Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas-15

QUOTE(tany @ 2012 10 24, 11:15)
anais metais taip dariau vaikui i kosytes... bet tas saldytas moliugas kazkiaip nebetoks buvo, idejus ji i puoda tiesiog istirpdavo  blink.gif

Bet tai trintai sriubai jokio skirtumo, juk vis vien blenderiuoji.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 23, 12:29)
supratimo neturiu  doh.gif  Reiks galvot.
Papildyta:
pas mus priaugę tiek, kad visas kaimas kas savaitę baltą mišrainę turbūt lapnot galėtų  biggrin.gif Jei tik majonezas irgi darže kibiriukais augtų  smile.gif  O aš kai svogūnų nevalgau, tai jų beveik niekus nededu.
Morkas kai pavasarį sėju, vis svajoju, kaip sultis kiekvieną rytą spausiu. Nu ir ką, atėjus rudeniui spaudžiau jas vienąkart  doh.gif  O morkų pusė rūsio. Bulvės į du rūsius netilpo  doh.gif  Apie svogūnus net nekalbu. Neee, tikiuosi, kad kitų metų pavasarį protelis neišeis atostogų, susimylės primint šiuos metus  cool.gif

O tu vienu kartu i asoteli prisipausk, i saldytuva isidek, ir tada dalimis naudok. As taip dabar burokeliu sultis geriu smile.gif

QUOTE(bitule @ 2012 10 23, 23:27)
drinks_cheers.gif mes žiemai obuolių sultis maišom su moliūgų. Nerealus skonis  thumbup.gif net nesuprasi iš ko, daug kam atrodo, kad melionai jaučiasi.
Ar laikosi taip pat sekmingai, kaip ir grynos obuoliu sultys?

P.S. o cukiniju sultys - naudingos, geriamos, skoni turi?

Sveikatinuosi smile.gif

P.S. Saintlina, as taip ir galvojau, kad tave kulinarijoje esu maciusi, cia buvo mano aistra dar pries soda. Dabar tiknygas skaitau ir seriu seima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2012 10 24, 13:39)
O tu vienu kartu i asoteli prisipausk, i saldytuva isidek, ir tada dalimis naudok. As taip dabar burokeliu sultis geriu smile.gif

Šeip jau girdėjau, kad morkų sultis reikia išgert ką tik išspaustas, pastovėjusios jos praranda savo gerąsias savybes.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 10 24, 14:11)
Šeip jau girdėjau, kad morkų sultis reikia išgert ką tik išspaustas, pastovėjusios jos praranda savo gerąsias savybes.

ir ispaudus morku sultis,reik ilasint kelis lasus aliejaus, taip pasisavinami vitaminai is morku sulciu. kitu atveju vitaminai neuzsilieka musu organizmuose 4u.gif

Paiskaiciau kad su moliugais spaudziat sultis, ir as siandien issispaudziau, visai geras skonis. tik po pusvalandzio atsiminiau kad moliugai ta skoni suteike doh.gif Beje sulciaspaude yra geris thumbup.gif ji pas mus stovi ant spinteles garbingoj, vietoj, kad betkuriuo metu galetum panaudoti. as ja jungiu kartais net po 2 kartus i diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2012 10 23, 23:27)
drinks_cheers.gif mes žiemai obuolių sultis maišom su moliūgų. Nerealus skonis  thumbup.gif net nesuprasi iš ko, daug kam atrodo, kad melionai jaučiasi.

taip, ir mes maisome, skanu, bet nepalyginsi skanumo obuoliai, kriauses, moliugai, morkos, cia tai visai nerealu. arba vien obuoliai su kriausemis maisyti skanias sultis duoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2012 10 24, 13:39)
As taip dabar burokeliu sultis geriu smile.gif

Visiškai vienas,nemaišytas su niekuo?Net nupurtė,pagalvojus blink.gif Niekaip negaliu prisiverst,nors ir kaip tie burokėliai naudingi.Ir su obuoliais,su morkom maišytos,man fu...Gal kiviai šiek tiek numuša jų specifinį kvapą ir skonį,bet irgi ne kas...
Šiandien nurausiu porus,ridikus juoduosius ir liks tas daržas nei turtingas,nei nuostabus schmoll.gif Tik petruškas paliksiu,tegul nors tos žaliuoja...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 25, 13:05)
Visiškai vienas,nemaišytas su niekuo?Net nupurtė,pagalvojus blink.gif Niekaip negaliu prisiverst,nors ir kaip tie burokėliai naudingi.Ir su obuoliais,su morkom maišytos,man fu...Gal kiviai šiek tiek numuša jų specifinį kvapą ir skonį,bet irgi ne kas...
Šiandien nurausiu porus,ridikus juoduosius ir liks tas daržas nei turtingas,nei nuostabus schmoll.gif Tik petruškas paliksiu,tegul nors tos žaliuoja...

Ar pas jus siandien ORAS rovimui tinka biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 10 25, 13:17)
Ar pas jus siandien ORAS rovimui tinka  biggrin.gif ?

Apsiniaukę,bet nelyja,taip kad bandysiu kiek spėsiu biggrin.gif O tai vis grasina prognozės vos ne sniegu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 25, 13:22)
Apsiniaukę,bet nelyja,taip kad bandysiu kiek spėsiu biggrin.gif O tai vis grasina prognozės vos ne sniegu... g.gif

[ O pas mus lyja kaip reikiant nuo nakties (Kaune)COLOR=orange]
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 10 25, 12:25)
[  O pas mus lyja kaip reikiant nuo nakties (Kaune)COLOR=orange]

pas mus linoja, bet nestipriai, uzmigs maziasuias ir reikes eit bent i siltnami, tvarka daryt
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 25, 12:05)
Visiškai vienas,nemaišytas su niekuo?Net nupurtė,pagalvojus blink.gif Niekaip negaliu prisiverst,nors ir kaip tie burokėliai naudingi.Ir su obuoliais,su morkom maišytos,man fu...

ugu, ir man doh.gif Nors ir kokios skanios morkų-obuolių sultys, vos įvarvinus burokėlių, toks žemės prieskonis atsiranda, kad visas noras jas gert praeina.
Atsakyti
uzmaciau facebooke...negalejau nepasidalinti ax.gif

[attachmentid=225258]
Atsakyti