Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

QUOTE(InesaP @ 2012 12 03, 13:07)
man irgi gražu, tik gal trūksta biški spalvų...

Ačiū! O man tie labai spalvoti ir prikvarkalioti neskoningai atrodo smile.gif

QUOTE(juratux88 @ 2012 12 03, 13:57)
Linucia labai grazu 4u.gif  wub.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Linute, nuostabiai gražu!!!!
Ir tai mano vaikų mėgiaumiausi sausainiai, net ir vasarą bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2012 12 03, 14:16)
Ačiū! O man tie labai spalvoti ir prikvarkalioti neskoningai atrodo smile.gif
Ačiukas 4u.gif

nea, tai aišku skonio reikalas:) Kas perdaug irgi nesveika:)
Atsakyti
Linucia, lenkiu galvą 4u.gif

O dabar prisipažinkit, ant kokių čiužinių miega jūsų vaikučiai? Keisim lovą, išsirinkau Ikea vieną, kažkaip vis prie jos grįžtu mintyse biggrin.gif o va čiužiniai man tamsus miškas, jų dabar tokia galybė, o kainos iš vis matyt neturi lubų doh.gif paraloninis? spyruoklinis? viskoelastinis? ir dar ten kažkokie būna...
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 12 03, 23:20)
Linucia, lenkiu galvą  4u.gif

O dabar prisipažinkit, ant kokių čiužinių miega jūsų vaikučiai? Keisim lovą, išsirinkau Ikea vieną, kažkaip vis prie jos grįžtu mintyse  biggrin.gif o va čiužiniai man tamsus miškas, jų dabar tokia galybė, o kainos iš vis matyt neturi lubų  doh.gif paraloninis? spyruoklinis? viskoelastinis? ir dar ten kažkokie būna...

Didžioji miega ant Gemegos spyruoklinio,
Amadeo

mažoji ant Fey&Co Selecta čiužinio, skirto vaikams iki 18m. (taip rašo hihihi.gif)
Fey&Co - Selekta 12
Čiužinys vaikams nuo 2 iki 18 metų
Sertifikuoto HR putų poliuretano branduolys, tankis 40 kg/m3
Daigstytas užvalkalas iš trikotažinio audinio, atitinka Ekotex Standard 100 reikalavimus
Užvalkalas skalbiamas iki 60 °C
Antialerginis čiužinys
Čiužinio aukštis: ~14 cm

Ir tas, ir anas man vienodai patinka ax.gif Tik kas čia žino, ar jie tikrai geri laugh.gif Ką pasiūlė, tą ir pirkom
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2012 12 04, 00:54)
Didžioji miega ant Gemegos spyruoklinio,
mažoji ant Fey&Co Selecta čiužinio, skirto vaikams iki 18m. (taip rašo hihihi.gif)
Ir tas, ir anas man vienodai patinka  ax.gif  Tik kas čia žino, ar jie tikrai geri laugh.gif Ką pasiūlė, tą ir pirkom

Oi, Ačiū už tokį greitą atsakymą, dar panaktinėsiu ir ką nors nuspręsiu biggrin.gif
Atsakyti
Vikuliuk ir Parsiuke, ačiukas už pagyras ax.gif
Atsakyti
Linucia tavo namelis wub.gif galvojau per šias kalėdas kepti bet po to kai visą dieną darėm vieną eglutę iš kankorėžių nusprendžiau kad šiemet dar apsieisim, nes tada reiktų dvi aukles padaužom surast kol aš su nameliu žaisiu biggrin.gif bet man jis irgi daugiau dėl grožio 4u.gif

dičkiui čiužinį darėm g.gif jei neklystu spyruoklinis, bet toks kietokas, nelabai daug skirias nuo kokosinio, matyt todėl jis vos ne kasnakt atsibeldžia pas mus į lovą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 12 04, 00:20)
Linucia, lenkiu galvą  4u.gif

O dabar prisipažinkit, ant kokių čiužinių miega jūsų vaikučiai? Keisim lovą, išsirinkau Ikea vieną, kažkaip vis prie jos grįžtu mintyse  biggrin.gif o va čiužiniai man tamsus miškas, jų dabar tokia galybė, o kainos iš vis matyt neturi lubų  doh.gif paraloninis? spyruoklinis? viskoelastinis? ir dar ten kažkokie būna...

kokia issirinkot is ikejos mes ir renkames?mes lt turim kokoso ir grikiu berods tai geras toks tvirtas storas is www.gindera.lt o cia paprasta turim bet ir pirksim lova is ikejos kelias nusiziurejom ciuzinio ir ieskom db:)
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 04, 11:45)
Linucia tavo namelis   wub.gif galvojau per šias kalėdas kepti bet po to kai visą dieną darėm vieną eglutę iš kankorėžių nusprendžiau kad šiemet dar apsieisim, nes tada reiktų dvi aukles padaužom surast kol aš su nameliu žaisiu  biggrin.gif bet man jis irgi daugiau dėl grožio  4u.gif

Dėkui! Aš meduolinį namelį pernai iškepiau tik kaip žiemos švenčių akcentą ant mūsų didelio virtuvinio stalo, o valgymui sausainukų prikepu. Pernykštį savo namelį sėkmingai išlaikiau ir todėl šiemet džiugins tas pats, turėjau reikalų su tuo šedevru 3 vakarus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linucia: 04 gruodžio 2012 - 13:20
QUOTE(juratux88 @ 2012 12 04, 13:48)
kokia issirinkot is ikejos mes ir renkames?mes lt turim kokoso ir grikiu berods tai geras toks tvirtas storas is www.gindera.lt o cia paprasta turim bet ir pirksim lova is ikejos kelias nusiziurejom ciuzinio ir ieskom db:)

Širdis linksta link šitos:
svajonių lova
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 12 04, 15:20)
Širdis linksta link šitos:
svajonių lova

as prie mediniu kazko linkstu ax.gif bus matyt kai nuvaziuosim rinktis smile.gif
Atsakyti