Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 12:25)
Gal kokį gudrą receptą Turi? bigsmile.gif  pas man tris tokie namie  lotuliukas.gif  jau nebežinau ką ir daryt su jais  g.gif

Niu dar neatradau, bet kaip tave suprantu friends.gif. Jei pas mane butu trys tokie, tai pasileisciau as laukais issidraikiusiais plaukais ir nesugrizciau tikriausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 11:33)
Ir kalbant,apie sazininguma,kodel,saziningai tada nepasake,kad va,gavau asmenini pakvietima,einu ten.Tyliai ramiai,iseina,ir vos ne ta pati raso,per dvi temas.Tik viena sakau,visiems geras nebusi.Mergiukai,cia neliecia kitu temu,kuriose bendraujat.Kalbu,aapie tai kas seniau cia pas mus buvo,o senesnes nares,supras apie ka as cia. 4u.gif Viskas butu gerai,jei siandien nebutu palietes zmogus,mano saziningumo doh.gif ai,uzjudino  doh.gif einu kaves kalsiu dar  unsure.gif

O cia kartais ne apie Garda kalba eina, ji sukure nauja tema ar kaip? Pasakokit nu unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekas5: 22 spalio 2012 - 11:47
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 11:32)
o as nelabai isikertu pacios problemos esmej blush2.gif  o cia baisi nuodeme kitose temose rasinetis? 

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plepushka: 22 spalio 2012 - 11:42
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 12:33)
Ir kalbant,apie sazininguma,kodel,saziningai tada nepasake,kad va,gavau asmenini pakvietima,einu ten.Tyliai ramiai,iseina,ir vos ne ta pati raso,per dvi temas.Tik viena sakau,visiems geras nebusi.Mergiukai,cia neliecia kitu temu,kuriose bendraujat.Kalbu,aapie tai kas seniau cia pas mus buvo,o senesnes nares,supras apie ka as cia. 4u.gif Viskas butu gerai,jei siandien nebutu palietes zmogus,mano saziningumo doh.gif ai,uzjudino  doh.gif einu kaves kalsiu dar  unsure.gif

o tai tose kitose temose jus apkalbineja ar kaip? blink.gif
Atsakyti
Dabar parašysiu, ką galvoju aš. Mano manymu (pasakė tigriukas tongue.gif ), kas kur nori, ten dalyvauja, kur nori, ten rašo. Ir gal nieko blogo, kad dalyvauja Gardos temoje (nėra draudžiama šį vardą minėti tongue.gif ), juk ten irgi paprasčiausiai šnekasi. Ir jei Garda ateitų čia ne pyktis ir ne kaip kokia kita, o kaip Garda, tai nematau jokios problemos su ja kalbėtis. Dabar jau ir naujokėms ar sugrįžusioms seniokėms būtų aiškiau ax.gif . O BigBang Plepushkai taip pasakė gal dėl to, kad nesuprato jos išsitrynimo priežasčių, o savo bendravime dvejose temose net nepagalvojo įžvelgti kažką blogo. Čia aš taip galvoju. O juk ir ne ji viena. Kai kurioms mergaitėms bendravimas panašiose temose su išėjusiomis pasirodė dvilypis, tai jos išėjo su visu.
Tik dėl albumo lieka kabliukas bendraujančioms visur, bet aš linkusi pasitikėti, ir nemanau, kaip jau rašiau, kad slaptažodžius dalina.
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 11:32)
o as nelabai isikertu pacios problemos esmej blush2.gif  o cia baisi nuodeme kitose temose rasinetis?  blink.gif  tada ir man reiketu iseiti is jusu ratelio. prisipazistu, kad sedziu "uz miegamojo duru", bet niekada del to nesijauciau kalta  doh.gif  ax.gif  taigi ten susirasineji kitom temom, kas cia blogo? blink.gif

Va va g.gif nors as realiai bendrauju tik cia ir parasau ka skudurynu temoje, viskas, bet ma rods koks skirtumas kas kur bendrauja smile.gif o kas gero uz miegamojo duru? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 22, 11:34)
Niu dar neatradau, bet kaip tave suprantu  friends.gif. Jei pas mane butu trys tokie, tai pasileisciau as laukais issidraikiusiais plaukais ir nesugrizciau tikriausia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

Na, bandžiau eit, bet nieko gero tada jau , lūžta durys, kimba spagečiai prie lubų, tai ilgam neišeinu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekas5: 22 spalio 2012 - 11:48
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 22, 12:36)
Tik dėl albumo lieka kabliukas bendraujančioms visur, bet aš linkusi pasitikėti, ir nemanau, kaip jau rašiau, kad slaptažodžius dalina.

man nereikia raktelio, jei paskui su kuju virs mano galvos stovesit ir speliosit, ar ne as "pardaviau" privatuma kazkur platybese schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 11:38)
Va va g.gif nors as realiai bendrauju tik cia ir parasau ka skudurynu temoje, viskas, bet ma rods koks skirtumas kas kur bendrauja smile.gif o kas gero uz miegamojo duru? bigsmile.gif

AHA, ir man cekauna blush2.gif bet gėdijuos prašytis ten blush2.gif , nes ne-inau ką ten rasiu biggrin.gif
Atsakyti
Kol aš raidžių ieškodama parašiau, beveik viskas jau ir išaiškinta lotuliukas.gif . Plepuška, taip labai juk nejuodina, kažkada pasakė tos, bet na ir kas.
Atsakyti

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 12:38)
o kas gero uz miegamojo duru? bigsmile.gif

ten nera tokio glaudaus bendravimo, ir atviravimo nepasakyciau, kad daug, bet ten patirtimis, patarimais dalinasi "be tabu". ir pagrinde butent miegamojo temomis ax.gif
nezinau, nu as ten randu si bei ta idomaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jotule17: 22 spalio 2012 - 11:47