Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(giedra75 @ 2012 10 22, 12:01)

Gal kuri is jusu yra bandziusi rebifinga? Pasiskaiciau ir pagalvojau, kad gal visai neblogai smegenad pravalytu g.gif

O kas tas yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 22 spalio 2012 - 12:04
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 13:01)
irnesakyk.gif  ju visa laika buvo ir bus,tik man nesmagu,kad laiko kitas,durnesniom.

lai sau laiko irnesakyk.gif o as turiu itarima, kad tai paprasciausia nebranda ir kompleksai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 11:56)
nu kiekvienai savo. tu temu apskritai visam SM milijonas gal koks, negali visur ir viskas patikti irnesakyk.gif kai kuriose is tu temu UMD labai idomu "skaityti" zmones ir ju problemas,nes labai domiuosi psichologija ax.gif  padiskutuojam, pasiskaitinejam, o ir sau kai kuriu naudingu dalykeliu atrandu apie miegamaji blush2.gif

As ir visur pasmirineju, dar pasidyviju ko tik siam gyvenime nebuna, nors kartais atrodo, kad issigalvoja kai kurias istorijas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 12:37)
ne nesakiau ,kad issitrinu  cool.gif galit keisti rakteli,nors apie keitima raktelio,jau seniau buvau kalbejusi  rolleyes.gif O kas liecia sazininguma,nezinau,gal ir si karta nutylesiu,nes kai kas tikrai labai nesaziningai elgiasi..

nu jau cia suintrigavai, dabar jau sakyk kas, man smalsu idomu ir labai labai norisi suzinoti............
Atsakyti
Labas
Vyras pridirbo ir nebeveikia klaviatura mano nesiojamo, o stacionaru vis patingiu jungti, nes jo neprisinesiosi po kambarius kur vaikstau lotuliukas.gif tai tenka tik paskaitineti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 22, 12:08)

pagaliau clap.gif clap.gif jau praziurejau visas akis,kol tave pamaciau bigsmile.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 12:51)
Brangiosios, kiel LT nepagailėtumėt gerai, pūkinei pagalvei?  g.gif

mes kai ant pukinu negalime miegoti, tai net neisivaizduoju, mano vaika alergizuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 22, 13:04)
O kas tas yra?

Tas yr samoningas kvepavimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 12:06)
As ir visur pasmirineju, dar pasidyviju ko tik siam gyvenime nebuna, nors kartais atrodo, kad issigalvoja kai kurias istorijas unsure.gif

Aš mėgstu kartais paskaitinėti Peržiūrėti naujas žinutes, tai kartais randu įdomių temų arba netyčia pažįstamų vardų blush2.gif . Taip ir apsišviečiau doh.gif . Bet SM laisvas forumas, manau, nieko blogo, ką randi, tą gali skaityti. o jei tikrovėje negyvenčiau, tai į floros skyrelį įlysčiau su visais batais ir išlysčiau nežinau kada, ten tiek loooobių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 12:52)
Kaip ir aišku , na truputi apsimesiu dar kad supratau ir bus  thumbup.gif

vat , noriu išlieti savo mintis... MANE UŽKN... tai, kad jau savaitę palei langus visokie kamazai ir buldozeriai trinasi, o šiandien dar ir palei kiemą, daro lietaus kanalizaciją pagrindinėj gatvėj rausia viską... (o mano tokie meno kūrinai palei kelią schmoll.gif lotuliukas.gif  prisodinau samanėlių, laukinių gėlių palei krūmelius, prisitempiau akmenų, skaldos, mini japonišką sodelį.. o dabar nežinau kas iš to liks...  unsure.gif 0 o kas svarbiausia susitvarkėm viską palei kelią, įvažiavimą pasidarėm , pinigėlius sukišom, o kai klausėm ar darys ką- sakė ne, o dabar še kad nori...
ir dar cukraus nerandu, vakar tikrai pirkau ax.gif

srekuti ar cia tu, nes man keista, kad tave kazkas sunervino, tu tokia geros duseles zmogutis, kad man atrodo tu nemokit net pykti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 22, 12:08)
Labas
Vyras pridirbo ir nebeveikia klaviatura mano nesiojamo, o stacionaru vis patingiu jungti, nes jo neprisinesiosi po kambarius kur vaikstau  lotuliukas.gif tai tenka tik paskaitineti unsure.gif

Labas assa.gif wub.gif 4u.gif . Jau kaip faina tave matyti clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 12:58)
Ai,nezinau..Na,tai tiesiog mano pasirinkimas..Ikelsiu vel save,kai viskas susistoves.. rolleyes.gif Ir apsispres zmones,kur ,ir su kuom bendrauti nori,o ne lakstys,kazkur asmeniniais  pakvietimais,ir su visais rakteliais  biggrin.gif O kaip taisykle,visiems geras nebusi.

nu visai suintrigavai unsure.gif jetau man net pilva pradejo sukti is tos intrigos, pradedu galvoti, gal as kazka ne taip parasiau, gal ta mano keliama kava atsibodo............ doh.gif
Atsakyti