Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 09:29)
schmoll.gif  ne,tikrai ne del to,kad naujai prisijungusios atejo  schmoll.gif bukit ramios  4u.gif  cia del senu dalyku  rolleyes.gif
Turiu as namines,cili,galiu vaisint,kaip visada neapskaiciavus,daug padariau  doh.gif

o tu sakei cia vison kad issitrini? nes jei tu matysi naujas o naujos taves ne tai nelabai sazininga ir reiktu rakteli pakeist g.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 22, 10:34)
o tu sakei cia vison kad issitrini? nes jei tu matysi naujas o naujos taves ne tai nelabai sazininga ir reiktu rakteli pakeist g.gif

ne nesakiau ,kad issitrinu cool.gif galit keisti rakteli,nors apie keitima raktelio,jau seniau buvau kalbejusi rolleyes.gif O kas liecia sazininguma,nezinau,gal ir si karta nutylesiu,nes kai kas tikrai labai nesaziningai elgiasi..
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 10 22, 07:41)
labas rytas, skauda gerklę ir nervus  doh.gif  4u.gif
su žurnalistais kovoju, kai jau prirašė į visą internetą tai prirašė, galvojau nušausiu  doh.gif Gal kuri kaunietė pažįsta Vygantą  Trainį  g.gif  žurnalistas 

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 08:12)
  Gaila, kad flooding mus palieka, gal dar grįš..

labas rytas, mergytes! 4u.gif
Lotari, o kuo tu uzsiemi? as vel busiu kazka prazioplinus doh.gif verysad.gif

Shrekuti, kodel flooding pabego? verysad.gif

DiToLe, kryziuoju visas galunes ir laukiu geru ziniu!!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 10:37)
ne nesakiau ,kad issitrinu  cool.gif galit keisti rakteli,nors apie keitima raktelio,jau seniau buvau kalbejusi  rolleyes.gif O kas liecia sazininguma,nezinau,gal ir si karta nutylesiu,nes kai kas tikrai labai nesaziningai elgiasi..

Kas? nu negaliu nepaklaust ... užgrauš smalsumas negyvai g.gif ( tikiuosi ne aš ? )
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 11:37)
ne nesakiau ,kad issitrinu  cool.gif galit keisti rakteli,nors apie keitima raktelio,jau seniau buvau kalbejusi  rolleyes.gif O kas liecia sazininguma,nezinau,gal ir si karta nutylesiu,nes kai kas tikrai labai nesaziningai elgiasi..

kas atsitiko? apie ka tu cia? gal vis delto pasidalink, kas tave taip izeide, kad net issitrynei is albumelio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 10:39)
Kas? nu negaliu nepaklaust ... užgrauš smalsumas negyvai g.gif  ( tikiuosi ne aš ? )

mano klausimas toks pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 10:39)
Kas? nu negaliu nepaklaust ... užgrauš smalsumas negyvai g.gif  ( tikiuosi ne aš ? )

Ne,saulele,tikrai ne tu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tegul tai palieka,ant ju sazines...jei mato kazkur mano nesazininguma..
Papildyta:
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 10:40)
kas atsitiko? apie ka tu cia? gal vis delto pasidalink, kas tave taip izeide, kad net issitrynei is albumelio? ax.gif

neizeide manes niekas rolleyes.gif tiesiog...
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 10:39)
labas rytas, mergytes!  4u.gif 

Shrekuti, kodel flooding pabego?  verysad.gif

Labas Jotule, kiek supratau dėl to, kad nespėja...
einam kavintis thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 11:43)
Labas Jotule, kiek supratau dėl to, kad nespėja...
einam kavintis  thumbup.gif  bigsmile.gif

einam! thumbup.gif einu ir as uzsipilsiu kavyyytes ax.gif sian jau antra bliuda blush2.gif
nesuprantu, kas ten su tom nuotraukelem nesaziningo? mergaites, nu pasakykit, as tai negaliu ilyst paziuret biggrin.gif speju kazkas is interneto nuotrauku svetimu prikeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 11:47)
speju kazkas is interneto nuotrauku svetimu prikeles g.gif

nu tikiuosi, kad ne, nes jau būtų visai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 10:47)
einam!  thumbup.gif  einu ir as uzsipilsiu kavyyytes  ax.gif  sian jau antra bliuda blush2.gif
nesuprantu, kas ten su tom nuotraukelem nesaziningo? mergaites, nu pasakykit, as tai negaliu ilyst paziuret biggrin.gif  speju kazkas is interneto nuotrauku svetimu prikeles g.gif

Ditole turbūt biggrin.gif
Atsakyti
Nu provokuojat mane,ane lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti