QUOTE(Ohh @ 2012 11 28, 15:30)
* Žinau, kad ne apvalių, bet man jie tokie gražūs

galvojau
šitą iš pradžių imti, bet tada pamačiau šį
narvą, kuris labiau patiko. Na žiūrėsim dar, nes manau, kad papugėlė daug laisvo skraidymo pas mus turėtų.
**Niekaip nesuprantu ko Lietuvoj ir UK taip skiriasi dėl papūgų kiekio laikymo? Pamenu kai Lietuvoj gyvenau ir norėjau papūgėlių tai man visi aiškino, kad geriausia dvi laikyti o ne vieną. Kai pradėjau teirautis anglijoje informacijos apie jų laikymą, tai vos ne visur sakė, kad jei nori, kad papūgėlė bendrautų su tavim tai reikia laikyti vieną. Daug daugiau triukų gali ją išmokinti.
Tai kur tiesa?
*** Tas pats ir su veidrodžiu, nepatartina jei nori kad papūga su tavim labiau bendrautų.
**** Smėlis reikalingas ir vadinamom paukščio voniom ar aš jau maišau kažką? nes mačiau, kad gali nusipirti specialių vonelių į narvą, bet juk ne visos jos vandenį mėgsta?
Dėkui už visą informaciją,
Grange
P.S. Stovelis laaabai šauni idėja
grazus tai grazus, bet tikrai negeri papugelems
tavieji issirinkti narvai faini abu, kodel man nedaejo per ebay paziuret

aisku siuntimas kainuotu bet vistiek daug pigiau nei as cia mokejau (as ne lt, beje, ir)
na jei praleis nemazai laiko tai uztektu ir to mazesnio zinoma.
el kiekio papugu, na zinoma, tiesa, kad jei turesi viena, pripras prie taves daugiau, gali ismokyt ir visa kita. tiesa, bet bukit biedni bet teisingi, kaip ten sako, nebusi visas 8 val su papugele kartu juk.

galu gale jei darbas/mokslas nezinau kas, tai paukstukas bus vienas. na zinoma laiko ir po viena, isgyvena tie paukstukai nieko nesakau, tik siaip pasiulymas buvo

nes atrodo is pradziu ir as sedejau, tiesiogine ta zodzio prasme, prie narvo, stebejau, kalbinau, bandziau prisijaukint, bet paskiau kantrybe truko

nes buvo labai nedrasus, o ziuriu ir dviese jie labai graziai bendravo... tai ka noriu pasakyt, papugeles gyvena ne metus ir ne du, kaip min 5-7 gal ir daugiau, tai veliau kai jau nebebus gal tokie zaismingi, tai dviems butu jiems geriau manyciau
nenoriu pamokslaut as cia aisku

bet jei paklaustum manes as vieno nelmaikyciau
del veidruko ir, jei viena ji gali pradet bendraut su draugu atvaizde, tai gal ir nekabint geriau tada. pas mane jis yra, megsta kartais jie pakalbet su atvaizdu is ties, bet bendrauja ir tarpusavy tai nepergyvenu.
papugeles smelyje nesimaudo, kaip kad zvirbliai pvz.

smeliukas su kriaukliu gabalikais ir kt naudingais dalykais reikalingas virskinimui, ir ji reikia det i indeli kaip lesimui. jei bus didesnis tai gal ir ilips, bet tik is smalsumo ar pakapstys, bet tikrai nesiturks.
del vandens,tiesa, ne visos megsta. as ir turiu pakabinama spec vonele, bet ji nebuvo naudojama pagal paskirti, is jos gere tik

bijojo lyst ar ka nezinau. smagiau maudesi tiesiog plastikiniame inde ant kriaukles, ar patinka kai apipurskiu purkstuku kur geles lieji, ir siltuoju sezonu daugiau arba kai serias.
is mano 3 patele megsta labiausiai, dar zaliasis. melynasis pripazino tik purkstuka, i bliuda nelipo,o anie du buvo visiskai slapi; buvo smagu ziuret visa tai
prasom, kad tik padetu, gerai; kad domimasi is anksto, o ne nusipirkus kyla kl ka daryyyyt
stovas mano sparnuociams patiko ir, nors nedrasiai nedrasiai bet palaipioja dabar kai paleidziu