Įkraunama...
Įkraunama...

AFS-Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Žirniukė @ 2013 02 21, 19:33)
lara86 ar kitos merginos, gal pakomentuosite AFS tyrimų atsakymus? Dariausi šį kartą savarankiškai (nors A darė prieš kokius 3 metus ir AFS tada nebuvo rastas):

LA1  (norma 31-42)                                                                31,2
APC-R (norma > daugiau 120)                                                163,4
AKA IgG
(< 15 neigiama; 15-22,5 pilka zona; > 22,5 teigiama)        0,466 neigiamas (ribinė    reikšmė 0,586)
anti-b2 GP1 (parašyta be normų)?                                          0,590 NEIGIAMAS

as juose nesigaudau tad nekomenstuosiu bet kitos tikrai pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2013 02 21, 19:33)
lara86 ar kitos merginos, gal pakomentuosite AFS tyrimų atsakymus? Dariausi šį kartą savarankiškai (nors A darė prieš kokius 3 metus ir AFS tada nebuvo rastas):

LA1  (norma 31-42)                                                                31,2
APC-R (norma > daugiau 120)                                                163,4
AKA IgG
(< 15 neigiama; 15-22,5 pilka zona; > 22,5 teigiama)        0,466 neigiamas (ribinė    reikšmė 0,586)
anti-b2 GP1 (parašyta be normų)?                                          0,590 NEIGIAMAS

Panasu kad gali dziaugtis - tyrimai atrodo geri.
Del visa ko, paprasyk kad tyrimusi atlikusi kontora ar ginekologe pakomentuotu :')
Papildyta:
P.s.nestumo metu daryti tyrimai anyway nelaikomi patikimais!
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 02 21, 22:25)
Panasu kad gali dziaugtis - tyrimai atrodo geri.
Del visa ko, paprasyk kad tyrimusi atlikusi kontora ar ginekologe pakomentuotu :')
Papildyta:
P.s.nestumo metu daryti tyrimai anyway nelaikomi patikimais!

Dėkui už komentarą 4u.gif . Šiuo metu nesilaukiu, tai tyrimas turėtų būti patikimas.
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2013 02 22, 08:10)
Dėkui už komentarą 4u.gif . Šiuo metu nesilaukiu, tai tyrimas turėtų būti patikimas.

Bet tu geriau su gydytoju (ar bent jau tyrimą atlikusia kontora) pasitark.
Supermama.lt - ne gydytojas.

Man pavyzdžiui Kardiolita duodami tyrimo rezultatus kažką pripainiojo (rezultatus rašė vienais dydžiais, o normas - kitais dydžiais, tik tų dydžių nenurodė :')) - tai gydytoja pradžioje sakė viskas gerai, po to pagalvojo, pasiskambino dėl visa ko į laboratoriją ir išaiškėjo kad visgi turiu ASF.
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 02 22, 08:13)
Bet tu geriau su gydytoju (ar bent jau tyrimą atlikusia kontora) pasitark.
Supermama.lt - ne gydytojas.

Man pavyzdžiui Kardiolita duodami tyrimo rezultatus kažką pripainiojo (rezultatus rašė vienais dydžiais, o normas - kitais dydžiais, tik tų dydžių nenurodė :')) - tai gydytoja pradžioje sakė viskas gerai, po to pagalvojo, pasiskambino dėl visa ko į laboratoriją ir išaiškėjo kad visgi turiu ASF.

