QUOTE(Terze @ 2012 10 25, 19:09)
O as mergaites siame liudname fone noreciau pavirusuoti, su savo dviem graziais kleckiukais
Abu ugteleje, vienas didesnis, kitas (nuo kurio skilo broliukas/sesute) mazesnis. Vartosi kaip varliukai jau, tik dar toli iki jutimo to... Gal siek tiek ikvepsiu jums tikejimo, tikejimo viskuom: nematerialiom jegom, gydytojais, savo vyrais... Negaliu sakyti, kad viskas imanoma, bet labai tikiu, kad jums pasiseks, taip, kaip musu seimai pasiseke... Mintimis esu su jumis...
VIRUSAS VIRUSAS!!!

VIRUSAS VIRUSAS!!!
Kaip faina

Atiloja,Cituk,Triumfante kaip jus?
Beila,jei skaitai-kur tu dingusi? nejaugi taip darbas uzspaude kad net nebeuzsuki pas mus?
Pepe,sekmes sekmes ir manau kad eini teisingu keliu,ir tiksla pasieksite-aisku Dievo keliais nezinomi,bet kai tiek kartu nepaluzta,eita pro visus plysius -sis kartas turi buti,privalo buti JUSU.

Papildyta:
Vilciukas111 maziau skaityk neigiamos info-bus viskas gerai,galvok taip ir nusiteik optimistiskai

Beje,kazkas klause del atejusiu mano mm ir operacijos-tai jop,dabar laukia operacija.Tik kada dar nezinau tiksliai bet taip sakant ant dienu.Gydytojas liepe paskambinti kai jau baiginesis mm,tai gali buti kad kita penktadieni tik iseis pasidaryti-bet nieko turesiu savaitgali issiguleti,nes po visu narkoziu,dar viena nors ir ne ilga truputi isderins mane,bet as nepasiduosiu taip lengvai.Kovosiu kiek galesiu.
Grazaus vakaro mergaites,einu taisyti testu

Nors pranasaujami orai nekokie,linkiu kad jusu namu atmosfera butu sauleta ir silta