ne,tikrai ne del to,kad naujai prisijungusios atejo bukit ramios cia del senu dalyku
Turiu as namines,cili,galiu vaisint,kaip visada neapskaiciavus,daug padariau
ne nesakiau ,kad issitrinu galit keisti rakteli,nors apie keitima raktelio,jau seniau buvau kalbejusi O kas liecia sazininguma,nezinau,gal ir si karta nutylesiu,nes kai kas tikrai labai nesaziningai elgiasi..
labas rytas, skauda gerklę ir nervus
su žurnalistais kovoju, kai jau prirašė į visą internetą tai prirašė, galvojau nušausiu Gal kuri kaunietė pažįsta Vygantą Trainį žurnalistas
ne nesakiau ,kad issitrinu galit keisti rakteli,nors apie keitima raktelio,jau seniau buvau kalbejusi O kas liecia sazininguma,nezinau,gal ir si karta nutylesiu,nes kai kas tikrai labai nesaziningai elgiasi..
einam! einu ir as uzsipilsiu kavyyytes sian jau antra bliuda
nesuprantu, kas ten su tom nuotraukelem nesaziningo? mergaites, nu pasakykit, as tai negaliu ilyst paziuret speju kazkas is interneto nuotrauku svetimu prikeles
einam! einu ir as uzsipilsiu kavyyytes sian jau antra bliuda
nesuprantu, kas ten su tom nuotraukelem nesaziningo? mergaites, nu pasakykit, as tai negaliu ilyst paziuret speju kazkas is interneto nuotrauku svetimu prikeles