Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

[U]
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 10:51)
Brangiosios, kiel LT nepagailėtumėt gerai, pūkinei pagalvei?  g.gif

Mergaitėms mūsų močiūtė pirko žąsų ie ančių plėšytų atrodo plunksnu, dideles tokias (man tai jos schmoll.gif ) tai mokėjo po 30, bet ar jos geros , tikrai nežinau, nes nesuprantu bigsmile.gif

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 10:53)

Junkis prie kavos mirksiukas.gif
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 10:54)
O aš nežinau ką ir galvot: džiaugtis, pergyvent ar bėgt į vaistinę ir netampyt nervų  biggrin.gif

Į VAISTINĘ IR IMK TRIS lotuliukas.gif (jei šnd dar per anksti būtų ryt pasidarytum)

QUOTE(Wirruna @ 2012 10 22, 10:55)
shrekas5, nervams nuramint 4u.gif  4u.gif  4u.gif

AČIŪ 4u.gif bigsmile.gif

QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 10:57)
Gal neužkliudys?  g.gif Stovėk prie savo įvažiavimo su kastuvu ir tegul kasasi aplink, o tavęs nekliudo  4u.gif

Einu, pasiimsiu tą daiktą vadinama lomiku 9didelis toks metalinis ) ir plaktuką 10 kg thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 10:58)

Galima ir vyno, taurę kitą kartais pakeliu ax.gif o gera tai tik kai miegu arba valgau šokoladą( ir tai tik jei niekas nesikėsina ) bigsmile.gif lotuliukas.gif o ištiesu , tai nežinau blush2.gif

QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 11:01)
viskas, išsitrinu ir aš.  g.gif šis klausimas ir iš manęs buvo paskelbtas, nes yra gavusių raktelį ir išėjusių iš čia visam laikui.
kokias tris gal žinau.

Tai keičiam slaptažodį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 11:05)
Tai keičiam slaptažodį  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
manau ir žavioji blondinė grįš į albumą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiToLe: 22 spalio 2012 - 11:09
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 11:01)
viskas, išsitrinu ir aš.  g.gif šis klausimas ir iš manęs buvo paskelbtas, nes yra gavusių raktelį ir išėjusių iš čia visam laikui.
kokias tris gal žinau.

Suprantu,merginas,kurios isejo visam laikui,na isejo,isejo..Yra,ir tokiu,kurios isejo,gavus asmenini pakvietima,ir su visu rakteliu,ir vel cia bendrauja.. g.gif Ir dar kazka kalbet,apie mano nesazininguma...
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 11:08)
Suprantu,merginas,kurios isejo visam laikui,na isejo,isejo..Yra,ir tokiu,kurios isejo,gavus asmenini pakvietima,ir su visu rakteliu,ir vel cia bendrauja.. g.gif Ir dar kazka kalbet,apie mano nesazininguma...

Čia apie Tavo nesąžiningumą kalbėjo? g.gif unsure.gif nu čia dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 11:11)
Čia apie Tavo nesąžiningumą kalbėjo? g.gif  unsure.gif  nu čia dabar  verysad.gif

Na taip,nes nesazininga,naujokiu atzvilgiu,reikia keisti rakteli,as matau jas,o jos manes ne...
Atsakyti
Tai gal imkim ir išsiaiškinkim, kaip mes suprantame bendravimą internete. Jei dalyvauji vienoje temoje, ar negalima dalyvauti kitoje? Ką kas manote?
Atsakyti
Oi kokios intrigos, vel nesusigaudau nieko unsure.gif geriausiai kai as, jokio raktelio neturiu, nieko nematau, nieko nezinau, kaip is menulio bigsmile.gif Nesipykit ir nesikarsciuokit, va gerai sake, slaptazodi pasikeiskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 11:12)
Na taip,nes nesazininga,naujokiu atzvilgiu,reikia keisti rakteli,as matau jas,o jos manes ne...

tai pakeičiam, duodam, ir jotulei, ir wixxx, giedra ir toms, kurios neturi, o jei išeis, pasikeisim, persiųsim, nėr gi čia daug vargo žinutę parašyt... aš būčiau dabar naujokė ir skaityčiau komentarus apie nuotraukas albume, sunkiai rasčiau ką ir parašyt..
jotule jau senokai čia, wixxx išvis sena narė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiToLe: 22 spalio 2012 - 11:17
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 22, 11:14)
Tai gal imkim ir išsiaiškinkim, kaip mes suprantame bendravimą internete. Jei dalyvauji vienoje temoje, ar negalima dalyvauti kitoje? Ką kas manote?

Kodel negalima kitur, as dalyvauju kur noriu, kada noriu ir kiek noriu unsure.gif pvz interneto shopinguose ir pan sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 11:12)

Tai gal ji niekam nieko nedalina g.gif ? O bendravime nemato nieko blogo?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 22, 11:17)
Tai gal ji niekam nieko nedalina g.gif ? O bendravime nemato nieko blogo?

Pritariu, bendrauja kas kur nori, mes kalbam būtent apie bendravimą šiame forume ir būtent su šiomis nepakartojamomis pašnekovėmis...
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 11:15)
Oi kokios intrigos, vel nesusigaudau nieko unsure.gif geriausiai kai as, jokio raktelio neturiu, nieko nematau, nieko nezinau, kaip is menulio bigsmile.gif Nesipykit ir nesikarsciuokit, va gerai sake, slaptazodi pasikeiskit smile.gif

ne tu viena tokia lotuliukas.gif , as ir prie taves jungiuos drinks_cheers.gif
Atsakyti