Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas krūtimi ir darbas/paskaitos

As pasinaudojau tomis lengvatomis -patikek nieko baisaus, irgi buvau darbe vienintele moteriska su vaikais. Snekek tik su virsininku, senmergems kolegems tikrai nera reikalo zinoti detaliu. Jeigu virsininkas nori kad tu griztum i darba, tikrai nedarys problemos del sutrumpinto darbo laiko.
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 09 02, 18:26)
As pasinaudojau tomis lengvatomis -patikek nieko baisaus, irgi buvau darbe vienintele moteriska su vaikais. Snekek tik su virsininku, senmergems kolegems tikrai nera reikalo zinoti detaliu. Jeigu virsininkas nori kad tu  griztum i darba, tikrai nedarys problemos del sutrumpinto darbo laiko.

Ačiū už pasidalijimą patirtimi! 4u.gif
Būtinai taip ir padarysiu... rytoj pat - pačią pirmą darbo dieną smile.gif
Tik va įdomu, kaip viršininkas tikrins, ar tikrai turiu pieno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svelnute @ 2007 09 02, 12:01)
Tik va įdomu, kaip viršininkas tikrins, ar tikrai turiu pieno  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jeigu panores tikrinti, atsisek bliuska ir svirkstelk virsininkui i veida. Prakeiks zmogus ta diena kai sutiko buti virsininku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 09 03, 00:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jeigu panores tikrinti, atsisek bliuska ir svirkstelk virsininkui i veida. Prakeiks zmogus ta diena kai sutiko buti virsininku lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu bent pasijuokiau smagiai tokią sunkią dieną lotuliukas.gif
Iš tikrųjų tai viskas gerai. Kaip ir patarėt, su bobom nesileidau į jokias kalbas, iš karto tariausi su viršininku, kuris turbūt neišdrįso paprašyti įrodymų mirksiukas.gif
Už nepilnos valandos lekiu namo pas savo žinduklį... pasiilgau nerealiai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svelnute @ 2007 09 03, 15:09)
Iš tikrųjų tai viskas gerai. Kaip ir patarėt, su bobom nesileidau į jokias kalbas, iš karto tariausi su viršininku, kuris turbūt neišdrįso paprašyti įrodymų  mirksiukas.gif
Už nepilnos valandos lekiu namo pas savo žinduklį... pasiilgau nerealiai...  smile.gif

virsininkui turetumei paprasciausiai pristatyti pazyma is vaiko gydytojos, kad vaika dar zindai pati.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 09 03, 15:43)
virsininkui turetumei paprasciausiai pristatyti pazyma is vaiko gydytojos, kad vaika dar zindai pati.

Darbe - absoliuti pasitikėjimo atmosfera, niekas neprašė jokių pažymų wub.gif
Atsakyti
Ir nepastebejau, kad tavo zinduklis vos ne pusantru metu, kokia tu saunuole! O kiek kartu per diena tokie dickiai zinda? Noreciau ir as taip ilgai zindyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 09 03, 18:36)
Ir nepastebejau, kad tavo zinduklis vos ne pusantru metu, kokia tu saunuole! O kiek kartu per diena tokie dickiai zinda? Noreciau ir as taip ilgai zindyti wub.gif

Mano žinduklis gan reiklus. Iki šiol dienomis valgė mažiausiai 4 kartus, o naktį - 3-4... Nuo šiandien lieka visi naktiniai maitinimai, pienelis prieš miegelį ir, aišku, iš darbo parneštas "kiškio pyragas" iki soties smile.gif
Svarbiausia norėti žindyti ir viskas pavyks!!! Rimtai! Pieną gamina ne krūtys, o smegenys smile.gif
Atsakyti
Svelnute, kaip sekesi pirma savaite darbe? Ar tau neteka pienas darbo metu, taip staigiai eliminavus keturis maitinimus? Pas mus darbe ketvirtadieni dviems valandoms dingo elektra kaip tik pries man einant nusitraukti - ot buvo strioko, nes rankomis pieno nusitraukti nemoku, esu visiskai priklausoma nuo elektrinio pientraukio.
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 09 08, 22:35)
Svelnute, kaip sekesi pirma savaite darbe? Ar tau neteka pienas darbo metu, taip staigiai eliminavus keturis maitinimus? Pas mus darbe ketvirtadieni dviems valandoms dingo elektra kaip tik pries man einant nusitraukti - ot buvo strioko, nes rankomis pieno nusitraukti nemoku, esu visiskai priklausoma nuo elektrinio pientraukio.

