Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Amour,

jei geri Diasporal, tai ir gerk ji. Nereikia tau tableciu. Tas magnis maiseliuose yra pats geriausias ir geriausiai pasisavinamas. Kodel - neprisimenu. Bet taip yra mirksiukas.gif

Terze,

2morrow wub.gif linkiu, kad butu wub.gif wub.gif

Aciu uz kumstukus 4u.gif buvau uzmigusi beskaitydama knyga...ir sapnavau....kad hcg teigiamas ir skaiciukai grazus.... wub.gif

Taigi, - 2morrow mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 24 spalio 2012 - 19:43
MAGRECO labai gaila 4u.gif verysad.gif
as pirmad ir antrad priduotu tyrimus ir paskirs data LP .baisu biski doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergytes 4u.gif

Aciu, kad manes lauket wub.gif

Magreco, labai gaila verysad.gif Bet matai, mergytes tau dave tikrai protingu patarimu ir, kaip matai, po to sekusiu sekmingu istoriju.To tau ir linkiu 4u.gif

Na o dabar mano naujienos.Iki Rygos taip ir nuvaziavau nesulaukus skambucio.O naujienos buvo tokios, kad is 6 atsilo ir gyvi pasirode esantys 2.Vienas, sake, labai geras 8 lasteliu, kitas 7 toks siaip sau.Bet labai neispeike ir to mazesnio.T sako,- kiek dedam, ir juokias atsistojes biggrin.gif Sakau, - aisku, kad abu, kas per klausimas.O kodel juokiates, beje ? Sako tiesiog prisiminiau kaip tu man koja trepsejai cia atsistojus, kad 3-ju nori, bet aciu D tau siandien galiu tik 2 pasiulyt biggrin.gif Tai va.Grizau namo, bardakas baisu ziuret, mazasis bado streika paskelbes visa diena, vyresnelis po lauka vaiksto su ziemine striuke ir zaliais vasarinais kroksais biggrin.gif Tai apsimeciau, kad nieko nematau ir i namus izengiau kaip tikra ponia, sakau vyrui dabar esu PUPO.Sako ka tai reiskia.Sakau Pregnant Until Proven Otherwise.Tai jis sako, o as tuomet esu DUPO - Desperate Untill Proven Otherwise biggrin.gif

T liepe siandien ilsetis....bet tai kur tau su tokiu zoologijos sodu namie bent atsisesi arbatos isgert....geriau jau tos snaiges butu tvirtos ir tvirtai laikytusi....

QUOTE(GingerBella @ 2012 10 23, 23:26)
Beta,

ta knyga, kai pasakysiu apie koki detektyva sukasi, tai nepatikesi ax.gif tai knyga apie savo naujagimi leliuka nuzudziusios mamos bylos tyrima blink.gif

Jodi Picoult ''Paprasta tiesa''.
Kadangi grizdama is LT oro uoste nubegau i R kioska nusipirkti knygu pakeliui i lektuva, buvo sekmadienio pavakare ir panoseje uzdarinejo R kioska, tad griebiau 3 knygas kurias pasiule pardaveja + labai buvau susizavejusi kazkada skaityta tos pacios rasytojos knyga ''Mano sesers globejas''. Ta knyga buvo nereali, itrauke dar labiau nei si, o jau kiek asaru buvo. T.y. net neturejau laiko isigilinti gerai i siuzetus. Ir stai turiu ka turiu...darausi IVF...ir skaitau tokia knyga tokiu baisiu siuzetu... Bet is tikruju labai idomu sioje mano situacijoje is psichologines puses vertinti visus tos moters elgsenos ''motyvus'' ir siaip poelgius.

"Mano sesers globeja" suvalgiau labai greitai, kazkaip itin neuzkabino.....Tai daugiau i tos autores knygas ir neziurejau.Man labiau prie sirdies sunkiai skaitomos knygos.As isivaizduoju, kad cia SM mazai kas patiketu, kad esu rimtosios literaturos gerbeja biggrin.gif Na bet tarkim, tai yra kitoji mano puse blush2.gif Reikia tokios, kuria perskaicius dar ilgai apie ja galvociau, o ne padeciau ir baigta.

QUOTE(Terze @ 2012 10 24, 10:10)
Beta, laukiam taves su vaikais  wub.gif 

Aciu saulyt, kad lauki wub.gif Palauk ir pas nestukes, ka ? ax.gif

QUOTE(stryga @ 2012 10 24, 10:19)
Beta, taip, mes su tavim!!!

Aciu Strygut ir tau wub.gif Dar nesigaili praleidus ekskursija su manim i Ryga ? biggrin.gif

Kitty, gal tavo valkatos rodo jau kokius ateinancius zenklus ? nu jeigu ne jos, tai gal bent PMS'as prasideda ar kas nors ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 24 spalio 2012 - 20:36
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 24, 20:35)

Na o dabar mano naujienos..

Beta, superines naujienos bigsmile.gif thumbup.gif . Spaudziu kumstelius su dukryte stipriai stipriai... Beje, kada gadinsi pirmaji NT? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 10 25, 05:25)
As kai tik skauda-maudzia, ikalu Diasporali, geriu min 2 kart i diena, su gyd leidimu... O tau jis nepadeda?

