Pas mane šiandien blogų naujienų diena...
Pradedant tokiom kaip nepasisekimas su tuo darbu, patvirtinimas, kad negausiu stipendijos šį semestrą...
Iki kur kas baisesnių... Apšvarino draugės namus, dėdę ištiko infarktas, o mamos draugės sūnėną mirtinai padūrė
Anglijoje. Paliūdėjom su mama, bet kai užmačiau straipsnį internete, tai jau ne liūdesys, o begalinė nuostaba ir akys ant kaktos
Žudikas pasiskelbė FB, kad nužudė žmogų. Iki kur pasaulis ritasi?..
Per daug žaidimų prisižaidžia ir pradeda gyventi virtualų gyvenimą realioje erdvėje. Siaubas, siaubas...
Fsio, einu miegot, nes jau bijau šiandien išgirst dar daugiau naujienų... Labanakt, mergiukai
QUOTE(meyle @ 2012 10 24, 00:52)
Pas mane šiandien blogų naujienų diena...
p.s. Labas rytas
QUOTE(Ethella @ 2012 10 23, 20:42)
Kalta, Ethella, kalta...
Meyle, būna dienų lyg tyčia, tikiuosi blogos naujienos jau baigėsi ir šiandien jau viskas bus geriau
Laba ryta,mergytes...
Vakar po darbuko su drauge ejom pasivaikscioti po senamiesti, sedejom kavos namuose lauke...Su dideliais kavos puodeliais ir skaniu napaleono pyragu...Mmm...
Meyle, hmm...gyvenimas kartais isties baisus ir nesuprantamas... Atsakymu kartais tiesiog neverta ieskoti man atrodo,nes ju paprasciausiai nera... O del darbuko,man tai gaila jog negalejai net puse etato, nes visai manau butu buve i nauda teorinius dalykus praktiskai panaudoti...
Belle, del tu drugeliu ir miego saskaita galima paaukoti..
Mes vakar su dar dviem draugem nusipirkom bilietus i spektakli sekmadieni Laisvi drugeliai su Mantu Jankaviciumi.
Labas, mielosios
Man šis rytas tai jobštararai
sėdant į mašiną plyšo sijonas
pagalvojau, jog darbo vyram lb patiktų toks naujas "skeltukas", ale kaukšėjau namo kito persirengti
bevažiuodama ne ten nusukau, tai dariau ratą aplink
nuvažiavau ten, kur reikia, pasirodo jie iš ten išsikėlė, tai gazavau kitur, kol pagaliau gavau, ko man reikėjo
Meyle, dėl darbelio
turbūt taip reikėjo, o dėl stipkės - kitą semestrą pasiseks labiau
bet va tie kiti įvykiai
ir susidėliojo viskas taip tą pačią dieną, kad iš tiesų asmeninės problemos nuslenka ten kažkur giliai, kai išgirsti tokias nelaimes ir žmonių sužvėrėjimą
brrr, šiurpsta oda skaitant tokius įvykius
Seila, ouj jeee su Maaantu
Mes sekmadienį su
eisim į spektaklį "Dėdė Vania"
Meyle, dėl darbelio
Seila, ouj jeee su Maaantu
QUOTE(Ethella @ 2012 10 24, 11:19)
Labas, mielosios
sėdant į mašiną plyšo sijonas
pagalvojau, jog darbo vyram lb patiktų toks naujas "skeltukas", ale kaukšėjau namo kito persirengti
bevažiuodama ne ten nusukau, tai dariau ratą aplink
nuvažiavau ten, kur reikia, pasirodo jie iš ten išsikėlė, tai gazavau kitur, kol pagaliau gavau, ko man reikėjo
laba diena mergaitės, nors man visai nebe laba
darbe vyksta košmarai, užsišikusi dėl nieko kolegė kelia visai didelį erzelį prieš mane, jau vadovai pajungiami į tai. gaila, išeiti neturiu kur, o tai bėgčiau neatsigręždama. vadovo nėra, negaliu net pasikalbėti. pradėsiu ieškotis darbo kitur, nes matau, kad sveikatai tie nervai įtempti tikrai kenkia
QUOTE(rimkka @ 2012 10 24, 10:30)
laba diena mergaitės, nors man visai nebe laba
darbe vyksta košmarai, užsišikusi dėl nieko kolegė kelia visai didelį erzelį prieš mane, jau vadovai pajungiami į tai. gaila, išeiti neturiu kur, o tai bėgčiau neatsigręždama. vadovo nėra, negaliu net pasikalbėti. pradėsiu ieškotis darbo kitur, nes matau, kad sveikatai tie nervai įtempti tikrai kenkia
nu bet ***** nesikeikiant kokiu tik tu zmoniu nera...Kas tai?Pavydas??as nesuprantu...turim savo darbus,pareigas, funkcijas ko kisti nosi ten kur nereikia...
QUOTE(Seila @ 2012 10 24, 11:34)
nu bet ***** nesikeikiant kokiu tik tu zmoniu nera...Kas tai?Pavydas??as nesuprantu...turim savo darbus,pareigas, funkcijas ko kisti nosi ten kur nereikia...
Laikykis...Islieka stipriausi!
Ikvepk...iskvepk... 
aha, kvėpuoju
turiu kolegas bernus, kurie čia mane gint pradėjo, direktoriai pasijungė, ryt laukia rimtas pokalbis su kolegomis ir vadovais. ech, būsiu pati blogiausia, bet jau geriau taip, negu dirbt nuolatinėj įtampoj ir siuntinėjama ant dviejų raidžių.
Rimkka laikykis
Jau ir šeštadienį sakėm, jog kas mūsų nenužudo, tas padaro mus stipresniais
QUOTE(Ethella @ 2012 10 24, 11:52)
Rimkka laikykis
Taip isties gi kalbejome...
QUOTE(Ethella @ 2012 10 24, 12:52)
Rimkka laikykis
QUOTE(Seila @ 2012 10 24, 13:19)
aha, tik aš esu šiaip labai jautri. mane nervina, kai žmonės veidmainiauja. ir viskas prasidėjo nuo to, kad pirmą kartą atsisakiau daryti tai, kas man nepriklauso - nes turėjau perimti išeinančios kolegės darbus.
QUOTE(rimkka @ 2012 10 24, 13:35)
aha, tik aš esu šiaip labai jautri. mane nervina, kai žmonės veidmainiauja. ir viskas prasidėjo nuo to, kad pirmą kartą atsisakiau daryti tai, kas man nepriklauso - nes turėjau perimti išeinančios kolegės darbus.
vištidė konkreti, nes jinai vadovė būdama keikia mane prie visų

Suprantu, nors atrodo, kam čia nervus gadinti, bet mane irgi veikia darbo problemos ir manau visus veikia. Rimka, būk stipri, dirbk savo darbą, neparodyk silpnumo. Jei reiks aš geriau namie išsibliausiu, išsikeiksiu, bet darbe savo neigiamų emocijų nerodysiu.