Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

Gerai, kad viskas prie namų thumbup.gif Kasdien gali apeiti - jei noro yra, apžiūrėti. Pas mus sode sniegas viską padengęs.
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2013 01 05, 22:01)
Gerai, kad  viskas prie namų  thumbup.gif Kasdien gali apeiti - jei noro yra, apžiūrėti. Pas mus sode sniegas viską padengęs.

Kur cia sniego yra? As tai pergivenu del braskiu. Jei nepsnigs, kad tik nesusaltu
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 05, 19:23)
*be to turin 3 bicius, dziaugiuosi kad nera vandens telkinio salia  ax.gif
** kazkaip traukia mane jau is sio miesto kuo toliau ...

*vasarą einam maudytis kartais ir 10, ir 15 kartų, tai problemų, kad vieni sūnūs nueis-nėra biggrin.gif
**mes iš miesto atsikėlėm gyventi į kaimą. Nei vieną sekundę nesigailėjom šiuo sprendimu.
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 01 05, 22:12)
As tai pergivenu del braskiu. Jei nepsnigs, kad tik nesusaltu

nenušals mirksiukas.gif gamta yra labai protinga thumbup.gif Prieš didžiuosius šalčius visada baltais patalais užkloja žemę. O ir šalčių didelių greitai nebus. iandien praskleidžiau mulčių braškėse, tai sliekai paviršiuje karaliauja.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 01 05, 22:45)
*vasarą einam maudytis kartais ir 10, ir 15 kartų, tai problemų, kad vieni sūnūs nueis-nėra biggrin.gif
**mes iš miesto atsikėlėm gyventi į kaimą. Nei vieną sekundę nesigailėjom šiuo sprendimu.
Papildyta:

nenušals mirksiukas.gif gamta yra labai protinga thumbup.gif Prieš didžiuosius šalčius visada baltais patalais užkloja žemę. O ir šalčių didelių greitai nebus. iandien praskleidžiau mulčių braškėse, tai sliekai paviršiuje karaliauja.

kita sekmadieni nakti -17, i pirmadieni nakti -18 rodo blush2.gif Aisku laiko dar yra ir keitaliojasi istisai tos prognozes. Tikiuosi pries tai gerai pasnigs
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 05, 23:02)
Tikiuosi pries tai gerai pasnigs

o-ho blink.gif ryte dar tiek nerodė. TURI pasnigti, nes mano mažosios tujos vazonėliuose neužmulčiuotos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 01 05, 10:39)
truputį foto iš mano liūdno daržo. Foto darytos šiandien:
*mulčiuotos braškės, praskleidžiau mulčių, o ten sliekai nemiega bigsmile.gif net

Pritariu ir kitoms forumietėms -labai graži vieta, net nežydint gėlėms.Tik nežinau kodėl liūdnos? Pašviestų saulutė, liūdesio nė lašo neliktų.. mirksiukas.gif
O nuotraukos labai informatyvios ir šiaip taip viskas kruopščiai pedantiškai sutvarkyta, nu miela žiūrėti.Labai darbšti esat.

QUOTE(Ambro @ 2012 11 18, 23:36)
Jaučiu šiandien bus jau paskutinis nuvažiavimas į sodybą  smile.gif Apšiltinau medelius, krūmelius, eglišakiais apdėjau, vis tik pirma jiems žiema bus smile.gif

Sakyčiau daug padaryta ypač, kaip pirmi metai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 05 sausio 2013 - 23:24
QUOTE(nijole0619 @ 2013 01 05, 23:23)
*Tik nežinau kodėl liūdnos?
** ir šiaip taip viskas kruopščiai pedantiškai sutvarkyta,

*nes nėra žiedų ax.gif
**ačiū už pagyras 4u.gif labai gaila, tačiau viskas nesutvarkyta, nes dėl sveikatos problemų rudenį galėjau tik minimaliai lauke būti verysad.gif
Atsakyti
as turbut darza ravedama irgi kas lysve lekciau maudytis ax.gif
o kas liecia miesta,tai labai gera is jo istrukti...as irgi turiu svajone kada nors pabegt is cia,gal kai vaikai paaugs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 06, 18:48)
as turbut darza ravedama irgi kas lysve lekciau maudytis  ax.gif
o kas liecia miesta,tai labai gera is jo istrukti...as irgi turiu svajone kada nors pabegt is cia,gal kai vaikai paaugs  ax.gif

Tai,kad Diasaja neravi daržo biggrin.gif

O aš nusprendžiau/apsisprendžiau grįžt pas save į kaimuką wub.gif Negyvent,bet dirbt ir poilsiaut rolleyes.gif Laukiu nerealiai vasaros.Nors darbelio ten nusimato juodo,bet vistiek noriu ax.gif Viską planuoju daryti gamtinės žemdirbystės principu.Nors nesu žinovė,bet klausysiu sakiau šierdies balso ir viskas pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 01 06, 20:10)
Tai,kad Diasaja neravi daržo biggrin.gif

O aš nusprendžiau/apsisprendžiau grįžt pas save į kaimuką wub.gif Negyvent,bet dirbt ir poilsiaut rolleyes.gif Laukiu nerealiai vasaros.Nors darbelio ten nusimato juodo,bet vistiek noriu ax.gif Viską planuoju daryti gamtinės žemdirbystės principu.Nors nesu žinovė,bet klausysiu sakiau šierdies balso ir viskas pavyks biggrin.gif

o as raveciau,kad arciau vandens buciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 06, 18:48)
as turbut darza ravedama irgi kas lysve lekciau maudytis  ax.gif

aš truputį kitaip darau biggrin.gif :
papjaunu žolę-pūkšteliu į vandenį-pamulčiuoju-pūkšteliu į vandenį-ir vėl viskas iš pradžių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2013 01 06, 19:10)
*Tai,kad Diasaja neravi daržo biggrin.gif
**Nors nesu žinovė,bet klausysiu sakiau širdies balso ir viskas pavyks biggrin.gif

* mirksiukas.gif
**tai ir yra svarbiausia thumbup.gif aš visko nedarau pagal GŽ ax.gif stengiuosiu rasti man priimtinaiusią rezultatą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 01 05, 23:08)
o-ho blink.gif ryte dar tiek nerodė. TURI pasnigti, nes mano mažosios tujos vazonėliuose neužmulčiuotos unsure.gif

jau neberodo tiek biggrin.gif vis pagasdina ir vel pasikeicia biggrin.gif
Atsakyti