QUOTE(saintlina @ 2012 10 23, 12:29)
supratimo neturiu

Reiks galvot.
Papildyta:
pas mus priaugę tiek, kad visas kaimas kas savaitę baltą mišrainę turbūt lapnot galėtų

Jei tik majonezas irgi darže kibiriukais augtų

O aš kai svogūnų nevalgau, tai jų beveik niekus nededu.
Morkas kai pavasarį sėju, vis svajoju, kaip sultis kiekvieną rytą spausiu. Nu ir ką, atėjus rudeniui spaudžiau jas vienąkart

O morkų pusė rūsio. Bulvės į du rūsius netilpo

Apie svogūnus net nekalbu. Neee, tikiuosi, kad kitų metų pavasarį protelis neišeis atostogų, susimylės primint šiuos metus
O tu vienu kartu i asoteli prisipausk, i saldytuva isidek, ir tada dalimis naudok. As taip dabar burokeliu sultis geriu
QUOTE(bitule @ 2012 10 23, 23:27)

mes žiemai obuolių sultis maišom su moliūgų. Nerealus skonis

net nesuprasi iš ko, daug kam atrodo, kad melionai jaučiasi.
Ar laikosi taip pat sekmingai, kaip ir grynos obuoliu sultys?
P.S. o cukiniju sultys - naudingos, geriamos, skoni turi?
Sveikatinuosi
P.S. Saintlina, as taip ir galvojau, kad tave kulinarijoje esu maciusi, cia buvo mano aistra dar pries soda. Dabar tiknygas skaitau ir seriu seima