Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Seila @ 2012 10 29, 16:04)
aciukas...atidare! drinks_cheers.gif

Comep, kaip tu? 4u.gif kas naujesnio?tyli vis... g.gif

kopinau is savo forumcinemas profilio pajungto, tai maniau gali neatidaryti. bet valio wink.gif

ai as iprastu ritmu, daug darbu wacko.gif o siaip jokiu pletku schmoll.gif
Atsakyti
Vaje, jūsų aptartas filmas man varo vėžį biggrin.gif Net prievarta niekas manęs nenutemptų į jį... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 10 29, 16:07)
kopinau is savo forumcinemas profilio pajungto, tai maniau gali neatidaryti. bet valio wink.gif

as nemoku susirasti siam puslapyje kada premjeros rodomos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 29, 17:17)
Vaje, jūsų aptartas filmas man varo vėžį biggrin.gif Net prievarta niekas manęs nenutemptų į jį... blush2.gif

kaip sakant, skonio reikalas lotuliukas.gif
aš net knygas visas perskaičiusi esu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 29, 16:20)
as nemoku susirasti siam puslapyje kada premjeros rodomos... blush2.gif

filmai -> greitai matysite
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 29, 16:17)

nesu isprotejus,knygu neskaiciau bet man patinka sis filmas...Norisi pamatyti ir sia dali! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 29, 17:26)
nesu isprotejus,knygu neskaiciau bet man patinka sis filmas...Norisi pamatyti ir sia dali! bigsmile.gif  4u.gif

aš ir neišprotėjusi. bet kolegė viena kai dirbom kartu turėjo knygas, tai perskaičiau. labai lengvai skaitėsi. po to įdomu sekti, kur knyga ir filmas nesueina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 10 29, 16:24)
filmai -> greitai matysite

aciu tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 29, 18:17)

Aš filmų šitų nežiūriu, bet vat knygos tai patiko smile.gif Mąstau gal reik ir filmus pažiūrėt, pradėsiu nuo paskutinės dalies biggrin.gif

Dėl tos mano paskutinės temos, tai gal kiek ir kategoriška esu tuo klausimu doh.gif Bet tai ką dabar... Kissa666, taigi jaunutė tu dar ax.gif O ir šiaip manau, kad moteris, jeigu ir kartu su tėvais gyventų, tai pas ją savarankiškumo vistiek daugiau būtų, nei atitinkamai pas vyrą. Manau, kad dauguma mūsų dar mokykloj būdamos ir namus tvarkėm, ir valgyt darėm, ir šiaip tas rūpestis namais rolleyes.gif O vat vyrija- kažin g.gif buitis pas juos atsiranda tada, kai jau išsikrausto ax.gif Vėlgi tokia mano nuomonė neatsirado iš niekur, iš aplinkos per patirtį viskas ax.gif Išimčių yra visur mirksiukas.gif Nenurašiau aš savo berniuko su visam, bendrausiu toliau, jeigu po tokios mano kelių dienos tylos- atsilieps rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

siandien anksti darba baigiau, rytoj laisva turiu thumbup.gif cool.gif

Pas mane ir jokie drugeliai neskraido, todel salu biggrin.gif

As tai va per youtube prisiziurejau apie ta Tomorrowland muzikos festivaly kur buvo sia vasara wub.gif Tai zinokit uzsimaniau ir as i ji biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 29, 20:08)
Sveikos smile.gif

siandien anksti darba baigiau, rytoj laisva turiu  thumbup.gif  cool.gif

Pas mane ir jokie drugeliai neskraido, todel salu biggrin.gif

As tai va per youtube prisiziurejau apie ta Tomorrowland muzikos festivaly kur buvo sia vasara  wub.gif  Tai zinokit uzsimaniau ir as i ji  biggrin.gif  blush2.gif

Kas man apie jį pasakojo... arba brolis... o gal tie kaimynai lotuliukas.gif DF, penktadienį Vilniuj nebūsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 29, 21:38)
Kas man apie jį pasakojo... arba brolis... o gal tie kaimynai  lotuliukas.gif DF, penktadienį Vilniuj nebūsi?  biggrin.gif

lotuliukas.gif

būsiu smile.gif
Atsakyti