Įkraunama...
Įkraunama...

AFS-Antifosfolipidinis sindromas

Sveikos, merginos 4u.gif

Pakartosiu savo žinutę smile.gif

Liko man dvi dėžutės Clexane 0,2 ml (20 vnt.). Parduosiu už 140 Lt ir vieną švirkštą pridėsiu dovanų. Galioja iki 2013 06.

Esu Kaune, bet galiu ir išsiųsti paštu.

Sėkmės visoms laukiančioms stebūklų 4u.gif
Atsakyti
kaip sekasi mergaites?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Man tai sekasi normaliai. geriu aspirin1, ir laukiu teigiamo testuko.
Turejau mmm susirgti sestadieni, bet iki siandien dar nieko nera. NT neigiamas tai net nezinau ka ir galvoti. gal kai aspirina geri, tai ciklas issireguliuoja, nes pirmas men kai tik geriu?
Atsakyti
QUOTE(Ernesta_G @ 2013 02 11, 09:36)
Sveikos merginos,

Man tai sekasi normaliai. geriu aspirin1, ir laukiu teigiamo testuko.
Turejau mmm susirgti sestadieni, bet iki siandien dar nieko nera. NT neigiamas tai net nezinau ka ir galvoti. gal kai aspirina geri, tai ciklas issireguliuoja, nes pirmas men kai tik geriu?

nemanau,kas apsirinas turi itakos ciklui
Atsakyti
Sveiki o man kylo klausimas kai pradejote vartuoti aspirins ir NT neigiamas tai aspirina ir mmm laiku geriate ar tomis dienomis negeriat?
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2013 02 11, 20:58)
Sveiki o man kylo klausimas kai pradejote vartuoti aspirins ir NT neigiamas tai aspirina ir mmm laiku geriate ar tomis dienomis negeriat?

aspirina reikia geri kiekviena diena.nesvarbu ar mmmm ar tempa,ar dar kas.toks yra jusu mergaites gydymas ir geriate aspirina pries pastojant ir pastojus iki 36savaites
Atsakyti
Labas rytas :') Gal kam teko pirkti Fraxiparine Lenkijoje? Kokios ten kainos? Ar reikia recepto, jeigu reikia - ar galioja lietuviškas?
Atsakyti
sveikutės,

Lenkijoje pirkau Clexaną- reikia recepto- tinka lietuviškas, bet jie ten jį pasilieka

kaina žymiai mažesnė, bent jau buvo prieš du metus Clexano 4u.gif

geriuasia ieškoti Arkadij vaistinėje, bet kartias per netyčiuką rasdavome ir kitose....
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 02 16, 12:34)
Labas rytas :') Gal kam teko pirkti Fraxiparine Lenkijoje? Kokios ten kainos? Ar reikia recepto, jeigu reikia - ar galioja lietuviškas?

Fraxiparina pirko viena mergyte smile.gif Gabijoli ax.gif 0.3ml kaina vaistinej 60zlotu. Receptas tikrai reikalingas, be jo mano kompanijai nepardave, tai prasiau daktarytes, kad parasytu blush2.gif Prasiau, kad parasytu 50vnt., nes vaziuosim i lenkus. Taip tiesiai ir pasakiau, kad ten daugiau nei perpus pigiau, tai reikalingas receptas. Maniske gine nepriestaravo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitute @ 2013 02 16, 20:23)
Fraxiparina pirko viena mergyte smile.gif Gabijoli  ax.gif 0.3ml kaina vaistinej 60zlotu. Receptas tikrai reikalingas, be jo mano kompanijai nepardave, tai prasiau daktarytes, kad parasytu blush2.gif Prasiau, kad parasytu 50vnt., nes vaziuosim i lenkus. Taip tiesiai ir pasakiau, kad ten daugiau nei perpus pigiau, tai reikalingas receptas. Maniske gine nepriestaravo  4u.gif

O kur tiksliau Lenkijoje ? Ar reikia į giluma vaziuoti , ar yra vaistu ir Suvalkuose ? Gal galima vaispines pavadinima ? Aciu
Atsakyti
Vilnietes,kaip reikaliukai del kompensacijos? smile.gif

ir dar karta primenu nepamirskit,kad heparinus galima gauti kompencuojamus
Atsakyti
Aš kol kas tik buvau pas savo ginekologę, tai ji man sakė, kad Vilniuje kažin ar ką nors pasieksiu, nes niekas to nedaro, ji nėra girdėjusi, kad kam būtų sutvarkę, kad važiuoti tiesiai į Kauną, kad ji parašys siuntimą, o ten jie jau žino sistemą..
Dar parašiau oficialų raštą į VLK dėl to, ar priklauso kompensacija. Jie turės man atsakyti oficialiai, tuomet turėsiu man adresuotą raštą, kad toks kompensavimas galimas.
Kol kas neturiu kaip eiti pas jokius gyd., nes dar ne nestuke.gif ir labai tikiuosi, kad šį ciklą nieko ir nebus, nes peršalau, sloga tokia, kad net galva svaigo, maisto skonio nejaučiau, naktim miegot negalėjau, teko ir chemijos pavartot, gerai, kad nors be temperatūros ir kosulio nėra..

Po II eisiu pas ginę, prašysiu, kad duotų siuntimą ir pas hematologą, ir pas III lygio ginekologą, jei nedarys Vilniuj hematologai, manau važiuosiu į Kauną, nebent pavyks per pažįstamus su kokiu III lygio ginekologu Vilniuje susidraugaut, kuris pasirūpintų tuo klausimu.
Atsakyti