Kad man ne itin skauda ar maudzia, na, taip lengvai, normalu, manau... tai tikrai to Diasporal uztenka tada, po viena geriu. Ziuresiu, ka gine penktadieni sakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 10 24, 21:44)
Beje, kada gadinsi pirmaji NT? tongue.gif

Klausi ir paciai juokas ima, ane ? lotuliukas.gif Nu galvoju palauksiu iki kitos savaites, paskui nepazadu biggrin.gif Oi smaguma dabar bus, kai laikas eina ne i prieki, o atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 24, 20:47)
Klausi ir paciai juokas ima, ane ?  lotuliukas.gif Nu galvoju palauksiu iki kitos savaites, paskui nepazadu  biggrin.gif Oi smaguma dabar bus, kai laikas eina ne i prieki, o atgal  doh.gif

Na, prisiminus tai, kas buvo prieš daugiau nei metus, tai šypsena plati veidą puošia smile.gif . Na, o dėl dabarties... tai aš beveik neabejoju, kad jums pavyks ir gal net abu broliukai po savo "atskirą" sesytę turės smile.gif
Atsakyti
Beta, lendu ir as is partizanu ir prisidedu prie palaikymo komanos lotuliukas.gif wub.gif

Aisu ir visoms kitoms mergaitems kuo dideliausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 24 spalio 2012 - 20:55
Beta,

labai geros naujienos!!! O zinai kodel? ax.gif todel, kad tie 7 lasteliu maziukai labai stiprus gali buti mirksiukas.gif

Man idejo dabar ta, kur buvo uzsaldytas 7 lasteliu, kiek pamenu, nelabai puikus pagal parametrus buvo. Bet ziurek kaip mano kantrybe bando. T.y. po vidurnakcio galesiu drasiai skelbti, kad pirma karta gyvenime MMM jau tikru tikru tikriausiai veluoja, o tai gali reiksti nestuke.gif ... wub.gif

Tad viskas tik labai gerai! Idejo 2 stiprius embrioniukus, tikiu, labai tikiu jais!!! 4u.gif

Sveikinu su PUPO ir TB su DUPO lotuliukas.gif

Parekomenduok kokia gera knyga is rimtosios literaturos. Noretusi pabandyti, kad dar ant to takelio neuzejau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 10 24, 21:54)
Beta, lendu ir as is partizanu ir prisidedu prie palaikymo komanos lotuliukas.gif  wub.gif

O, partizanes lenda is pogrindzio biggrin.gif Jegele thumbup.gif
Aciu saulyt wub.gif Man labai reikia to tikejimo, palaikymo, ypac kai pati nelabai ka tikiu si karteli blush2.gif

QUOTE(GingerBella @ 2012 10 24, 21:54)
Parekomenduok kokia gera knyga is rimtosios literaturos. Noretusi pabandyti, kad dar ant to takelio neuzejau blush2.gif

Labiausiai istrigusi yra Richardo Bacho "Tiltas per amzinybe".Daug ka padejo suprasti sita knyga, bet skaitosi tai eik tu sau biggrin.gif Buvau ja pasiemus i ligonine kai LP dare, tai kokius 3 kartus meciau ja, galvojau nu jau as tokiu nesamoniu ir neskaitysiu, bet kadangi daugiau nebuvo ka skaityt, tai atsiprasiau tos knygos ir toliau krimtau.Nepasigailejau......

Saulele, labai labai noriu tiketi tavo snaigute wub.gif Kada laukti mum tavo HCG ?

Ledididi, man totali nostalgija prisiminus musu bendrus kelius cia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 24 spalio 2012 - 21:17

Na, ne iš šios temos esu, bet kadangi man irgi tas gresia (kol kas, dar iki galo nežinau, viskas artimojoje ateity), tai tiesiog paskaitinėju (kartais įsijaučiu į Jūsų kailį) ir labai palaikau visas. GingerBella, labai laikau kumščius 4u.gif . Siūlau filmą "Mergina parke" (2007) - internete tikrai rasi (filmas apie prapuolusią dukrelę, o gal tiksliau apie stiprią motinos meilę savo vaikui...). O iš rimtosios literatūros (niu, nežinau, kiek rimtosios), tai netgi siūlyčiau populiarųjų romaną Silva rerum, jei dar neskaitei mirksiukas.gif Labai įtraukia.
Atsakyti

Betut,

sveika atvykus i PUPO kluba smile.gif T.y. tikejimas taip ir svyruos: aukstyn, zemyn, aukstyn, zemyn... Bet tu jau esi per tai ejusi, tad zinai viska mirksiukas.gif

Aciu uz rekomendacija, pasistengsiu susirasti ir perskaityti. Zinau kaip buna sunku skaityti sunkias knygas, nes taip viena karta skaiciau Getes ''Sielu giminyste''. Jau tokia sunkiai skaitoma knyga buvo, o ir siuzetas visiskai neuzkabino, bet uzsispyrimo uzteko iveikti...

Mano hcg atsakymas bus tik 14 val., o prie PC busiu apie 16 val, manau :-)

Giedraminte,

labai gerai, kad jau cia esi, ruosiesi, skaitai, ''pasikaustysi'' 4u.gif
As SM pradejau skaitytis, bendrauti su mergaitemis tik nuo stimuliacijos pradzios, tad kartais tikrai kaip jaunas menulis nusileisdavau su savo klausimais ir visisku neismanymu ax.gif blush2.gif

Aciu uz rekomendacija filmui. Silva Rerum yra liuks knyga, sukrimtau skaniai ir greitai thumbup.gif

Aciu uz kumstukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 24 spalio 2012 - 21:37