Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Seila @ 2012 11 02, 09:55)
O beja kur visos dingusios???Kazkaip tema siek tiek pasyvi paliko...KU KU,kur visos... bigsmile.gif  tongue.gif

Labas ax.gif
na as niekur nedingus, tiesiog kazkaip nekalbadieniai... bet nieko, turetu viskas greitu metu pasitaisyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 02, 11:19)
žinau, kad erzini, kartais mėgstu pasiduoti tam...
ech, gavau sms  wub.gif  wub.gif  wub.gif  blem, mesčiau viską ir lėkčiau namo, ale darbas... darbas... bandau dirbti.... va, jau padariau darbelių nemažai... doh.gif

Love is in the air... wub.gif ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 02, 10:57)
Love is in the air...  wub.gif ane?  biggrin.gif

kaip graziai ivardinai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 02, 11:57)
Love is in the air...  wub.gif ane?  biggrin.gif

ane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 02, 11:23)

ne ne ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man visai not in the air biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissa666: 02 lapkričio 2012 - 11:44
QUOTE(Seila @ 2012 11 02, 11:55)
O beja kur visos dingusios???Kazkaip tema siek tiek pasyvi paliko...KU KU,kur visos... bigsmile.gif

Man šiandien sunku suvokt, kad esu darbe g.gif Mums leista, kad skyriuose tebūtų po vieną žmogų ax.gif Bet dirbantys po to gaus laisvą dieną, tai mes su kolege po pusdienį pasidalijom, niekam nieko nesakysim ir vėliau turėsim po laisvadienį abi bigsmile.gif Klientūros nėra, studentai turbūt išvažinėję kas kur smile.gif Ir šiaip mieste tikrai tuščia ax.gif Šiaip esu užsiėmus dovanų ir tortų ieškojimais biggrin.gif Prie kompo beveik nebūnu...

QUOTE(kissa666 @ 2012 11 02, 13:36)
ne ne ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tau pritariu lotuliukas.gif

Dėl filmo...Seila, aš tai rinkčiausi 007 4u.gif

Rimkka wub.gif O iš kur tavo berniukas pas tave atsirado? ax.gif Nepamenu judviejų istorijos, jeigu pasakojai blush2.gif

Elskere irgi džiugu skaityti mirksiukas.gif Tikiu, kad išsiaiškinsit tą nesusipratimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 02, 12:48)
Rimkka wub.gif O iš kur tavo berniukas pas tave atsirado? ax.gif Nepamenu judviejų istorijos, jeigu pasakojai blush2.gif

pasakojau mergaitėms gyvai ax.gif
su kissa trumpam nulėkėm į klubą pasišokti (kaip sakau, mano vienintelis pasipuošimas buvo išplauta galva, nes buvau kasdieniškai apsirengusi). na ir prisišokau su bernioku wub.gif
nuomonės apie berniuką klauskit kissos - vakar smagiai pavakarojom pas mane trise lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 02, 12:51)
pasakojau mergaitėms gyvai  ax.gif
su kissa trumpam nulėkėm į klubą pasišokti (kaip sakau, mano vienintelis pasipuošimas buvo išplauta galva, nes buvau kasdieniškai apsirengusi). na ir prisišokau su bernioku  wub.gif
nuomonės apie berniuką klauskit kissos - vakar smagiai pavakarojom pas mane trise  lotuliukas.gif

Rimka, tai jau draugaujat? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 02, 13:51)
pasakojau mergaitėms gyvai  ax.gif
su kissa trumpam nulėkėm į klubą pasišokti (kaip sakau, mano vienintelis pasipuošimas buvo išplauta galva, nes buvau kasdieniškai apsirengusi). na ir prisišokau su bernioku  wub.gif
nuomonės apie berniuką klauskit kissos - vakar smagiai pavakarojom pas mane trise  lotuliukas.gif

Kissa666, tai kokia tavo nuomonė apie Rimkkos berniaką? smile.gif rolleyes.gif

Tai jau tikrai panašu, kad prisišokai ax.gif
O aš įtariu, kad su savo simpatija apturėsiu skyrybas...Nieko nepadarysi, kai žmogus taip labai nelimpa, tai jame pradedi įžvelgti visokius trūkumus, minusus ir šiaip ima erzinti patys paprasčiausi dalykai doh.gif Ai... unsure.gif geriau einu dirbti
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 02, 12:25)
Rimka, tai jau draugaujat?  lotuliukas.gif

biggrin.gif

O pas mane toks nedarbadienis,siaubas kazkoks!!!Tingiu tinget...Puse istaigos darbuotoju nera...Svajoju tik apie namus ir savo svecia,greiciau greiciau greiciau... wub.gif Virsiu trintu moliugu sriubyte,virsiu bulvytes,sonkauliukus parukytus...Dar atip uzsimaniau sokoladinio pyrago... blush2.gif doh.gif Tikiuos nedings tas didelis ikvepimas iki vakaro! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 02, 11:51)

nemeluok, susipazinau tu su juo dvi savaites iki to liezuvis.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 02, 12:29)
Kissa666, tai kokia tavo nuomonė apie Rimkkos berniaką? smile.gif  rolleyes.gif

O aš įtariu, kad su savo simpatija apturėsiu skyrybas...

fainas fainas tas berniukas mirksiukas.gif tikiuos viskas pas juo gausis 4u.gif

as vakar issiskyriau su savo tipo simpatija unsure.gif
Atsakyti

Grazaus savaitgalio visoms... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti