QUOTE(Beta1 @ 2012 10 25, 13:52)
Nu ka merges, siandien 1 dpi, nieko nejauciu, idomu ka tai galetu reiksti
Cituli, myztelsiu myztelsiu ant testo, pazadu, bet galvoju gal bent pirmadienio sulaukt, bus bent 5 dpi
Strygut, na ir as jeigu sugalvociau sau kiek tikejimo ipust, tai realistiskai pasvajociau apie ta viena kur baisiai isgirtas buvo kaip gerulis.O kaip bus, pamatysim.....
Kitty, literate tu musu

Jeigu netingi, kad neterst cia temos (gal ne visom idomios knygos

) imesk keleta, kurias galeciau nusipirkti ir sugrauzt, kad jus cia visas maziau is proto vesciau iki kito savaitgalio
GingerBella ?
Vilciuk pasnibzdek ir tu man ka skaitai

Skaiciau Sruogos Dievu miska, man visai patiko

Tai jeigu dar kazka panasaus rasciau irgi mielai paskaityciau
Atleiskit moteros uz ta offtopic
Betut, ko keleta imest? Knygu nuorodu? Kad nezinau,kas tau patiks, o ir ko yra knygynuose, nezinau, nes mano didieji skaitymai vyko pries 10 ir daugiau metu.. Jei patiktu magiskasis realizmas, ar skacius G. G. Markeso "100 metu vienatves?" man patiko, bet va draugei visai nepatiko, labai sunku kitam rekomenduoti, skoniai visgi labai skiriasi... H. Murakami beveik visos knygos nusokusios nuo realybes, bet ne fantasy, o taip..kitaip, kaip man patinka, bet yra viena visai kitokia, be fantastiku, "norvegian wood", nezinau, ar LT yra, as audio klausiau, patiko.
Irvingas man patinka.. Cia is tokiu populiaresniu,aisku, galiu pasiulyti F.Sagan ar S. Sontag, bet kazin, ar patiks. Beje, ir LT neblogu yra, T.S. Kondroto "ir apsiniauks zvelgiantys pro langa", tiesa,seniai skaiciau, tada patiko, Gavelis dar patinka. Detektyvu megejoms, aisku, verta perskaityti S. Larsono trilogija, bet turbut jau visos skaite. O is musu "specialybiniu" man nereali "ovuliacija. Apie meile ir vilti susilaukti vaiku". Skaiciau ir galvojau: kas sugebej uzrasyti mano mintis ir jausmus...
Jei dar ka protingo sugalvosiu, parasysiu
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 25, 15:16)
As negaliu patiketi... bet hcg maziau 3... ir mums vel nepavyko...
Taciau mane be galo stebina tai, kaip galima tureti tokius pojucius ir nebuti nescia...naturaliame cikle...tiek visko vyko...o pasirodo - nestumo nei kvapo...
As nebezinau nei ka galvoti, nei kaip galvoti...
Labai uzjauciu... Ziauriai gaila, labai tikejausi

O del pojuciu... Gal Tu dar nesilankei cia, mano pojuciai birzeli buvo tokie,kad visos jau cia man garantavo sekme, neleido net kalbeti apie kita ivf,bet... Deja, tie pozymiai yra visiskai nepatikimas reikalas...
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 25, 15:29)
Ne, klinika sake, kad tikrai nieko nes 15 dpi ir rezultatas maziau 3. As klausiau kas tada mano MMM atsitiko, kodel jos veluoja, jeigu visa gyvenima kaip laikrodis. Sakau gal cia nuo progesterono? Atsakymas: taip, gali buti. Bet jau daugiau nebesidekite.
Ir dar sunkiausias momentas: paklause ar norime darytis sekanti IVF...kol man ''daejo'' ko ji is manes nori... o pasirodo, kad jeigu mano MMM ateina ryt, poryt, o stimuliacijas turiu pradeti 2a ciklo diena (o tai bus savaitgalis), tad jau rytoj (nes penktadienis) turiu vaziuoti i klinika pasiimti receptu vaistams ir isigyti vaistus.
Kaip jums patinka tempai apsisprendimo sekanciam IVF? Siandiena suzinai, kad nepavyko ir ta pacia diena turi apsispresti del ''rytoj'' pradejimo kito IVF... Kaip fabrike....konvejeriu... O kur jausmu ir skausmu ''issilaizymas''?
As taip 6 IUi dariausi, susergu, antra diena pradedu stimuliacija, ir taip pusmeti. Bet velgi, kiekvienam skirtingai, jeigu man butu buvusi galimybe po sios nesekmes is karto pradeti nauja stimuliacija, skrajociau padebesiais, mintis, kad reikia laukti tris menesius, mane zude, nekalbant, is kur pinigu paimti. Dabar matau,kad jau bus ne trys menesiai, jau daugiau, bet jau ramiau i tai reaguoju, bet tada, atrode,kazin ka atiduociau uz galimybe nelaukti. Tau, kaip suprantu,kitaip, bet juk nesi apribota laike, ar ne? Gali laukti, gali kita daryti, akda noresi, kada busi pasiruosusi?
Laikykis, mieloji...
Strygut, tau daug daug

tikriausiai irgi po stimuliaciju siek tiek issiderno viskas, nepraeina be pasekmiu..mano paskutines mmm buvo rugsejo 13
Papildyta:
Beje, o del saldytu... Manau, laikai ir technologijos labai pasikeite, nes ziuriu, daug pastoja su saldytais, o apie 2005 metus, jei paziuretumet archyve, pastojusiu beveik nebuvo, darydavo vos ne visos, bet be vilciu, kad tik nereiketu ismesti, pastojo gal viena forumiete per metus. Kazkada VA seminare, man rodos, buvo klausimas, kokios rizikos su saldytais, tai sake, kad saldant issiformuoja DNR verpste, o atsildant susiformuoja atgal ir gali ivykti kokiu nors klaidu.