Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 23, 15:18)
tiks! biggrin.gif

Neradau batu  doh.gif  teks sestadieni i gariunus vaziuot is ryto  smile.gif

as irgi noriu kuria diena i gariunus pavaziuoti... noriu suknutes ax.gif
Atsakyti
DF, kokių batų ieškai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 23, 16:38)
DF, kokių batų ieškai?  4u.gif

žiemai, šiltų batų. be kulno turbut smile.gif
Atsakyti
Gariūnuose pilna 4u.gif Gražių, šiltų, ilgų, odinių mirksiukas.gif Ir kainos protingos 4u.gif
Atsakyti
Kažkokia niūri diena, noriu tik valgyti ir miegoti, oi geruoju tai nesibaigs... reiks kažkaip nunešti užpakaliuką iki sporto klubo...
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 23, 14:49)
Kažkokia niūri diena, noriu tik valgyti ir miegoti, oi geruoju tai nesibaigs... reiks kažkaip nunešti užpakaliuką iki sporto klubo...

Kiekviena diena sportuoji? ax.gif as tai sivakar su drauge ir jos mazaja vaziuosim kazkur pasistumdyti vezimeli...karstos kavos pasiimsim,grazi diena pajuryje... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 23, 16:45)
Gariūnuose pilna  4u.gif Gražių, šiltų, ilgų, odinių  mirksiukas.gif Ir kainos protingos  4u.gif

Žinau biggrin.gif ana savaitgali su sese buvau, jei bučiau daugiau pinigu pasiemus, tai buciau nusipirkus smile.gif nes tikrai daug graziu buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 23, 14:54)
Žinau  biggrin.gif  ana savaitgali su sese buvau, jei bučiau daugiau pinigu pasiemus, tai buciau nusipirkus smile.gif nes tikrai daug graziu buvo  wub.gif

o kada vyksta turgus gariunuose?savaitgalio rytais?is as cia beskaitydama uzsimaniau...Reiktu gal man pasiprasyti jog nuvestu mane kai busiu Vilniuje... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 23, 17:02)
o kada vyksta turgus gariunuose?savaitgalio rytais?is as cia beskaitydama uzsimaniau...Reiktu gal man pasiprasyti jog nuvestu mane kai busiu Vilniuje... blush2.gif  ax.gif

Kasdien, išskyrus pirmadienį. Bet geriausia važiuoti penktadienį arba šeštadienį mirksiukas.gif Aš ten jau šimtas metų nebuvau...kolegės dažnai lankosi, tai apšviečia kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 23, 15:54)
Kiekviena diena sportuoji? ax.gif as tai sivakar su drauge ir jos mazaja vaziuosim kazkur pasistumdyti vezimeli...karstos kavos pasiimsim,grazi diena pajuryje... rolleyes.gif

Na kasdien nesportuosiu, bet kokius du-tris kartus per savaitę norėčiau... Plius kadangi vakar su šokiais apšilimą padariau, tai šiandien pats tas būtų truputėlį rimčiau, nors dabar tai žiauriai tingiu ir namie pasitvarkyti reiktų... tai nežinai, kaip čia man sušvies... o čia labai niūri, apsiniaukę... tai mano vakaro planas arba sportuoti, arba namie apsitvarkyti ir galbūt su mieluoju valandėlę kitą susimatyti
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 23, 15:16)
Na kasdien nesportuosiu, bet kokius du-tris kartus per savaitę norėčiau... Plius kadangi vakar su šokiais apšilimą padariau, tai šiandien pats tas būtų truputėlį rimčiau, nors dabar tai žiauriai tingiu ir namie pasitvarkyti reiktų... tai nežinai, kaip čia man sušvies... o čia labai niūri, apsiniaukę... tai mano vakaro planas arba sportuoti, arba namie apsitvarkyti ir galbūt su mieluoju valandėlę kitą susimatyti

mane irgi traukia prie zemes...Migdo...vakar issiviriau sriubytes,namus apsitvarkiau, siandien reiktu pasivaikscioti grynam ore...noriu, bet irgi tingulys jama mane... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 10 23, 15:23)
as irgi noriu kuria diena i gariunus pavaziuoti... noriu suknutes  ax.gif

o man džinsų reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 23 spalio 2012 - 15:42