaika, septyniu metu, nuolat prie to kompo, saudo, gaudo, po to kalba, nusausiu ta, papjausiu ta, siaubas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 12:21)
Bet gal naudingiau visgi gyvai vaikui daug ka parodyti, negu per monitoriu, nors ka as zinau g.gif

Aišku galima į planetariumą nuvesti, į delfinariumą, į zoologijos sodą, į kaimą, bet ne kiekvienas turi tokia galimybę.
Papildyta:
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 12:21)
Tai jei ten kazka naudingo veikia, tai gal, bet jai tik saidzia saudo gaudo, ne ne tada, zinau viena vaika, septyniu metu, nuolat prie to kompo, saudo, gaudo, po to kalba, nusausiu ta, papjausiu ta, siaubas unsure.gif

Tai čia jau tėvų kaltė.
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 19, 11:14)
Aš 100% už kompiuterį, nuo 4 metų  mirksiukas.gif Ir kas be ko, lietuviškų, mano vaikystėj neatsiejamų pasakų skaitymo  thumbup.gif

šitas net man patiko lotuliukas.gif
kalbėjau su mama,bet tepasakiau kad nesikalbam,nesakiau nieko daugiau. Beje dar jam sakau ar girdi,tai apsimeta kad negirdi,tai net pagalvojau as su juo ar jis su manim nekalba doh.gif sakau eisi i miesta snd sako ne. Pzdc achuelines jis doh.gif sunervavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 19 spalio 2012 - 12:29
As savo maziui tik kartais leidziu prie kompo filmuku paziureti, arba koki lavinamaji zaidima pazaisti. Bet jis pas mane gudruolis, nusignybia mano telefona isijungia interneta ir varo per youtube visokius filmukus ir ne pacius tinkamiausius, tik spek gaudyti. Jis mano ismaniuoju geriau nei as naudojasi nors tik 3,5 metu. Taip, kad saugant nuo vienu technologiju pereina prie kitu biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodau,kad gyva :4t: vis paskaitau jus ax.gif Bigbang,laikykis mergyt,jei ka isikibk i mus mirksiukas.gif console.gif as jau varau i savo objekta,oras pasakiskas..vakare planuoju namie nesedet,tik nezinau kada pargrisim..labai noriu paltuko paieskot,i kina ir cili sriubos,bet znau kad visu noru neigyvendinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Ruošiam konspektą, brangiosios biggrin.gif pageidautina išsamų cool.gif
Atsakyti
Pas mane irgi draugauja su kompu.O dar tevas padare "paslauga",nupirko kompa vaikams unsure.gif siaip riboju laika prie jo,bet multikus,visokius vaikam filmus ziuri.Ir pazaidzia,aisku nelabai lavinamus zaidimus nagus lakuoja lelem,rengia..bet mergaites .. blush2.gif
Atsakyti