Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 29, 20:44)

Tai galim daryt, ką nors biggrin.gif dar brendžiuko liko pas mane, o vyro nebus mieste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 29, 21:46)
Tai galim daryt, ką nors  biggrin.gif  dar brendžiuko liko pas mane, o vyro nebus mieste  biggrin.gif

Oj, su tuo brendziuku man jau baisu biggrin.gif bet manau galesi ka nors pagalvot biggrin.gif

Sakai vyro? thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 29, 20:51)
Oj, su tuo brendziuku man jau baisu biggrin.gif bet manau galesi ka nors pagalvot biggrin.gif

Sakai vyro?  thumbup.gif  biggrin.gif

Nu vyras gi, ne moteris biggrin.gif o aš žinok dabar pasiėmiau įkalti, kažko taip nukrito spaudimas, nežinau blogai baigsis man biggrin.gif dar gi berniokas turi atvažiuoti biggrin.gif
Atsakyti
Tai palauk, kartu ikalsit biggrin.gifD

Aš tai bandau kalna leksiu susiplaut ir ko nors valgomo pasigamint reikes dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 29, 20:55)
Tai palauk, kartu ikalsit biggrin.gifD

Aš tai bandau kalna leksiu susiplaut ir ko nors valgomo pasigamint reikes dar biggrin.gif

Ne, maniškis blaivininkas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 29, 22:03)
Ne, maniškis blaivininkas  rolleyes.gif

aj rimtai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 29, 20:03)
Ne, maniškis blaivininkas  rolleyes.gif

Abstinentas? blush2.gif smile.gif
Atsakyti

Butinai paziurekite si filma kai vakarosite ir noresite paziureti koki filma...OSAMA... 4u.gif
Tai pirmasis po talibano režimo griūties sukurtas Afganistano filmas. Afganistane gyvenanti moteris ir jos dvylikametė dukra netenka darbo ligoninėje, kurią nusprendė uždaryti talibai. Griežtos talibano taisyklės draudžia moterims dirbti, neleidžia net išeiti iš namų be vyrų. Brolį ir vyrą palaidojusi moteris negali net nusipirkti maisto. Tada ji pataria dukrai apsimesti berniuku ir mėginti įsidarbinti. nors truko man didesnio veiksmo ir kulminacijos, bet vertas demesio isties sis filmas...Toks su mintimi...Priverciantis susimastyti...Baisu kaip ten moterys gyvena... unsure.gif
Atsakyti

Liaaaba salta ryta... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, tikrai kad šaltoka smile.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif O man kažko tai nėra šalta šiandien rolleyes.gif Bet užtat darbe svarstau galimybę būti su pirštinėm unsure.gif
Atsakyti
jėga, penktadienis bus laisvas clap.gif

ups, laba diena mirksiukas.gif

šiandien keliaujam į kiną 007 agentas biggrin.gif
Atsakyti