QUOTE(kissa666 @ 2012 11 02, 21:58)
QUOTE(Seila @ 2012 11 02, 19:50)
Trinta moliugu sriuba garuoja...
Bulvytes su rukytais sonkauliukais verda... namai kvepia sokoladiniu pyragu,katik pasoviau i orkaite...Mmm...
Zodziu ciki piki...
Namu seimininke galeciau jau buti... 
Zodziu ciki piki...
Na Seila, tu tai jau ideali moteris...
Dėl tų simpatijų... man taip buvo su tuo atkakliuoju, nu tiesiog kuo daugiau dėmesio, tuo labiau stumia nuo savęs žmogus...
Nu va, dar tas atkaklumas atkaklumui nelygu, mano atveju, tai grazus, saikingas ir neikyrus atkaklumas, gal tiksliau parodymas, kad jam patinku. Po keliu susitikimu, man tiesiog buvo gera, ramu ir jauku su juo laika leisti, bet nebutu tu drugeliu ir traukos. Zodziu, Qwertama man buvo pavyzdys
Meyle,kaip tavo Danijos berniukas?
QUOTE(elskere @ 2012 11 02, 23:32)
Bendraujam
QUOTE(meyle @ 2012 11 03, 00:06)
Bendraujam
Bet kaip sakau, bendravimas kažkoks neutralus. Anei jokio flirto, nei gilesnio susidomėjimo iš jo pusės. Gaila. Specialiai neatrašiau porą dienų, tai jau sunerimęs klausia kur dingau? Taip ir norisi atsakyti - tai daryk kažką, kad norėtųsi tau atrašyt...
Ai, na yra kaip yra 
Liudna tada, kad viskas taip isejo
Labas rytas
Labas rytas
Pastarosiomis naktimis sapnuoju siaubingus dalykus. Šiuo metu turiu problemų, matyt pasąmonė naktį pasidarbuoja. Gal rekomenduotumėt kokių raminančių vaistukų žolelių pagrindu ar iš hemeopatijos?
Papildyta:
Ups, homeopatijos
Susipainiojo raidės.
Papildyta:
[quote=meyle,2012 11 03, 11:15]
Labas rytas
Pastarosiomis naktimis sapnuoju siaubingus dalykus. Šiuo metu turiu problemų, matyt pasąmonė naktį pasidarbuoja. Gal rekomenduotumėt kokių raminančių vaistukų žolelių pagrindu ar iš homeopatijos?
Papildyta:
QUOTE(meyle @ 2012 11 03, 11:11)
Labas rytas
Pastarosiomis naktimis sapnuoju siaubingus dalykus. Šiuo metu turiu problemų, matyt pasąmonė naktį pasidarbuoja. Gal rekomenduotumėt kokių raminančių vaistukų žolelių pagrindu ar iš hemeopatijos?
Ups, homeopatijos
Papildyta:
[quote=meyle,2012 11 03, 11:15]
Labas rytas
QUOTE(meyle @ 2012 11 03, 11:11)
Labas rytas
Papildyta:
Arba gal net senas geras vaistas valerijonas
Papildyta:
Bardaką padariau
Atsiprašau, ne man per tel rašyt
QUOTE(meyle @ 2012 11 03, 11:22)
Ačiū, elskere
O vaizdelis...
Čia tavo dabartinė būsena?