Tyrimus būtinai rodysiu gydytojai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2013 02 22, 11:36)
Tyrimus būtinai rodysiu gydytojai  4u.gif

Man įdomu, kur buvo daryti tyrimai? Man darė Santariškėse. Anti beta 2 buvo neigiamas, bet ant ribos 0,549, kai riba 0,591. Tada 2 kartus kartojo Kaune - ten tyrimas šiek tiek kitoks daromas. Vieną kartą viršijo labai nežymiai, o kitą - net dvigubai ir konstatavo, kad turiu sindromą. manau, kad žinoti ribinę reikšmę Ant beta 2 yra svarbu - gal gali pasukt į laboratoriją, pasakytų.
Atsakyti
Laba diena merginos, gal galite pakomentuoti mano rezultatus? nes nelabai as suprantu bei rodikliai kaip matau ties ribos virsutines ar zemutines g.gif

Tyrimas Rezultatas Norma

APTT (s) 38,0 28-40Atrankinis dRVVT (s) 30,6 31,0-42,0
Atrankinio dRVVT santykis 0,84 <1,2
Patvirtinantis dRVVT (s) 30,2 30,0-37,0
Patvirtinanèio dRVVT santykis 0,90 <1,2
Normalizacijos santykis 0,93 <1,2
Išvada LA-NEIGIAMI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 27 vasario 2013 - 09:48
QUOTE(Delena @ 2013 02 27, 10:47)
Išvada LA-NEIGIAMI

Atsakymas čia - viskas gerai.
Rašei, kad naudojai fraxipariną, bet jau seniai, jis veikia tik parą.
Aš kai dėl savo tyrimų suabejojau, paklausiau čia (konsultuoja Santariškių daktaras):
http://www.mazojisir...drejui-Coj.html
Labai greitai atsakė.
Tavo tyrimai irgi Santariškėse daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 02 27, 11:40)
Atsakymas čia - viskas gerai.
Rašei, kad naudojai fraxipariną, bet jau seniai, jis veikia tik parą.
Aš kai dėl savo tyrimų suabejojau, paklausiau čia (konsultuoja Santariškių daktaras):
http://www.mazojisir...drejui-Coj.html
Labai greitai atsakė.
Tavo tyrimai irgi Santariškėse daryti?  smile.gif

aip, Satariskese smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį...
Pirmo vaikučio susilaukėm be jokių sunkumų ir komplikacijų. O šeimos pagausinimo planai nesėkmingi. Turėjau 2 persileidimus. Ginekologė siuntė į Kauną tirtis. Nustatytas AFS. Mano gydytoja nusiteikusi optimistiškai, pati ir apie vaistų kompensavimą pasakė, lyg tai savaime suprantama būtų. Bet pasiskaičiusi apie jūsų patirtį, supratau, kad ne taip lengva viskas. Taigi kaupiamės ir laukiam gerų žinių rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasitikslinti: jūs aspiriną geriat visą laiką? Jeigu pastojat ne natūraliai, o darot IUI ar IVF, ar vartojat tik tą mėnesį, kai planuojat procedūrą, ar visą laiką?
O tos, kurios pastojat natūraliai, bet ne iš karto - geriate visą laiką?

Ir dar klausimas: ar aspirinas kaip nors įtakoja jūsų mmm?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 05 kovo 2013 - 11:59
QUOTE(KittyKitty @ 2013 03 05, 08:59)
O tos, kurios pastojat natūraliai, bet ne iš karto - geriate visą laiką?
Ir dar klausimas: ar aspirinas kaip nors įtakoja jūsų mmm?
Ačiū 4u.gif

4u.gif
aspirina vartoju jau keli metai istisai...pastoju naturaliai, gal tik persileidimo atveju duodu organizmui keliu savaiciu pertraukele. Seip radau , kad ginko biloba skystina krauja, bandysiu pakeist iprasta aspirina nors kuriam laikui arba gal reikia Baby aspirino isigyt, nes vis gi ne vitaminai...nes man kaip ir nenustatytas AFS , tik kazkuris rodmuo i didesne puse, todel vartoju profilaktiskai...
O del menesiniu , tai nepastebejau kad itakotu kaip nors, cia gal tos pasisakys kurios ka tik pradejo vartot, nes as jau ir pamirsau, po tiek laiko vartojimo smile.gif
Atsakyti