Pirmą dieną krūtys pieno pritvinko tiek, kad net nugara buvo pradeję skaudėti doh.gif
Bet pienas netekėjo. Kažkaip stebuklingai man tas reikalas susitvarkė, kai priartėjo pirmas sūnaus gimtadienis. Iki tol jis tekėdavo vien apie vaiką pagalvojus, jau nekalbu apie tai, kokie upeliai tekėdavo iš vienos krūties, kai mažulis žįsdavo kitą. Tfu tfu, kad tik neprisikalbėčiau ir vėl neprasidėtų tos pieno upės ax.gif
Antradienį irgi buvo panaši situacija - namo grįžau su pilnutėlėm "cisternom" blush2.gif
Na, o toliau viskas lyg ir apsitvarkė - nebebuvo nei veržimo, nei persipildymo jausmo.
Bet užtat kooooookios mano naktys pasidarė!!! doh.gif Vaikas užmiega apie 22 val. ir ramus būna maždaug iki 1 val., o paskui prasideda valgymai kas valandą! doh.gif Siaubas... Turbūt suprato žmogus, kad savo reikia atsiimti naktimis, nes dieną mamos nebėr blink.gif
O pieno šiaip nenusitraukinėju, sunkiai bėga jis man, o elektrinio pientraukio taip ir nenusipirkau... Tiesa, gręždavau save, kai tik pradėjau įvedinėti kietą maistą - pieneliu skiesdavau košes. Bet tai buvo tikra kančia schmoll.gif Turbūt prapulčiau, jei aplinkybės priverstų darbe pieną nusitraukinėti g.gif
Atsakyti
Jo, mano sunus irgi taip darydavo- nakti atsigriebdavo uz diena praleistus zindymus. Baigesi tuo kad as pervargau - pati supranti, ka reiskia, po 6-8 naktiniu zindymu keltis i darba. Su maze nusprendziau buti gudresne ir daugiau triju kartu nakti nemaitinti. Kol kas mano mazoji naktimis gerai miega, bet vyras jau yra moraliskai paruostas, keltis ir supuoti dukra, jeigu kas. Man atrodo, kad tie gudruoliai labai gerai uzuodzia pieneli.
Na tai iki kito savaitgalio 4u.gif
Beje, kaip moterynas tavo darbe, ar nepradejo smalsauti, kodel anksciau iseini namo?
Atsakyti
Bijau, kad ir mano lemputės gali greitai perdegti po tokio naktinio maratono. Žiūrėsim, kaip čia toliau bus. Blogiausiu atveju vyras ims viską į savo rankas ir neleis mamos kankinti daugiau negu 2-3 kartus per naktį. Kas įdomiausia, tai jam geriau už mane naktimis sekasi nuraminti įsiverkusi mažių. Matyt, jaučia vaikinas, kuo gali manipuliuoti ir ką terorizuoti, o ko negali smile.gif
Ai, moterynas buvo pastatytas prieš faktą, kad anksčiau išeinu vaiko maitinti. Neklausiau, ką jos apie tai mano... bet spėju, kad gerais jausmais kolektyvas netrykšta. O man nei šilta, nei šalta - svarbiausia, kad mums gerai.
Tai iki kito savaitgalio! 4u.gif
Tikiuosi, tavo darbe elektra nebedings, kai to mažiausiai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti