Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Pas mane šiandien blogų naujienų diena... doh.gif Pradedant tokiom kaip nepasisekimas su tuo darbu, patvirtinimas, kad negausiu stipendijos šį semestrą... doh.gif Iki kur kas baisesnių... Apšvarino draugės namus, dėdę ištiko infarktas, o mamos draugės sūnėną mirtinai padūrė sad.gif Anglijoje. Paliūdėjom su mama, bet kai užmačiau straipsnį internete, tai jau ne liūdesys, o begalinė nuostaba ir akys ant kaktos blink.gif Žudikas pasiskelbė FB, kad nužudė žmogų. Iki kur pasaulis ritasi?.. doh.gif Per daug žaidimų prisižaidžia ir pradeda gyventi virtualų gyvenimą realioje erdvėje. Siaubas, siaubas... swoon.gif Fsio, einu miegot, nes jau bijau šiandien išgirst dar daugiau naujienų... Labanakt, mergiukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 10 24, 00:52)
Pas mane šiandien blogų naujienų diena... doh.gif

verysad.gif kažkoks siaubas unsure.gif

p.s. Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 23, 20:42)
Išsitaškiau !!!  bis.gif  Belle, sutingai?  blush2.gif

Kalta, Ethella, kalta... blush2.gif bet užtat pasidariau pietus, pasitvarkiau truputėlį, pasiskalbiau, vonios procedūras atlikau be streso ir skubėjimo ir dar į pasimatymą spėjau nueiti, nors jo dienos režimas iš tikro mane truputėlį vargina, bet pasimatyti tai norisi ir gaunasi, kad miegas nukenčia. Bet nesiskundžiu, viską atperka gaunamas dėmesys, švelnumas ir rūpestis.

Meyle, būna dienų lyg tyčia, tikiuosi blogos naujienos jau baigėsi ir šiandien jau viskas bus geriau mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba ryta,mergytes... 4u.gif

Vakar po darbuko su drauge ejom pasivaikscioti po senamiesti, sedejom kavos namuose lauke...Su dideliais kavos puodeliais ir skaniu napaleono pyragu...Mmm... blush2.gif rolleyes.gif Super vakar,13silumos buvo... Gera,tiek daug seniai pesciomis nevaiksciojau...O jau Lelyte jos... wub.gif Taip ir pagaunu save tyliai galvojant, jau noretusi... blush2.gif

Meyle, hmm...gyvenimas kartais isties baisus ir nesuprantamas... Atsakymu kartais tiesiog neverta ieskoti man atrodo,nes ju paprasciausiai nera... O del darbuko,man tai gaila jog negalejai net puse etato, nes visai manau butu buve i nauda teorinius dalykus praktiskai panaudoti... ax.gif Bet nepergyvenk,vadinasi taip turejo buti! 4u.gif

Belle, del tu drugeliu ir miego saskaita galima paaukoti.. bigsmile.gif 4u.gif

Mes vakar su dar dviem draugem nusipirkom bilietus i spektakli sekmadieni Laisvi drugeliai su Mantu Jankaviciumi. tongue.gif Islydejusi savo wub.gif leksiu su draugem kulturintis...Uch... yess.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 24 spalio 2012 - 09:20
Labas, mielosios 4u.gif

Man šis rytas tai jobštararai blink.gif sėdant į mašiną plyšo sijonas lotuliukas.gif pagalvojau, jog darbo vyram lb patiktų toks naujas "skeltukas", ale kaukšėjau namo kito persirengti doh.gif bevažiuodama ne ten nusukau, tai dariau ratą aplink doh.gif nuvažiavau ten, kur reikia, pasirodo jie iš ten išsikėlė, tai gazavau kitur, kol pagaliau gavau, ko man reikėjo doh.gif

Meyle, dėl darbelio 4u.gif turbūt taip reikėjo, o dėl stipkės - kitą semestrą pasiseks labiau mirksiukas.gif bet va tie kiti įvykiai unsure.gif ir susidėliojo viskas taip tą pačią dieną, kad iš tiesų asmeninės problemos nuslenka ten kažkur giliai, kai išgirsti tokias nelaimes ir žmonių sužvėrėjimą unsure.gif brrr, šiurpsta oda skaitant tokius įvykius unsure.gif

Seila, ouj jeee su Maaantu wub.gif Mes sekmadienį su wub.gif eisim į spektaklį "Dėdė Vania" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 24, 11:19)
Labas, mielosios  4u.gif
Man šis rytas tai jobštararai  blink.gif  sėdant į mašiną plyšo sijonas  lotuliukas.gif pagalvojau, jog darbo vyram lb patiktų toks naujas "skeltukas", ale kaukšėjau namo kito persirengti  doh.gif  bevažiuodama ne ten nusukau, tai dariau ratą aplink doh.gif  nuvažiavau ten, kur reikia, pasirodo jie iš ten išsikėlė, tai gazavau kitur, kol pagaliau gavau, ko man reikėjo  doh.gif

laba diena mergaitės, nors man visai nebe laba verysad.gif
darbe vyksta košmarai, užsišikusi dėl nieko kolegė kelia visai didelį erzelį prieš mane, jau vadovai pajungiami į tai. gaila, išeiti neturiu kur, o tai bėgčiau neatsigręždama. vadovo nėra, negaliu net pasikalbėti. pradėsiu ieškotis darbo kitur, nes matau, kad sveikatai tie nervai įtempti tikrai kenkia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 24, 10:30)
laba diena mergaitės, nors man visai nebe laba  verysad.gif
darbe vyksta košmarai, užsišikusi dėl nieko kolegė kelia visai didelį erzelį prieš mane, jau vadovai pajungiami į tai. gaila, išeiti neturiu kur, o tai bėgčiau neatsigręždama. vadovo nėra, negaliu net pasikalbėti. pradėsiu ieškotis darbo kitur, nes matau, kad sveikatai tie nervai įtempti tikrai kenkia verysad.gif

nu bet ***** nesikeikiant kokiu tik tu zmoniu nera...Kas tai?Pavydas??as nesuprantu...turim savo darbus,pareigas, funkcijas ko kisti nosi ten kur nereikia... g.gif doh.gif Laikykis...Islieka stipriausi! mirksiukas.gif Ikvepk...iskvepk... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 24, 11:34)
nu bet ***** nesikeikiant kokiu tik tu zmoniu nera...Kas tai?Pavydas??as nesuprantu...turim savo darbus,pareigas, funkcijas ko kisti nosi ten kur nereikia... g.gif  doh.gif Laikykis...Islieka stipriausi! mirksiukas.gif Ikvepk...iskvepk... 4u.gif

aha, kvėpuoju lotuliukas.gif
turiu kolegas bernus, kurie čia mane gint pradėjo, direktoriai pasijungė, ryt laukia rimtas pokalbis su kolegomis ir vadovais. ech, būsiu pati blogiausia, bet jau geriau taip, negu dirbt nuolatinėj įtampoj ir siuntinėjama ant dviejų raidžių.
Atsakyti
Rimkka laikykis 4u.gif Jau ir šeštadienį sakėm, jog kas mūsų nenužudo, tas padaro mus stipresniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 24, 11:52)
Rimkka laikykis  4u.gif  Jau ir šeštadienį sakėm, jog kas mūsų nenužudo, tas padaro mus stipresniais  4u.gif

Taip isties gi kalbejome... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 24, 12:52)
Rimkka laikykis  4u.gif  Jau ir šeštadienį sakėm, jog kas mūsų nenužudo, tas padaro mus stipresniais  4u.gif

QUOTE(Seila @ 2012 10 24, 13:19)
Taip isties gi kalbejome... 4u.gif  mirksiukas.gif

aha, tik aš esu šiaip labai jautri. mane nervina, kai žmonės veidmainiauja. ir viskas prasidėjo nuo to, kad pirmą kartą atsisakiau daryti tai, kas man nepriklauso - nes turėjau perimti išeinančios kolegės darbus. doh.gif vištidė konkreti, nes jinai vadovė būdama keikia mane prie visų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 24, 13:35)
aha, tik aš esu šiaip labai jautri. mane nervina, kai žmonės veidmainiauja. ir viskas prasidėjo nuo to, kad pirmą kartą atsisakiau daryti tai, kas man nepriklauso - nes turėjau perimti išeinančios kolegės darbus. doh.gif vištidė konkreti, nes jinai vadovė būdama keikia mane prie visų  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Suprantu, nors atrodo, kam čia nervus gadinti, bet mane irgi veikia darbo problemos ir manau visus veikia. Rimka, būk stipri, dirbk savo darbą, neparodyk silpnumo. Jei reiks aš geriau namie išsibliausiu, išsikeiksiu, bet darbe savo neigiamų emocijų nerodysiu.
Atsakyti