Įkraunama...
Įkraunama...

AFS-Antifosfolipidinis sindromas

Limi,ale vilnius tinginys.ar sunku jime tai padaryti. doh.gif kaunas jau igudo.tik jei ka pas A tik neprasyk komopensacijos.nes jis baisiai pyksta biggrin.gif
Atsakyti
Žinau dėl A., taip ir darysiu, jei prireiks, eisiu per kitus čia minėtus gydytojus. Man atrodo, kad vilniečiai nenori padaryt "pradžios", kad po to masė norinčių nepasipiltų, dėl kurių reiktų dirbt realiai neapmokamą darbą, nes už tai jiems matyt nemoka, o reikia dokumentus tvarkyt, konsiliumą sudaryt, ne tik pačiam gydytojui procese dalyvaut, bet ir kolegas įtraukt, matyt niekas to nenori. Ir turim tokią situaciją, kai visos siunčiamos lauk be sąžinės graužaties ar prisigalvojama kažkokių pakartotinio AFS patvirtinimo tvarkų po 3 mėnesių, kai vartojami skystinantys vaistai ir rezultatas savaime suprantama tampa neigiamas. Cirkininkų susirinkimas, ne kitaip doh.gif
Atsakyti
Limi,mane sitas stebina.tikrai reikia apie tai parasyti SAM ir VLK
Atsakyti
Sveikos ,
noriu paklaust jusu-09m dariaus tyr.del AFS pas A.tada tyrimai buvo neigiami,ir net profilaktiskai aspirino neskyre.
2012 turejau CP,ir po jo man skyre leistis 10d frexane 0.2 del trombu (kadangi issipletusios koju venos).
Tai klausimas ar nestumo atveju netektu vel naudot frexane ar aspirino,gal vertetu per nauja persitestuot?Gines komentaras buvo, kad po cp skyre tik tam,kad apsisaugotu nuo komplikaciju. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2013 02 18, 21:49)
Sveikos ,
noriu paklaust jusu-09m dariaus tyr.del AFS pas A.tada tyrimai buvo neigiami,ir net profilaktiskai aspirino neskyre.
2012 turejau CP,ir po jo man skyre leistis 10d frexane 0.2 del trombu  (kadangi issipletusios koju venos).
Tai klausimas ar nestumo atveju netektu vel naudot frexane ar aspirino,gal vertetu per nauja persitestuot?Gines komentaras buvo, kad po cp skyre tik tam,kad apsisaugotu nuo komplikaciju. g.gif

gali bandyti.del svetos ramybes. pas mane vienas rodiklis teiiamas buvo tai tiek su pirmu tiek su antru naudoju ta pacia gydymo schema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prudas @ 2013 02 18, 13:20)
O kur tiksliau Lenkijoje ? Ar reikia į giluma vaziuoti , ar yra vaistu ir Suvalkuose ?  Gal galima vaispines pavadinima ? Aciu

Atsakyti
Man nuo aspirino ėmė graužt rėmuo. Dar net mėnesį nevartoju, o jaučiuosi visai ne kaip, skrandis irgi baisiai sudirgintas. Nežinau, kaip teiks su juo draugaut toliau sad.gif ar visos gerai jį toleruojat? Geriu Thrombo ASS, rašo, kad skrandyje neirios, bet skrandis pyksta..
Atsakyti
QUOTE(Prudas @ 2013 02 19, 10:28)

sVEIKUTĖS,

Man kažkaip atrodo, kad kitų vaistukų, kaip kad ir Clexano reikia ieškoti tose pačiose vaistinėse... aš Clexane dažniausiai rasdavau Suvalkuose, pagrindinėje Arkadij vaistinėje. tai pabandykite ir Jūs ten ieškoti savo vaistukų..... buvo, kad kelis kartus ir ten negavome, tai vieną kartą radome Kauflando vaistinėje, o dar vieną kartą vyrui teko važiuoti net iki Augustavo....
Draugės vyras, ti jo darbas toks, kad ten dažnai bendradarbiuaja su lenkais, tai jis man kelis kartus vaistus nupikro kažkur dar arčiau nei Suvalkuose, gal netgi Punske, ligoninės vaistinėje, ar kažkur, net nežinau tiksliai blush2.gif

na, man nebuvo jokių šalutinių poveikių neuo Thrombo Ass blush2.gif

sėkmės , kariuajant dėl kompensacijų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mon Cheri, siūlyčiau apsidrausti ir nerizikuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 19 vasario 2013 - 10:38
QUOTE(sidrulka @ 2013 02 19, 11:37)

Mon Cheri, siūlyčiau apsidrausti ir nerizikuoti blush2.gif

as irgi mastau,aciu D kad dabar abu nestuke.gif buvo sklandus,bet pasakysiu perkeltine prasme jei afs nerado siandien, tai dar nereiskia kad jo neras ir rytoj biggrin.gif
paciai bus ramiau,nei kad galva lauzyt.O gal SORP'e irgi padaro tuos tyr?Bet kas isto jei nebus kam ju pakomentuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2013 02 19, 11:55)
as irgi mastau,aciu D kad dabar abu  nestuke.gif buvo sklandus,bet pasakysiu perkeltine prasme jei afs nerado siandien, tai dar nereiskia kad jo neras ir rytoj  biggrin.gif
paciai bus ramiau,nei kad galva lauzyt.O gal SORP'e irgi padaro tuos tyr?Bet kas isto jei nebus kam ju pakomentuot doh.gif

taigi AFS būnai dažnai užslėpta forma ax.gif ir dažnai išsivysto vėliau, jau susilaukuioms normaliai vaikučių ax.gif

Tai Jei tu esi iš Vilniaus, tai gal prieitum pas Juršėną ir jis tau pakomentuotų, arba ir čia forume yra keletas mamų, kurios nusimano tuose skaičiukuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2013 02 19, 10:55)
O gal SORP'e irgi padaro tuos tyr?Bet kas isto jei nebus kam ju pakomentuot doh.gif

Daro, bet girdėjau, kad SORPO veža juos į santariškes, o kainuoja daug brangiau nei sant. Siūlyčiau į sant., kainuoja apie 200 lt. Tyrimų atsakymuose nurodomos normos. jei nors vienas rezultatas yra virš normos ar arti normos, reikia gydytojo konsultacijos.
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2013 02 11, 21:33)
aspirina reikia geri kiekviena diena.nesvarbu ar mmmm ar tempa,ar dar kas.toks yra jusu mergaites gydymas ir geriate aspirina pries pastojant ir pastojus iki 36savaites

lara86 ar kitos merginos, gal pakomentuosite AFS tyrimų atsakymus? Dariausi šį kartą savarankiškai (nors A darė prieš kokius 3 metus ir AFS tada nebuvo rastas):

LA1 (norma 31-42) 31,2

APC-R (norma > daugiau 120) 163,4

AKA IgG
(< 15 neigiama; 15-22,5 pilka zona; > 22,5 teigiama) 0,466 neigiamas (ribinė reikšmė 0,586)

anti-b2 GP1 (parašyta be normų)? 0,590 NEIGIAMAS
Atsakyti